- 23 Kasım 2015
- 456
- 557
- 103
Ay ne güzel yaa maşallah kopkoyu da çıkmışTeşekkür ederimİnşallah canım
Fikos 14 gün geçti en son 15 martta test yapmıştım ovu pik oldu değerlendirdim testim azaldığı için daha yapmadım sonra gögsüm baya bi acımaya başladı ben oğlan vuruyor diye ya da yine mi yumurtluyorum dedim genelde yumurtlma dönemi acırdı ama bu kadar çok değil 29 martta yaptım pik oldu 30 31 mart yine pik oldu test bitti zaten gittim aldım çatlamayı yakalarım diye baktım yine pik bugün ve daha çok acıyordu gögsüm burda test al filan dediler umutsuzca aldım geldim yaptım elimi yıkarken bi baktım dağılıyor ve direk T çıktı bakakaldım öylece koyulaşmasını izledim ve baya baya kopkoyu olduböyle kaldım bende
Ben virüs sebebi ile ara vermeye karar verdim.3 kere kimyasal düşük yaptım 11 ay içinde biliyorsun canım.Yine düşük yaparım allah korusun hastaneye falan gitmeyelim diye. Fakat pazartesi test yaptım iki çizgi çıktı.(adetin 12.gunu tek ilişki olmuştu ama tutma ihtimali zayıf normalde) Sonra bıraktık zaten hiç olmadı.Sali günü kan verdim 158.37 çıktı hcg şu an tekrarlamadim.Yine Kimyasal mı olur yoksa Allah en beklemedigim zamanda bana bir bebek mı verecek hiç bilmiyorum...
Fikosssss çok sevindim. Sağlıkla devam eder inşallah canım.Ben virüs sebebi ile ara vermeye karar verdim.3 kere kimyasal düşük yaptım 11 ay içinde biliyorsun canım.Yine düşük yaparım allah korusun hastaneye falan gitmeyelim diye. Fakat pazartesi test yaptım iki çizgi çıktı.(adetin 12.gunu tek ilişki olmuştu ama tutma ihtimali zayıf normalde) Sonra bıraktık zaten hiç olmadı.Sali günü kan verdim 158.37 çıktı hcg şu an tekrarlamadim.Yine Kimyasal mı olur yoksa Allah en beklemedigim zamanda bana bir bebek mı verecek hiç bilmiyorum...
Inşallah canımFikosssss çok sevindim. Sağlıkla devam eder inşallah canım.
Anaamm kimleri goruoruumBen virüs sebebi ile ara vermeye karar verdim.3 kere kimyasal düşük yaptım 11 ay içinde biliyorsun canım.Yine düşük yaparım allah korusun hastaneye falan gitmeyelim diye. Fakat pazartesi test yaptım iki çizgi çıktı.(adetin 12.gunu tek ilişki olmuştu ama tutma ihtimali zayıf normalde) Sonra bıraktık zaten hiç olmadı.Sali günü kan verdim 158.37 çıktı hcg şu an tekrarlamadim.Yine Kimyasal mı olur yoksa Allah en beklemedigim zamanda bana bir bebek mı verecek hiç bilmiyorum...
Inşallah canım ama bu 4. Oluyor hiç sevinemedim bile.tek umudum bu sefer hcg diger 3 Kimyasal a göre yüksek çıktı umudum var ama her şeye kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Bu arada senin doğum iyice yakinlasti. Göğüs uçlarına şimdiden lansinoh göğüs kremi sürmeye başla emzirmede yara olup çok acimasini engelliyorAnaamm kimleri goruoruummasllh cnm. Rabim tamamina erdrsn bu sefer inslllhhh
Çok sağolGünaydın kızlar bayadir uğrayamiyorum denk geldi bu ev karantinası hiç boş vakit bırakmıyor ev işi temizlik yemek bulaşık çamaşır kızım eşim derken akşam oluyor el işi yapıyorum boş kaldıkça evde durmak bı ise yarasın bari diyeramazan önü borçlarım vardı onları tutayım dedim bugün niyetliyim yeni uyandım ki konuyu ana sayfada görünce bı bakayım ne haberler var dedim geçmişi okuyamadım k.b ama son sayfada güzel haberler aldım M Matrakhatun fikoss kızlar çok sevindim ya valla Rabbim sağlıkla devam ettirsin insAllah ❤ başka güzel haberi olan var mı nasılsınız neler yapıyorsunuz
Burda her ay umutla hamilelik haberi vermek için beklerken de hamileliğini öğrendiğim kişiler çok sevindirrdi hala sevindiriyor ama özellikle konuştuğum kişilerin haberleri ayrı mutlu ediyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah sağlıkla kucağına alırsın canım kan verdin miÇok sağol
Benim muhtesem gebelik maceram hala lekelerle devam ediyorrreGunaydinnnn kizlar nasilsnz L Loriklorik senin muhtesem olayin ne alemde merak icndeyizbugun ruyamda dogum yaptim ne demekse oglum oldu adini emir koyduk hayirlara insallah yada anca bebeyi ruyadami goruruz mesaji bilemedim
Benim muhtesem gebelik maceram hala lekelerle devam ediyorrrene şeyden rahim duvarim varsa artik sokulmuyorda salmış kendini iyice
Günaydın canım sagolGünaydın kızlar bayadir uğrayamiyorum denk geldi bu ev karantinası hiç boş vakit bırakmıyor ev işi temizlik yemek bulaşık çamaşır kızım eşim derken akşam oluyor el işi yapıyorum boş kaldıkça evde durmak bı ise yarasın bari diyeramazan önü borçlarım vardı onları tutayım dedim bugün niyetliyim yeni uyandım ki konuyu ana sayfada görünce bı bakayım ne haberler var dedim geçmişi okuyamadım k.b ama son sayfada güzel haberler aldım M Matrakhatun fikoss kızlar çok sevindim ya valla Rabbim sağlıkla devam ettirsin insAllah ❤ başka güzel haberi olan var mı nasılsınız neler yapıyorsunuz
Güzel düşün insAllah sağlıklıdır canım Rabb'im büyük bu zor günlerde güzel haber nasip etti insAllahGünaydın canım sagoliyi valla evde zaman geçiyor bir şekilde.insallah canım ben hiç sevinemiyorum bu yıl 4. Hamile kalisim bu. gerçek bebek mı değil mi Allah biliyor bir tek
Bugun gecikmenin 10. Gunu lekelenmenin 5. GunuInsallah normalde bu kadar uzun sürüyor mu donemin ni haftayi gecti galiba
Bayagida olmus aslinda bi test falan yapma sansin yokmu canm senden ckk bn meraktayim sankiBugun gecikmenin 10. Gunu lekelenmenin 5. Gunu
Evet güzel dusunmeye çalışıyorum canım çok sağolGüzel düşün insAllah sağlıklıdır canım Rabb'im büyük bu zor günlerde güzel haber nasip etti insAllah
Hayırlı olsun çok sevindim, değerin baya iyi bence kimyasal diye düşünme. Sağlıkla kucağına alırsın inşBen virüs sebebi ile ara vermeye karar verdim.3 kere kimyasal düşük yaptım 11 ay içinde biliyorsun canım.Yine düşük yaparım allah korusun hastaneye falan gitmeyelim diye. Fakat pazartesi test yaptım iki çizgi çıktı.(adetin 12.gunu tek ilişki olmuştu ama tutma ihtimali zayıf normalde) Sonra bıraktık zaten hiç olmadı.Sali günü kan verdim 158.37 çıktı hcg şu an tekrarlamadim.Yine Kimyasal mı olur yoksa Allah en beklemedigim zamanda bana bir bebek mı verecek hiç bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?