Belki fotoğraftan dolayı göremedim ben isterseniz bat günü yapın o zaman daha net çıkar sonuç hayırlısı olsunGünaydın kızlar bata 4 kaldı gorebiliyor musunuz. Ben hayalet bir çizgi görüyorum yada psikolojik
Canım foto net değilGünaydın kızlar bata 4 kaldı gorebiliyor musunuz. Ben hayalet bir çizgi görüyorum yada psikolojik
GunnayyddiiinnnnGünaydın prenseslerim
Cok heyecanli aman iyi dusin stres yapma sakin olacagi varsa da olmazDelirinyoo
Evet hayırlısı bakalım inşallah bu sefer gözlerim beni yanıltmazfotodan bakabildiğim kadarıyla c çok koyu, onun dışında bir cizgi goremedim ama bat'a daha varmış yani henüz belli diil gibi dualara devamm ❣
Topigimiz mesaj sayisi 1K olmus masallah o kadar cok konusmus muyuz yahayirli haberler olsun bizlere insallah
Cok az kalmis benim normalde adetten 2 gun once de adet oluyorumBenimde 5 Ağustos ama adet sancım var
Herkesin ici buruk ama burasi insana iyi geliyor ya mesajlari okurken bile yuzumuzdeki ciddiyet kayboluyor . Yerine bi gulumseme geliyor farkina varmadanAynen burada sıcak samimi ve de pozitif bir atmosfer var bundan dolayı çok memnunum amin ins. Hayrolsun
Testi yaptım canım ☺Hani test yok mu geçiyorsa Bi hayırlı olsun diyelim
Testi yaptım canım ☺
Hayırlısı olsun bee ne diyelimCok heyecanli aman iyi dusin stres yapma sakin olacagi varsa da olmaz
Ayy hayırlı olsun bebiiiikTesti yaptım canım ☺
Hayirli be gülümHayırlısı olsun bee ne diyelim
Tesekkur ederim canımmISTE BUUU TOPIGIMIZIN ILK HAMIŞI HAYIRLI OLSUN SÜPER BI HABER AY COK SEVINDIMM SENIN ADINA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?