Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamdolsun canımın içi evde takılıyorum sen nasılsın bakalım yeni şeyler deniyor musun?
Rabbim dahada iyi etsin bebişin durum nasıl başladımı belirtilerin görüşemedik çoktan aklımdasın iyiyim çok şükür cnm bndr yok valla hiçbişey denemiyorum bu ara

Rabbim dahada iyi etsin bebişin durum nasıl başladımı belirtilerin görüşemedik çoktan aklımdasın iyiyim çok şükür cnm bndr yok valla hiçbişey denemiyorum bu ara
Arada mide bulantısı arada alt bölgede sancı öyle çok büyük sorunum yok hamdolsun.
Sebepsiz ayrı kötü bi sebebi olsa o da ayrı kötü Rabbim bekleyen herkesin yardımcısı olsun kuzum...İnşAllah bu günler de geçecek geride kalacak

Tebriklerrrr canmmm rabbim saglikla devamini getirsin darisi isteyenlere ve banada
Gozun ayyyyyydddiiiiiinnnnn
Aaa çok sevindim canım demekki o testler gebeliktenmiş çok sevindim
Ayyyy masallah hayirli olsun allah anali babali nasip etsin saglikli bisekilde
Hepinize teşekkür ediyorum Olanların sağlıkla kucağına almasını diliyorum, olmayanlarada Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

İnşallah hep böyle rahat geçer bitanem amin cnm amin Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallahhh

Arkadaşlar benim yumurtlamam 22 martmis testlerime tekrar baktım yani o gün siliklesmis çatlamış . Şimdi bugün yumurtlama sonrası 11. Gün oluyor degilmi . Yarın laboquick erken test var yapsam cikarmi acaba bekleyeymmi ,ne zaman yapayım.bosa harcamak istemiyorum . Cevaplarınız çok önemli lütfen akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…