• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben saati yeni gördüm sabah yazdın sandım 😊 niye uyumadın kız o saatte.. Gerçi bi kaç gün önce bende 5de yatmıştım ve sıcaktan uyuyamıyorum ya. 😱
Kızım sağ olsun uyandırdı uyanmışken namaz kılayım dedim sonra geri uyudum😊😊 evet sıcaklarda bırakmıyor

Kizlar bisey soylemek istiyorum ya da tavsiye olarak da alabilirsiniz
Kendinize bi hedef koyun :)
Nasil mi?
Hani bu ay olmazsa onumuzdeki ay aşılama yaparim ya da direk tup bebek diye ya da baska bir tedavi yontemi diye onunuze hedef koyun ki her ay beklentiniz olmasin .sacma mi oldu ya da ben mi ifade edemedim tam olarak
Çok doğru diyorsun benmde psikolojim bozuldu ama önümüzdeki ay hayıt yaprağı ve testere dişli aslan pençesi kullanacağım o yüzden bu ay adet olmayı bekliyorum

A allah bagislasin kizin oldugunu bilmiyorduk😍kac yasinda adi ne ☺
Teşekkürler canım Allah razı olsun iki yaşında kızım evliliğimizin üçüncü ayında hamile kaldım kızımdan bir sene sonra kendiliğinden yine hamile olduğumu öğrendim ama sekiz haftalıkken kalbi durduğu İçin kürtaj oldum😞 ondan sonra da bir tane daha beş haftalıkken kürtaj oldum sonra da olmadı hiç bekliyorum öncelikle Rabbim hiç olmayıpta çoook isteyen herkese sağlıkla nasip etsin benim gibi ikinciyi üçüncüyü sonradan isteyenlere de nasip etsin inşallahhhhhh 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Teşekkürler canım Allah razı olsun iki yaşında kızım evliliğimizin üçüncü ayında hamile kaldım kızımdan bir sene sonra kendiliğinden yine hamile olduğumu öğrendim ama sekiz haftalıkken kalbi durduğu İçin kürtaj oldum😞 ondan sonra da bir tane daha beş haftalıkken kürtaj oldum sonra da olmadı hiç bekliyorum öncelikle Rabbim hiç olmayıpta çoook isteyen herkese sağlıkla nasip etsin benim gibi ikinciyi üçüncüyü sonradan isteyenlere de nasip etsin inşallahhhhhh 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Amiinn insallah peki kurtajlarin sebebi neydi 🤔 iki yas sendromu var mi sizde😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back