- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- 23
Evet, Kendiliğinden olmaması 2 senede bile normal1 yildir olmuyor ya cok rahatım olacagi varsa olurmus bu zaman kadar takdiri ilahi gereken herseyi yapitikkafami biraz rahatlatmak istiyorum bundan sonra zaten bu ay olmazsa asilama ile yola devam
Ben buyum yaİnsana enerji veriyorsun inşaAllah bebeğine senin gibi enerji dolu olur benm içim geçmiş
Aynen 1 yil dolmadan zaten tedavilere başlamıyorlarEvet, Kendiliğinden olmaması 2 senede bile normal
Bende bebekken çok geç konuşmuşum demek anacım benle ilgilenmediKonusmaya devam oyle olan bebekler daha cabuk konusurlarbenim ablamda cok konuşurdu simdi oglu 1.5 yasinda bi cenesi dusukkk
Hahahahah ben işimi gücümü yapıp öyle giriyorum mesai gibi burasıH3 kiz vallaha bi nebze bile olsa unutuyoruz derdimizi bazen isi gucu birakip burda takilmak istiyorumgec girince de kaciriyorum cogu seyi sanki bensiz icerde parti veriyorsunuz
Bende bebekken çok geç konuşmuşum demek anacım benle ilgilenmediama eşim derki Bi açılmışınn maşallahın var şimdi
İnşaAllah hep böyle olBen buyum yacevremdekilerde oyle diyor teseekkur ederimm
Vallaha moral depolayip çıkıyorum islerimi hallediyorum . Acaaba ne konusuyorlar su an diye de icim icimi yemiyor degilHahahahah ben işimi gücümü yapıp öyle giriyorum mesai gibi burası
Sizde sizde enerjinizi yuksek tutunİnşaAllah hep böyle ol☺☺
Allah seniiiiVallaha moral depolayip çıkıyorum islerimi hallediyorum . Acaaba ne konusuyorlar su an diye de icim icimi yemiyor degileksik kaldim diye üzülüyorum
Vallaha bak oyle hiisediyorum sanki bensiz parti var icerde ben cikinca parti veriyorsunuz gibime geliyorAllah seniiii
Bak yaSizde sizde enerjinizi yuksek tutunkendinizi salmayin siz tek ve ozelsiniz kendinizi yipratmayin asla hicbirsey hickimse icin siz,cok ozelsiniz ve cok guzelsiniz kizlaarr
Aşkolsun sensiz parti aslaaVallaha bak oyle hiisediyorum sanki bensiz parti var icerde ben cikinca parti veriyorsunuz gibime geliyordün halay cekiyorlardi bi geldim
Lutfeennn dj ben oliyimAşkolsun sensiz parti aslaa
Benimde böyle olmuş idiiiGünaydın kuzular bugün ovulasyon testimin her iki çizgisi de soluk gibi önceki testlere göre. Adet belirtim yok bata son 4 gün... çok gerginim gebelik testi yapmaya cesaretim yok
Bakma onlara sen annemmKiz mahalllede kavga cikti kari koca arasinda ödüm koptu Allah yaşatmasin kimseye . Evde bagiriyorlardi sokaga attilar kendilerini nasil bagiriyorlarpolis gelsi goturdu ikisini de
İnanıyorum kuzucumA Antoryum123 bebegim bu ay hepimiz sanslıyız sadece topik degilgebeyiz gebeyiz unuttunmu Allahın izniyle en az listenin yarısı bu moralle gebe kalacak insallah goreceksiniz ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?