• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kazen bey Arkadaşımız di Nana burda birbirimize destek oluyorduk 1 şans daha verseniz olmaz mı ?

ablacım bakın siz olaya duygusal bakıyorsunuz....

orada üye ile dalga geçilmemiş dahi olsa üye 5 kez anlamıyorum yazdıklarınızı demiş.

eğer ; üye salak, bizim aramızda ki espriyi anlamıyor derseniz kaldıracağım yasağı...

elinizi vicdanınıza koyun ve öyle cevap verin !

Ya düzelttim zAten sizde komedi arıyorsunuz abi düzgün bişey sordum şurda ya
Napmaya çalışıyorsunuz ?
Bişeyy sordum bu kadar komik ne var ?
Hanım efendi uğraşmaya insanmı arıyorsunuz bir derdimi anlatmışım siz dalga geçiyosunuz sizce doğrumu tamam doktora yazdım ama aceleci dvranark buraya d sormak istedim yaptığınız doğru değil bence 😞

üyenin yerine kendinizi koyun daha yeni üyesiniz...... ruh haliniz nasıl olurdu Allah aşkına yazın....

ben de özür dileyeceğim

orada üye ile dalga geçilmemiş dahi olsa üye 5 kez anlamıyorum yazdıklarınızı demiş.

eğer ; üye salak, bizim aramızda ki espriyi anlamıyor derseniz kaldıracağım yasağı...

üyenin yerine kendinizi koyun daha yeni üyesiniz...... ruh haliniz nasıl olurdu Allah aşkına yazın....

ben de özür dileyeceğim
Ben özür dilerim Nana adına sürekli burda da espiri şaka mayetinde takılır bizler biliyoruz da sizler bilmiyorsunuz aslında iyi biridir . Ben tekrardan özür dilerim affınıza siginiyoruZ desem ? Ben o arkadaştan da özür dileyebilirim ? Gönlünü alsam ?

.......sürekli burda da espiri şaka mayetinde takılır bizler biliyoruz da sizler bilmiyorsunuz ....

bu espirilerden bizim haberimiz olmadığı gibi orada ki üyenin de haberi yok. Çünkü sizi tanımıyor.

çok basit bir şey sordum sizlere .... Kadın düşük mü yapıyorum, yoksa hamile miyim diye çığlık atıyor bu aranızda ki şakaya maruz kalması kabul edilebilir mi ?

içinde bir parça Allah korkusu olan buna objektif cevap versin ....

bir diğer konuda lütfen sizden özür filan asla kabul edemem ve affedemem. Benim telefonum kendisinde var, dilerse kendisi üzüntüsünü paylaşır ve o üyeden af diler.

Burnundan kıl aldırmıyor sizin özür dilemeniz ne demek ? Olur mu öyle şey....

Ayrıca benden değil gidip o kadına özür yazısı yazacak. Konunun benle alakası dahi yok ...

ben de özür dileyeceğim
Lutfen kaldirabilirsin nananin engelini kazen abi burda biz birbirimize destek oluyorduk . Bir daha oyle bi konuya yazarsa uyeligini iptal edersiniz . Biz hepimiz cocuk icin ugrasiyoruz o uyenin ne yasadigini anlayabiliriz. Nana art niyetli bi insan degil gercekteennn . Kirmak istememistir o kisiyi. Lutfen kazen son 1 şans. Herkes 1 sansi hakeder bence

bu espirilerden bizim haberimiz olmadığı gibi orada ki üyenin de haberi yok. Çünkü sizi tanımıyor.

çok basit bir şey sordum sizlere .... Kadın düşük mü yapıyorum, yoksa hamile miyim diye çığlık atıyor bu aranızda ki şakaya maruz kalması kabul edilebilir mi ?

içinde bir parça Allah korkusu olan buna objektif cevap versin ....

bir diğer konuda lütfen sizden özür filan asla kabul edemem ve affedemem. Benim telefonum kendisinde var, dilerse kendisi üzüntüsünü paylaşır ve o üyeden af diler.

Burnundan kıl aldırmıyor sizin özür dilemeniz ne demek ? Olur mu öyle şey....

Ayrıca benden değil gidip o kadına özür yazısı yazacak. Konunun benle alakası dahi yok ...
Tabiki bu konu hassas bir konu bende üzüldüm. Haksız arkadaşımız inşallah af diler arkadaşımızdan .. iyi aksamlar

Aneeeeem neler olmuş gene yav Nana yaramaz çocuk gibisin çılgın kadın 😂 çok üzüldüm ama ya bana öyle biri olamaz çünkü hepimiz burda birbirimize destek olduk çok enteresan kendisi çok espri yapmayı seven biri belki boşluğuna geldi dikkat ederek yapmadı oda istemezdi bence kimsenin kalbini bu konuda kırmak 😭

Kadının başlığı ;

Düşük mü yapıyorum yoksa hamile miyim değil miyim bilmiyorum

yahu düşük diyor ? hiç mi içiniz acımaz !
Peki size bir şey sormak istiyorum emin olun Nananın dalga geçmesini tasvip ettiğimden değil ki o da hitabında hocam dediği için geçmiş, şu zaman regl oldum böyle yoğunlukta hatta fotosunu atanları da gördük burda, sizce hamile miyim mantıklı bir soru mudur evet bence hamilesin tebrik ederim deyince hamile mi oluyor yani şu durumda doktora gidemiyorsa da açsın telefonu sorsun netten yazsın, doktora sorduğu soruyu burdakiler de doktormuş gibi sorunca böyle şeyleri göze almalı bence ayrıca kişinin düşük yapması için hamile olduğunun kesin olması lazım, diyorsunuz ya bu kişi salak deyin tamam diyeceğim diye ben bu kişi salak mı bilemem ama normal gibi de gelmedi bana, affetmeniz için geçerli bir sebep bence

Toplu seslensek mi acaba burdan 🤔 onsuz olmaz yaa
İstee burda yazarak anlasamiyoruz cogu zaman kimin ciddi kimin saka yaptigini anlayamiyoruzz Keske sesli yanit falan olsa da kimin ne niyetle soyledigini azicikta olsa ses tonundan anlasilsa 🥺 nana esprili dille uyarmak istemiss ama uye onu tanimadigi icin alinmiss 😔nanaya biriniz ulassa ozur dilese geri gelse keske 🤷🏻‍♀️

Peki size bir şey sormak istiyorum emin olun Nananın dalga geçmesini tasvip ettiğimden değil ki o da hitabında hocam dediği için geçmiş, şu zaman regl oldum böyle yoğunlukta hatta fotosunu atanları da gördük burda, sizce hamile miyim mantıklı bir soru mudur evet bence hamilesin tebrik ederim deyince hamile mi oluyor yani şu durumda doktora gidemiyorsa da açsın telefonu sorsun netten yazsın, doktora sorduğu soruyu burdakiler de doktormuş gibi sorunca böyle şeyleri göze almalı bence ayrıca kişinin düşük yapması için hamile olduğunun kesin olması lazım, diyorsunuz ya bu kişi salak deyin tamam diyeceğim diye ben bu kişi salak mı bilemem ama normal gibi de gelmedi bana, affetmeniz için geçerli bir sebep bence

Hanımefendi size saçma gelen, sizi ilgilendirmeyen konuya cevap verme gibi bir zorunluluğunuz veya böyle bir görev tanımız yok. Siz her açılan konuya cevap vermek zorunda mı hissediyorsunuz kendinizi ?

Soru saçmaymış ! eee size ne bundan ? Üye gel sibel Allah aşkına cevap ver mi demiş ? Ortaya sormuş konuyu ....

mantıksız diye dalga geçmeniz mi gerekiyor....

Nana biliyorum misafir olarak okuyosun burayi kazeni araa ve lutfen geri don yanlis anlasilmalar oluyoo kalp kirmaya ve kirilmaya gerek yokk gell topiginin basinaa kimseye de bisey deme bu topikten baskaaa bir hata yapildiginda ozur dilemek acizlik degil buyuklukturr hadi don 😔

Hanımefendi size saçma gelen, sizi ilgilendirmeyen konuya cevap verme gibi bir zorunluluğunuz veya böyle bir görev tanımız yok. Siz her açılan konuya cevap vermek zorunda mı hissediyorsunuz kendinizi ?

Soru saçmaymış ! eee size ne bundan ? Üye gel sibel Allah aşkına cevap ver mi demiş ? Ortaya sormuş konuyu ....

Hayır ben zaten böyle bir konuya cevap bile yazmam da yazan arkadaşlara anlayışlı davranılmalı bence çünkü soru saçmaysa cevaplardan da pek bir mantık beklenilmemeli gibi geldi bana, nitekim burda daha bir sürü sayfada görüyoruz daha ağır dalga geçilen konular

Bole sacma ve gereksz yere o kdr konu acilio ki surkli gormekten biktik.ustune bide utanmadan cirkin bi foto atio. Dr una danisip tatmin olmamis bide burda sorup cevp almk istio. Insan da ister istemez ole seyler yazabilio.
Ayrica konuyu cok buyuttunuz bence. Ortda bu kdr abartilck bi yorum yoktu. Sadece tek yerde hatasi var. O da "abi" kelimesini kullanmasi. Baska da alay ettgi yer yok. Hocam kelimesini de etiketligi kisi daha ii bilir diyeydi.
Ki ustune ozur de dilemis. Ama ona ragmen iptal ettinz uyeligini. Kendisinin simdiye kdr bi yanlisini gormedik aramizda. Mantiksizca hareket edip sacma soru sorun kisiler yzunden arkdsimizin da hakszliga ugramasi cok uzucu.Dengesz biri de olmadgi icin sizden rica ediorm tekrr aramiza gelebilir mi arkadasimz ?

Bole sacma ve gereksz yere o kdr konu acilio ki surkli gormekten biktik.ustune bide utanmadan cirkin bi foto atio. Dr una danisip tatmin olmamis bide burda sorup cevp almk istio. Insan da ister istemez ole seyler yazabilio.
Ayrica konuyu cok buyuttunuz bence. Ortda bu kdr abartilck bi yorum yoktu. Sadece tek yerde hatasi var. O da "abi" kelimesini kullanmasi. Baska da alay ettgi yer yok. Hocam kelimesini de etiketligi kisi daha ii bilir diyeydi.
Ki ustune ozur de dilemis. Ama ona ragmen iptal ettinz uyeligini. Kendisinin simdiye kdr bi yanlisini gormedik aramizda. Mantiksizca hareket edip sacma soru sorun kisiler yzunden arkdsimizin da hakszliga ugramasi cok uzucu.Dengesz biri de olmadgi icin sizden rica ediorm tekrr aramiza gelebilir mi arkadasimz ?

Gebelik testinde hayali çizgi çok mantıklı değil mi ? Birde testin boy boy fotoğraflarını koymak ?

Sen bu konuyu açtığında kimse senle dalga geçmedi ? 2 kişi size çok güzel cevap vermiş değil mi ?

hele Bat'a 2 gün kala totem yapıyorum diye konu açıyorsunuz onunla da dalga geçen yok ! 12 sayfa yazışmışsınız. Size totem yaptınız sen şaka mısın diyen oldu mu ? Totemle gebelik mi olur şakasın sen diyen de olmadı değil mi ?

Asla empati yapmıyorsunuz asla ....

çok değil biraz empati yapın

Gebelik testinde hayali çizgi çok mantıklı değil mi ? Birde testin boy boy fotoğraflarını koymak ?

Sen bu konuyu açtığında kimse senle dalga geçmedi ? 2 kişi size çok güzel cevap vermiş değil mi ?

hele Bat'a 2 gün kala totem yapıyorum diye konu açıyorsunuz onunla da dalga geçen yok ! 12 sayfa yazışmışsınız. Size totem yaptınız sen şaka mısın diyen oldu mu ? Totemle gebelik mi olur şakasın sen diyen de olmadı değil mi ?

Asla empati yapmıyorsunuz asla ....

çok değil biraz empati yapın
Burda yuzlerce test fotosu atanlrdan biriym 🤔 ayrica ortada bi sonuc var ve bi igrenclik gormuorm . Ki siz de gormedginiz icin her ole foto atani banlardinz. Ayrica dalga gecilcek bi konu da deilmis ki ole bisey olmdi o zmn.
Insan norml hayatinda bile totem yapio. Bunda bi sacmalik yoksa benmkinde de yoktur demk. O yuzden benm yaptiklarimda bi terslik yok yoneticim 🤗
Empati de yaptim ki arkadsimz surda haksiz dedim. Ben sadece topik baskanimizin yine basimizda olmasni istiorm. Kimin hakli kimin haksz oldguna pek karsmak istemiorm. Zaten cezasini cekmisti yeterince.bize guzel bi abilik yap da ver kizimizi bize geri 💐
:dua: 
Bebisimin hatrinaa :KK51:o_O:anneadayı::emir_bebek:

Burda yuzlerce test fotosu atanlrdan biriym 🤔 ayrica ortada bi sonuc var ve bi igrenclik gormuorm . Ki siz de gormedginiz icin her ole foto atani banlardinz. Ayrica dalga gecilcek bi konu da deilmis ki ole bisey olmdi o zmn.
Insan norml hayatinda bile totem yapio. Bunda bi sacmalik yoksa benmkinde de yoktur demk. O yuzden benm yaptiklarimda bi terslik yok yoneticim 🤗
Empati de yaptim ki arkadsimz surda haksiz dedim. Ben sadece topik baskanimizin yine basimizda olmasni istiorm. Kimin hakli kimin haksz oldguna pek karsmak istemiorm. Zaten cezasini cekmisti yeterince.bize guzel bi abilik yap da ver kizimizi bize geri 💐
:dua: 
Bebisimin hatrinaa :KK51:o_O:anneadayı::emir_bebek:

yüzümde tebessüm yarattırdın ama çok büyük sinirle yazmışsın vallahi harfleri yutmuşsun sinirden ...

yüzümde tebessüm yarattırdın ama çok büyük sinirle yazmışsın vallahi harfleri yutmuşsun sinirden ...
😊
Yok sinir deil valla gayet sakinim. Bnm her zmn ki yazim seklim. Burda o kdr yaziorz parmkta hal kalmio haliyle 😀
Geliyor mu bizim kiz yani🤔 :rolleyes:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back