Benimde 5 Ağustos ama adet sancım varİste benim topigimin parcası❤İnsallah canımmmm❤
E normal... Test yap canım. Gebelik belirtisi de adet sancısı zatenBenimde 5 Ağustos ama adet sancım var
Ben saati yeni gördüm sabah yazdın sandımGünaydın canum
Kızım sağ olsun uyandırdı uyanmışken namaz kılayım dedim sonra geri uyudumBen saati yeni gördüm sabah yazdın sandımniye uyumadın kız o saatte.. Gerçi bi kaç gün önce bende 5de yatmıştım ve sıcaktan uyuyamıyorum ya.
A allah bagislasin kizin oldugunu bilmiyordukKızım sağ olsun uyandırdı uyanmışken namaz kılayım dedim sonra geri uyudumevet sıcaklarda bırakmıyor
Çok doğru diyorsun benmde psikolojim bozuldu ama önümüzdeki ay hayıt yaprağı ve testere dişli aslan pençesi kullanacağım o yüzden bu ay adet olmayı bekliyorumKizlar bisey soylemek istiyorum ya da tavsiye olarak da alabilirsiniz
Kendinize bi hedef koyun :)
Nasil mi?
Hani bu ay olmazsa onumuzdeki ay aşılama yaparim ya da direk tup bebek diye ya da baska bir tedavi yontemi diye onunuze hedef koyun ki her ay beklentiniz olmasin .sacma mi oldu ya da ben mi ifade edemedim tam olarak
Aynen zaten gebelik de beklenmedik zamanda gelir bizler icinÇok doğru diyorsun benmde psikolojim bozuldu ama önümüzdeki ay hayıt yaprağı ve testere dişli aslan pençesi kullanacağım o yüzden bu ay adet olmayı bekliyorum
Teşekkürler canım Allah razı olsun iki yaşında kızım evliliğimizin üçüncü ayında hamile kaldım kızımdan bir sene sonra kendiliğinden yine hamile olduğumu öğrendim ama sekiz haftalıkken kalbi durduğu İçin kürtaj oldumA allah bagislasin kizin oldugunu bilmiyordukkac yasinda adi ne ☺
Adı da MelekA allah bagislasin kizin oldugunu bilmiyordukkac yasinda adi ne ☺
Amiinn insallah peki kurtajlarin sebebi neydiTeşekkürler canım Allah razı olsun iki yaşında kızım evliliğimizin üçüncü ayında hamile kaldım kızımdan bir sene sonra kendiliğinden yine hamile olduğumu öğrendim ama sekiz haftalıkken kalbi durduğu İçin kürtaj oldumondan sonra da bir tane daha beş haftalıkken kürtaj oldum sonra da olmadı hiç bekliyorum öncelikle Rabbim hiç olmayıpta çoook isteyen herkese sağlıkla nasip etsin benim gibi ikinciyi üçüncüyü sonradan isteyenlere de nasip etsin inşallahhhhhh
Teşekkürler canımAdiyla büyüsün bakti da adi gibo guzel olsun
Günüm geçsin öyle yapayım dedim test yapınca boş yere umutlanıyorum aylardır Rabbim kimseye aratmasın inşaAllah ☺E normal... Test yap canım. Gebelik belirtisi de adet sancısı zaten
İnşallah canım amin.. Sen dhaa iyiisini bilirsin tabi ki canımGünüm geçsin öyle yapayım dedim test yapınca boş yere umutlanıyorum aylardır Rabbim kimseye aratmasın inşaAllah ☺
Evet malesef sendrom varAmiinn insallah peki kurtajlarin sebebi neydiiki yas sendromu var mi sizde
İnşaAllah öyledir Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Ağustos bize hayırlı gelsin inşaAllahAynen zaten gebelik de beklenmedik zamanda gelir bizler icin
Amin insallah sagliklo bir sekilde gelsinler varsin gec gelsinEvet malesef sendrom varbi sebep söylemediler bebekte kromozomal bozukluk olursa gelişmez kalbi durur dedi doktor sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip olsun inşallah
KesinlikleAmin insallah sagliklo bir sekilde gelsinler varsin gec gelsinsaglik onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?