• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayirli be gülüm 😂😍😍olur olur o bebiş bi gobişe giricek
Ya şimdi modum düştü birazcık doktor bana duphaston vermişti adeti düzene soksun diye ama sordum bunu kullanırken hamile kalırsam zarar verirmi yada engellermi hamileliği hayır bi sorun olmaz dedi ama bazı sayfalarda engellediğini söyleyenler olmuş ağrılarımda başladı adetim sökülücek heralde 😭

Ya şimdi modum düştü birazcık doktor bana duphaston vermişti adeti düzene soksun diye ama sordum bunu kullanırken hamile kalırsam zarar verirmi yada engellermi hamileliği hayır bi sorun olmaz dedi ama bazı sayfalarda engellediğini söyleyenler olmuş ağrılarımda başladı adetim sökülücek heralde 😭
Doktoru dinle sen herkesin vucudu ayni tepki gostermek zorunda degil sana iyi gelir baskasina fayda vermez. .. hayir oyle olmasin adet olma 🤗

Doktoru dinle sen herkesin vucudu ayni tepki gostermek zorunda degil sana iyi gelir baskasina fayda vermez. .. hayir oyle olmasin adet olma 🤗
Ne bilim kız prospektüftede düşüğü önlüyo tutunmaya yardımcı oluyo yazıyodu ben zokzoru dinliyim en iyisi 😂

Loriklorik

Herkesin içi buruk varsın olsuun dünyanın derdi biter mi derdimizden büyük Allah var Elhamdülillah
🙏
Biz kullarına istediğini veren de O (c.c) Rahman ve Rahim'dir.
Bizi hem güldüren hem içimizi burkan bazı olaylar gönderen de O (c.c) Âlîm herşeyi hakkıyla bilendir.
Canım bin şükür bugünümüze 💕Alemdeki her canlının Halîk'ına emanet ol, elbet kaderin üstüne bir Kader vardır.

Valla benim stresimi birazda bu site tetikledi takiii şuanki topiğe kadar 😂
H3 kiz vallaha bi nebze bile olsa unutuyoruz derdimizi bazen isi gucu birakip burda takilmak istiyorum 😂gec girince de kaciriyorum cogu seyi sanki bensiz icerde parti veriyorsunuz 😂😂😂

Loriklorik

Herkesin içi buruk varsın olsuun dünyanın derdi biter mi derdimizden büyük Allah var Elhamdülillah
🙏
Biz kullarına istediğini veren de O (c.c) Rahman ve Rahim'dir.
Bizi hem güldüren hem içimizi burkan bazı olaylar gönderen de O (c.c) Âlîm herşeyi hakkıyla bilendir.
Canım bin şükür bugünümüze 💕Alemdeki her canlının Halîk'ına emanet ol, elbet kaderin üstüne bir Kader vardır.
Aynen oyle 😍allah daha büyük dert vermesin

Evet
kendinizi Sıkmadan rahatça
1 yildir olmuyor ya cok rahatım olacagi varsa olurmus bu zaman kadar takdiri ilahi gereken herseyi yapitik 😊kafami biraz rahatlatmak istiyorum bundan sonra zaten bu ay olmazsa asilama ile yola devam😂😍😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back