Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki fotoğraftan dolayı göremedim ben isterseniz bat günü yapın o zaman daha net çıkar sonuç hayırlısı olsunGünaydın kızlar bata 4 kaldı gorebiliyor musunuz. Ben hayalet bir çizgi görüyorum yada psikolojik![]()
Canım foto net değilGünaydın kızlar bata 4 kaldı gorebiliyor musunuz. Ben hayalet bir çizgi görüyorum yada psikolojik![]()
GunnayyddiiinnnnGünaydın prenseslerim![]()
Cok heyecanli aman iyi dusin stres yapma sakin olacagi varsa da olmazDelirinyoo![]()
Evet hayırlısı bakalım inşallah bu sefer gözlerim beni yanıltmazfotodan bakabildiğim kadarıyla c çok koyu, onun dışında bir cizgi goremedim ama bat'a daha varmış yani henüz belli diil gibi dualara devamm ❣
Topigimiz mesaj sayisi 1K olmus masallah o kadar cok konusmus muyuz yahayirli haberler olsun bizlere insallah
Cok az kalmis benim normalde adetten 2 gun once de adet oluyorumBenimde 5 Ağustos ama adet sancım var![]()
Herkesin ici buruk ama burasi insana iyi geliyor ya mesajlari okurken bile yuzumuzdeki ciddiyet kayboluyor . Yerine bi gulumseme geliyor farkina varmadanAynen burada sıcak samimi ve de pozitif bir atmosfer var bundan dolayı çok memnunum amin ins. Hayrolsun
![]()
Testi yaptım canım ☺Hani test yok mu geçiyorsa Bi hayırlı olsun diyelim![]()
Testi yaptım canım ☺
Hayırlısı olsun bee ne diyelimCok heyecanli aman iyi dusin stres yapma sakin olacagi varsa da olmaz![]()
Ayy hayırlı olsun bebiiiikTesti yaptım canım ☺
Hayirli be gülümHayırlısı olsun bee ne diyelim
Tesekkur ederim canımmISTE BUUU TOPIGIMIZIN ILK HAMIŞI HAYIRLI OLSUN
SÜPER BI HABER
AY COK SEVINDIMM SENIN ADINA
![]()