- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 28
Baya az yaa normalmi değilmi çözemedimOldukca5 gun oldu toplasan bi ped dolmamistir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya az yaa normalmi değilmi çözemedimOldukca5 gun oldu toplasan bi ped dolmamistir
![]()
Kac gundur leke gelio adetin kac gun gecti ?Sökülmedimama lekelenme devamkee
![]()
Yeni gordum cnm pembe lekemi gelio bnmde basima geldide daha önce 60 gun olmustu döngum 29 gun fln adetim gecikti gebelikden suphelenmistim pembe leke geldi 6 gun fln damla seklinde peceteye geliodu kan da cikmadi iki kez kan verdim yok alttan muayene ve kanda enfeksyon cikti inanmiodum hic sorunum yokdu idrarda fln sadece akintim cokdu ki fitili verdikleri gune kadar fitili attim aglicaktim yanmadan öle soleyim sonra adet sokturucu verdiler 10 gecti adet oldum insallah bebek vardir ama enfeksyonda olabilir saglik ocagina fln gidersen enfeksyonada baktir insallah hamissindirOldukca5 gun oldu toplasan bi ped dolmamistir
![]()
Insallah kuzum oyledir. Gecen hafta sali gunu adet gunumdu .ama o gün olmadim . Gecikmenin 5. Gunu peceteye gelen koyu kahverengi lekelenmem oldu .bugun gecikmenin 9. Gunu ve hala kahverengi şeklinde lekelenme devam ediyor. Toplasan 1 ped doldurmayacak sekilde . Lekelenmenin 3. Gunu kan verdim 0.43 ciktiYeni gordum cnm pembe lekemi gelio bnmde basima geldide daha önce 60 gun olmustu döngum 29 gun fln adetim gecikti gebelikden suphelenmistim pembe leke geldi 6 gun fln damla seklinde peceteye geliodu kan da cikmadi iki kez kan verdim yok alttan muayene ve kanda enfeksyon cikti inanmiodum hic sorunum yokdu idrarda fln sadece akintim cokdu ki fitili verdikleri gune kadar fitili attim aglicaktim yanmadan öle soleyim sonra adet sokturucu verdiler 10 gecti adet oldum insallah bebek vardir ama enfeksyonda olabilir saglik ocagina fln gidersen enfeksyonada baktir insallah hamissindir![]()
Baya az ya benim normalde akiyoorBaya az yaa normalmi değilmi çözemedim![]()
Bira daha bekle gene test yap.Baya az ya benim normalde akiyoorgunde en az 4 ped degistirirdim afedersin dolu olarak
![]()
BiraZ daha bekliyorum kuşum benimle dalga geciyorBira daha bekle gene test yap.
Kesicem onu :) lekelenmeler neden acaba çok merak ettim.. Dr unu aradin mi hiç ?BiraZ daha bekliyorum kuşum benimle dalga geciyor![]()
Kesicem onu :) lekelenmeler neden acaba çok merak ettim.. Dr unu aradin mi hiç ?
Aynen tüp bebekten mi bilemedim ama olurmu ki o kadar da az lekelenmeBaya az ya benim normalde akiyoorgunde en az 4 ped degistirirdim afedersin dolu olarak
![]()
Aynn leke bitsin bi kan ver 3 4 gun sonra insallah guzl hber gelir yaInsallah kuzum oyledir. Gecen hafta sali gunu adet gunumdu .ama o gün olmadim . Gecikmenin 5. Gunu peceteye gelen koyu kahverengi lekelenmem oldu .bugun gecikmenin 9. Gunu ve hala kahverengi şeklinde lekelenme devam ediyor. Toplasan 1 ped doldurmayacak sekilde . Lekelenmenin 3. Gunu kan verdim 0.43 ciktiyerlesme kanamasinda kanamadan sonra beta once kana sonra idrara geciyormus diyor uzmanlar
![]()
Insalahhh bakalim belki de bu ay adet bu sekilde gelirAynn leke bitsin bi kan ver 3 4 gun sonra insallah guzl hber gelir ya![]()
Ondan da olabilirAynen tüp bebekten mi bilemedim ama olurmu ki o kadar da az lekelenme
Gözün aydınnnKızlaarrr süpriizz
Hala inanamıyorum kan vermeden inanamicam ma nasıl vercemGözün aydınnn, hayırla sağlıkla gelsinnnn
♥ darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah
![]()
Hayırlı olsunnnKızlaarrr süpriizz
Epey yüksek çıkacak canım benimki de aynı böyleydiHala inanamıyorum kan vermeden inanamicam ma nasıl vercem![]()
Kuzummm nasılsınEpey yüksek çıkacak canım benimki de aynı böyleydi![]()
Hamdolsun canımın içi evde takılıyorum sen nasılsın bakalım yeni şeyler deniyor musun?Kuzummm nasılsın![]()