Hı hım malesef bi sekilde bize ULASIR diye umut ediyoruziptal miiiii
Ay inşallah ya yeni hesap açamaz miHı hım malesef bi sekilde bize ULASIR diye umut ediyoruz
Belki olmazsin sen de suprz bi haber verrsinBat neydiunuttum girmeye girmeye buraya he gi leke vardi gecti takvime gore dundu adet gunum sallamiom artik olcak gibiyim zaten nasip demekki.
Ay ne guzl olurdu kiz yerdim onu öpe öpe dogumunada gelirdim walla siz ii olunda uzakdanda bakariz biz masallah size
Bilemiyorum canım..Ay inşallah ya yeni hesap açamaz mi
Oyy yavrum benim ya rabbim ümidini boşa çıkarmasın insallah dedigin gibi olurOnce kana geciyormus sonra idrara. Engin arastirmalarim sonucu bu bilgiye ulastim
Sanirim üyelik iptali olanlar yeni üyelik alamıyor keşke nana geri gelse ya burada yokluğu çok belliAy inşallah ya yeni hesap açamaz mi
Walla ya bncede bi burdan iletisim kuruoruz hepimiz kotu oldu umarim cabuk gelirUlasamıyoruz da en sıkıcı kısmı işte bu kısmı...
Neden farkli maille alamazmi kiSanirim üyelik iptali olanlar yeni üyelik alamıyor keşke nana geri gelse ya burada yokluğu çok belli
Nanacim eğer okuyorsan çiçeklerin seni bekliyor
Ben burada biyerde almıyorlar diye okudum ama başka maille açsa bile 2. Üyelik diyip banlanmazlar mi sonuçta siteden iptal ediyorlar bilemedim valla ama üzüldüm Nana'nın gitmesineNeden farkli maille alamazmi ki
Walla gelirdim kiz herseyine kosardim ama uzagiz iste nasip gelir nana gelicem dediyse unutulurmu hic burayada bi geleydi yoneticiler duysa kac kisi istio gorsede izin verselerBelki olmazsin sen de suprz bi haber verrsin
Ahhh ahh doguma gelirdm ddin nanayi hatrladim. O da geleceedi
Allh razi olsn dusunmen bile yeterliWalla gelirdim kiz herseyine kosardim ama uzagiz iste nasip gelir nana gelicem dediyse unutulurmu hic burayada bi geleydi yoneticiler duysa kac kisi istio gorsede izin verselerinsallah olur hepimizinde bncede bna supriz olcak
Uzulme insallah bizimde minnaklarimiz olur insallahNegatif çıktı hamile degilmişim sonuxumun çıktıgı gün adet oldum.İnşallah birgün benimde evladım olur
Hmm dogru vurus yuzunden insallah bu gunler gecer kimseye daha fazla bisi olmadanAllh razi olsn dusunmen bile yeterli
Malesef cnm hastanelere alinmio artk kimse. Sadece bi kisi refekatci alinio
Yoneticiyle konustuk da bilerek cewp vermio sankihaber bekliorz uzun zamndr
Hmm dogru vurus yuzunden insallah bu gunler gecer kimseye daha fazla bisi olmadanyöneticiler nie duymuoki bizi herkezi duyuyor
Sökülmedim
OldukcaÇok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?