- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Ay o degil de olmayan cocoggooomm düşüncek diye korktumBakma onlara sen annemm
Hazirim o topige deKızlaaaaaaarrrr
İnanıyorum kuzucumağustosun bitmesine ne kaldı ki olmazsa eylül topiği açarız
Sonuç ne oldu pekiiiBenimde böyle olmuş idiii
Huuuuhuuuuuu hayırlı uğurlu olsuuuuun tipiğin ilk şanslısıTesti yaptım canım ☺
Bence yap aklindan ciksinGünaydın kuzular bugün ovulasyon testimin her iki çizgisi de soluk gibi önceki testlere göre. Adet belirtim yok bata son 4 gün... çok gerginim gebelik testi yapmaya cesaretim yok
Bilmiyorum kii bat a 2 gün var ama ben geç yumurtladım beklemeyi düşünüyorum test yapmicamSonuç ne oldu pekiii
Aynen yavv inşallah hepimiz güzel haber alırız Allahım çoooook aminBatlar yaklaştıkça tek tek gümleyecez
Sus kız ağzından yel alsınAy o degil de olmayan cocoggooomm düşüncek diye korktumsaka bi yana Allah gostemesin
Benimde son 4 gün. Aynınız canım inşallah güzel haber veririzGünaydın kuzular bugün ovulasyon testimin her iki çizgisi de soluk gibi önceki testlere göre. Adet belirtim yok bata son 4 gün... çok gerginim gebelik testi yapmaya cesaretim yok
İşlerimi hallettim geldim kuzum
Allahım Allahım çift çizgi cnmmmmm çok sevindimmmmTesti yaptım canım ☺
Hosgeldiiiinnnnnnnİşlerimi hallettim geldim kuzum
Menüde ne varHosgeldiiiinnnnnnn🖐ben de yemek yapiyorum
Menude pilav ve etli taze fasulye yanina cacikMenüde ne var
Kiz çorban yok muMenude pilav ve etli taze fasulye yanina caciksizde ne var
Bu sicakta napcak corbayiKiz çorban yok mu
Darısı başınıza insallllahAllahım Allahım çift çizgi cnmmmmm çok sevindimmmmhayırlı olsun kuzum kız ayagını sürü peşinden gelelim
Insallah canimm aminHuuuuhuuuuuu hayırlı uğurlu olsuuuuun tipiğin ilk şanslısıçok sevindim canım Allahım sağlıklı eli ayağı düzgün kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?