Cıkmaz acele etme bi.. Adet zamanını bekle...Arkadaşlar benim yumurtlamam 22 martmis testlerime tekrar baktım yani o gün siliklesmis çatlamış . Şimdi bugün yumurtlama sonrası 11. Gün oluyor degilmi . Yarın laboquick erken test var yapsam cikarmi acaba bekleyeymmi ,ne zaman yapayım.bosa harcamak istemiyorum . Cevaplarınız çok önemli lütfen akıl verin
harcamak iatemiyorsan bekleyebilirsin en azondan adet gunu yaparsinArkadaşlar benim yumurtlamam 22 martmis testlerime tekrar baktım yani o gün siliklesmis çatlamış . Şimdi bugün yumurtlama sonrası 11. Gün oluyor degilmi . Yarın laboquick erken test var yapsam cikarmi acaba bekleyeymmi ,ne zaman yapayım.bosa harcamak istemiyorum . Cevaplarınız çok önemli lütfen akıl verin
Peki takvimde yarın adet olcakmsm gibi gösteriyor ama yumurtlamadan 14 gün sonra yani cumartesi günü mü olucam diye dusunmeliyim test icinCıkmaz acele etme bi.. Adet zamanını bekle...
Gözünüz aydınnKızlaarrr süpriizz
Evet ya virüs olayı da çok ciddi napacaZ ne zaman bitecek kabus gibiİyiyim kuzum tv bakıyorum sacma sapan haberler var..
Beklenen adet tarihim hangisi oluyor acaba. Normalde 28 gün döngüm ona göre yarın hasta olmam lazım , yumurtlamaya 14 gün eklersem cumartesiPeki takvimde yarın adet olcakmsm gibi gösteriyor ama yumurtlamadan 14 gün sonra yani cumartesi günü mü olucam diye dusunmeliyim test icin
Derken yine iki gündür olan adet ağrısı girdi çıktı iki gündür ara sıra yokluyor birkaç dk...sanki boşa test yapma diyorBeklenen adet tarihim hangisi oluyor acaba. Normalde 28 gün döngüm ona göre yarın hasta olmam lazım , yumurtlamaya 14 gün eklersem cumartesi
Kesin yumurtlama tarihini biliyormusun ? Yumurtladiktan 14 gün sonra adet olur sun.Peki takvimde yarın adet olcakmsm gibi gösteriyor ama yumurtlamadan 14 gün sonra yani cumartesi günü mü olucam diye dusunmeliyim test icin
Devlet karantina vermezse bitmez. Kimse takmıyor güneşi gören sokağa atıyor kendiniEvet ya virüs olayı da çok ciddi napacaZ ne zaman bitecek kabus gibi
Evet 22 si ,o zaman cumartesi olmm lazm teşekkürlerKesin yumurtlama tarihini biliyormusun ? Yumurtladiktan 14 gün sonra adet olur sun.
Amin teşekkür ediyorumHayrli olsuuunsaglikla devam etsin insllh .Allh tamamina erdrsin.
Amin canım benim teşekkür ediyorumGözünüz aydınnAllah hayırlısıyka kucağınıza almayı nasip etsin darısı da biz tüm isteyenlere inşallah
Gözün aydın canım Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsinAmin canım benim teşekkür ediyorum ☺❤
Aynen karantina için neyi bekliyorlar anlamıyorum daha çok kişi mi ölmeli istanbul almış başını gidiyorDevlet karantina vermezse bitmez. Kimse takmıyor güneşi gören sokağa atıyor kendini
Aglayalimmi gülelim mi bilmiyorum. Yazık la r olsun bu yonetimeAynen karantina için neyi bekliyorlar anlamıyorum daha çok kişi mi ölmeli istanbul almış başını gidiyor
Aynen canım gerçekten kıymetimiz yok hiçbir şekilde görmüş oldum bir kez dahaAglayalimmi gülelim mi bilmiyorum. Yazık la r olsun bu yonetime
Kesinlikle yaaDevlet karantina vermezse bitmez. Kimse takmıyor güneşi gören sokağa atıyor kendini
Canım ne güzel çok sevindim allah sağlıkla kucağına almani nasip etsin yavrunu. Bir şey sorabilir miyim adetin geçti mı geçtiyse kaç günKızlaarrr süpriizz
Gözün aydın canım Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederimCanım ne güzel çok sevindim allah sağlıkla kucağına almani nasip etsin yavrunu. Bir şey sorabilir miyim adetin geçti mı geçtiyse kaç gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?