Ay bende heyecanlandımBenimde bat 5 ağustos heycanlanıyorum gızlarrr
Yok canım bir kere yaptım oda negatif haliyle ama 6-7günü geçti galiba yapalı canım açıkcası test yapmayı düşünmüyorumAy bende heyecanlandımhiç test yaptın mı canım ya da ne zaman yapacaksın
Ahahaha nedenYok canım bir kere yaptım oda negatif haliyle ama 6-7günü geçti galiba yapalı canım açıkcası test yapmayı düşünmüyorum
Ne biliyim yine negatif çıkıcak belkide üzülmenin alemi yokAhahaha neden
Hım anladım canım hayırlısı olsun inşallahNe biliyim yine negatif çıkıcak belkide üzülmenin alemi yok
amiiin senin bat ne zamanHım anladım canım hayırlısı olsun inşallah
Benimde bat 10 agustos canım hadi inşaallahAllah'ım insallah bütün anne olmak isteyenlerin dualarını kabul etsin, amiin.
Yeniyim forumdahamileliğin hayalini kurmak bile heyecanlı bekleyişlerimizin en hayırlı şekilde olmasını, güzel haberlerinizi duymayı ve sizlere de güzel haberler vermeyi çok istiyorum.
Bat tarihim 10 ağustosBayram öncesi bir umut bekliyorum.
Ay hadi inşallah kız hayırlı haberler veririz birbirimizeAynı bat günümüz
10 agustos
Ay canlar inşallah hayırlı haberler alırız bende pko olduğu için pek umutlu değilim ama inşallah sizden güzel haberler alırızAllah'ım insallah bütün anne olmak isteyenlerin dualarını kabul etsin, amiin.
Yeniyim forumdahamileliğin hayalini kurmak bile heyecanlı bekleyişlerimizin en hayırlı şekilde olmasını, güzel haberlerinizi duymayı ve sizlere de güzel haberler vermeyi çok istiyorum.
Bat tarihim 10 ağustosBayram öncesi bir umut bekliyorum.
DelirinyooAz kaldi
GünaydııınGünaydın prenseslerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?