Benim benzer kanamalarım lekelenmelerim cok oldu cicegim biliyorsun oyüzden heveslendigini gördügümde üzülmüstüm aynı hüsranı yasamanı istemezdim üzgünüm ama hayırlısı böyleymis cicegim bosver sen rengini seklini bırak aksın gitsin pis kanamalarIyiyim sukur ama hala kirmizi degil
Hoşgeldin nerelerdesin kizcem ben senin üzerine 2 kere ban yedimDuydumki bana ihtiyacınız varmıs ciceklerim...
Anaaa süprüz yumurtaaDuydumki bana ihtiyacınız varmıs ciceklerim...
Bu kadar cocuk hasretiyle yanan birinin bebek istemiyle baska birileriyle dalga gecebilecegi nasıl düsünüldü hala hayret verici. Bende sizleri cok özledim cicegimAaaayyyy sonundaaaa gitme bir daha yaaaa lütfeen özledikkk❤❤
Yargısız infaz mahsulüyüm cicegim sen niye ban yedinHoşgeldin nerelerdesin kizcem ben senin üzerine 2 kere ban yedim
Geldim ya dans edip kutluyordun sen sanki gidisimiAnaaa süprüz yumurtaasonunda geldiin
Kiiim ben miiiGeldim ya dans edip kutluyordun sen sanki gidisimi
Uyeligi iptal olduu canimSana bizmle kal karisma dedik kimseyegece tek kalion diye sardin baska sayfalra. Zaten ben anlamiom neye gore banliolr. karsma kimseye artk
Allah rq,i oksunAynen sağlık olsunda hepsi olur sen merak etme dün gece dus ettim senin için ama hayırlı zamanı bekliyor allahım belkide
Nereye gittin yineBenim benzer kanamalarım lekelenmelerim cok oldu cicegim biliyorsun oyüzden heveslendigini gördügümde üzülmüstüm aynı hüsranı yasamanı istemezdim üzgünüm ama hayırlısı böyleymis cicegim bosver sen rengini seklini bırak aksın gitsin pis kanamalar
Hakaretten 2 Side ben hakaret ettiğimi zannetmiyorumYargısız infaz mahsulüyüm cicegim sen niye ban yedin
Hakaretten 2 Side ben hakaret ettiğimi zannetmiyorum
Kazen uyeligini iptal etti balimNereye gittin yine
Cok üzücüKazen uyeligini iptal etti balimDalga gecmiyodum İstiyosaniz uyeligimi iptal edin dedi kazende etti
Sorun yokpardon başka soruya cevap vermişsiniz...
Valla kuzum oylee olduu bende tesadufen gordum geziyodum ne var ne yok da o sira gordumInanmiorm yaa
Kazen bey Arkadaşımız di Nana burda birbirimize destek oluyorduk 1 şans daha verseniz olmaz mı ?pardon başka soruya cevap vermişsiniz...
Toplu seslensek mi acaba burdanValla kuzum oylee olduu bende tesadufen gordum geziyodum ne var ne yok da o sira gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?