Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konusmaya devam oyle olan bebekler daha cabuk konusurlar benim ablamda cok konuşurdu simdi oglu 1.5 yasinda bi cenesi dusukkk
Bende bebekken çok geç konuşmuşum demek anacım benle ilgilenmedi ama eşim derki Bi açılmışınn maşallahın var şimdi

H3 kiz vallaha bi nebze bile olsa unutuyoruz derdimizi bazen isi gucu birakip burda takilmak istiyorum gec girince de kaciriyorum cogu seyi sanki bensiz icerde parti veriyorsunuz
Hahahahah ben işimi gücümü yapıp öyle giriyorum mesai gibi burası

Günaydın kuzular bugün ovulasyon testimin her iki çizgisi de soluk gibi önceki testlere göre. Adet belirtim yok bata son 4 gün... çok gerginim gebelik testi yapmaya cesaretim yok

Eklentiler

• 99F7E408-58E1-4CE9-85CF-5A4A673EE889.jpeg
    44,4 KB · Görüntüleme: 17
Kiz mahalllede kavga cikti kari koca arasinda ödüm koptu Allah yaşatmasin kimseye . Evde bagiriyorlardi sokaga attilar kendilerini nasil bagiriyorlarpolis gelsi goturdu ikisini de

Günaydın kuzular bugün ovulasyon testimin her iki çizgisi de soluk gibi önceki testlere göre. Adet belirtim yok bata son 4 gün... çok gerginim gebelik testi yapmaya cesaretim yok
Benimde böyle olmuş idiii

Kiz mahalllede kavga cikti kari koca arasinda ödüm koptu Allah yaşatmasin kimseye . Evde bagiriyorlardi sokaga attilar kendilerini nasil bagiriyorlarpolis gelsi goturdu ikisini de
Bakma onlara sen annemm

Kızlaaaaaaarrrr
A Antoryum123 bebegim bu ay hepimiz sanslıyız sadece topik degil gebeyiz gebeyiz unuttunmu Allahın izniyle en az listenin yarısı bu moralle gebe kalacak insallah goreceksiniz
İnanıyorum kuzucum ağustosun bitmesine ne kaldı ki olmazsa eylül topiği açarız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…