• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar benim yumurtlamam 22 martmis testlerime tekrar baktım yani o gün siliklesmis çatlamış . Şimdi bugün yumurtlama sonrası 11. Gün oluyor degilmi . Yarın laboquick erken test var yapsam cikarmi acaba bekleyeymmi ,ne zaman yapayım.bosa harcamak istemiyorum . Cevaplarınız çok önemli lütfen akıl verin
Cıkmaz acele etme bi.. Adet zamanını bekle...

Arkadaşlar benim yumurtlamam 22 martmis testlerime tekrar baktım yani o gün siliklesmis çatlamış . Şimdi bugün yumurtlama sonrası 11. Gün oluyor degilmi . Yarın laboquick erken test var yapsam cikarmi acaba bekleyeymmi ,ne zaman yapayım.bosa harcamak istemiyorum . Cevaplarınız çok önemli lütfen akıl verin
harcamak iatemiyorsan bekleyebilirsin en azondan adet gunu yaparsin

Peki takvimde yarın adet olcakmsm gibi gösteriyor ama yumurtlamadan 14 gün sonra yani cumartesi günü mü olucam diye dusunmeliyim test icin
Beklenen adet tarihim hangisi oluyor acaba. Normalde 28 gün döngüm ona göre yarın hasta olmam lazım , yumurtlamaya 14 gün eklersem cumartesi

Beklenen adet tarihim hangisi oluyor acaba. Normalde 28 gün döngüm ona göre yarın hasta olmam lazım , yumurtlamaya 14 gün eklersem cumartesi
Derken yine iki gündür olan adet ağrısı girdi çıktı iki gündür ara sıra yokluyor birkaç dk...sanki boşa test yapma diyor

Peki takvimde yarın adet olcakmsm gibi gösteriyor ama yumurtlamadan 14 gün sonra yani cumartesi günü mü olucam diye dusunmeliyim test icin
Kesin yumurtlama tarihini biliyormusun ? Yumurtladiktan 14 gün sonra adet olur sun.

Gözün aydın canım Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin
Canım ne güzel çok sevindim allah sağlıkla kucağına almani nasip etsin yavrunu. Bir şey sorabilir miyim adetin geçti mı geçtiyse kaç gün
Teşekkür ederim 🙏 İnşallah canım
Fikos 14 gün geçti en son 15 martta test yapmıştım ovu pik oldu değerlendirdim testim azaldığı için daha yapmadım sonra gögsüm baya bi acımaya başladı ben oğlan vuruyor diye ya da yine mi yumurtluyorum dedim genelde yumurtlma dönemi acırdı ama bu kadar çok değil 29 martta yaptım pik oldu 30 31 mart yine pik oldu test bitti zaten gittim aldım çatlamayı yakalarım diye baktım yine pik bugün ve daha çok acıyordu gögsüm burda test al filan dediler umutsuzca aldım geldim yaptım elimi yıkarken bi baktım dağılıyor ve direk T çıktı bakakaldım öylece koyulaşmasını izledim ve baya baya kopkoyu oldu 😳 böyle kaldım bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back