Tebriklerrrr canmmm rabbim saglikla devamini getirsin darisi isteyenlere ve banadaKızlaarrr süpriizz
Rabbim dahada iyi etsin bebişin durum nasıl başladımı belirtilerin görüşemedik çoktan aklımdasın iyiyim çok şükür cnm bndr yok valla hiçbişey denemiyorum bu araHamdolsun canımın içi evde takılıyorum sen nasılsın bakalım yeni şeyler deniyor musun?
Arada mide bulantısı arada alt bölgede sancı öyle çok büyük sorunum yok hamdolsun.Rabbim dahada iyi etsin bebişin durum nasıl başladımı belirtilerin görüşemedik çoktan aklımdasın iyiyim çok şükür cnm bndr yok valla hiçbişey denemiyorum bu ara
Aaa çok sevindim canım demekki o testler gebeliktenmiş çok sevindimKızlaarrr süpriizz
Yok yok insallah bebisdir ii dusun ii olsun ama ki adet olursan uzulme insallah bebis olcak icime dogduInsalahhh bakalim belki de bu ay adet bu sekilde gelir
Ayyyy masallah hayirli olsun allah anali babali nasip etsin saglikli bisekildeKızlaarrr süpriizz
Artik uzulmem ya kanama da olursaYok yok insallah bebisdir ii dusun ii olsun ama ki adet olursan uzulme insallah bebis olcak icime dogdu
Gözün Aydın canım çok sevindim sağlıkla ilerlesinKızlaarrr süpriizz
Oturuyorum sen napıyorsun canımNapiyorsunuz kizzzzceeelllleeeeerrrrr
Gözünaydın canım, hayırlı olsun.Kızlaarrr süpriizz
Hayırlı olsunnn
Teşekkür ederim doktor arıyorum şimdi muayenr için özeller bile dolu hastalıktanEpey yüksek çıkacak canım benimki de aynı böyleydi
Tebriklerrrr canmmm rabbim saglikla devamini getirsin darisi isteyenlere ve banada
Gozun ayyyyyydddiiiiiinnnnn
Aaa çok sevindim canım demekki o testler gebeliktenmiş çok sevindim
Hepinize teşekkür ediyorumAyyyy masallah hayirli olsun allah anali babali nasip etsin saglikli bisekilde
Gözün Aydın canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin
Teşekkür ederim darısı olmayanaGözünaydın canım, hayırlı olsun.
Hayrli olsuuunKızlaarrr süpriizz
İnşallah hep böyle rahat geçer bitanem amin cnm amin Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallahhhArada mide bulantısı arada alt bölgede sancı öyle çok büyük sorunum yok hamdolsun.
Sebepsiz ayrı kötü bi sebebi olsa o da ayrı kötü Rabbim bekleyen herkesin yardımcısı olsun kuzum...İnşAllah bu günler de geçecek geride kalacak
İyiyim kuzum tv bakıyorum sacma sapan haberler var..Oturuyorum sen napıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?