Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım inşallah bu ay hamile kalırsın ben de senin durumu yaşadım sadece peçete
Ye silince leke geliyordu ne çamaşırım battı. Ne normal adete döndü.4 gün sadece silince geldi . O ay 3 yumurtam oluşmuş doktora gittim geriye yolunda dedi.ne kist ne bişey yok dedi. O ay ne yumurta geliştirici ne başka ilaç kullanmamıştım. Hatta kesin hamilesin dediler test silikti. Ama gebelik hiç bişey yoktu. Olabilirmiş doktor sorun yok dedi.

Tüm herkes burda gebesin yazdı. Kardeşimin gebelikleride lekelenme olunca bende hamileyim diye düşünüyordum değilmişim . Kasım da aşılama oldum. Şubatta bu lekelenmeyi yaşadım. Bi kaç ay düzensizlik olabilir çok fazla iğne vuruldun doktorum 2-3 ay da bazılarının vücudu anca toparlar..tüp bebek te 6 ay düzensiZlik lekeli adet dönemi görülebilir demişti bana

Ne yapak bekleyiyoruz fatmam istesek de iatemesek de zaman akiyor
Lorikcim saglık olsun ama gıtmısken bı sordaydın doktora neden boyke kahve leke halınde gelıyor falan diye, yada erken mi baktırdın ki kana axava

Bilmiyorum belirtileri falan yasadim hep psikolojik degildi gercek belirtiler ama bilmiyorum
Canım belki de kimyasal olmuştur bilemiyoruz ki, benim de hamilelikten 2 ay önce böyle sonradan çıkan çizgi vardı hatta daha belirgindi kana baktırmıştım 1,48 çıkmıştı reglim de geç olmuştu kimyasaldan şüphelenmiştim

Kizlar cok tesekkur ederim hepinize Allah gonlunuzden geceni omrunuze hayirli bir sekilde nasip etsin insallah . Hepiniz ayri ayri cok iyi insanlarsınız iyi ki tanimisim sizi hayirlisi boyleymis demekki sadece azicik uzuldum sonra toparlandim . tup bebekten sonra olabiliyormuş boyle dedi tup bebek doktorum . Evvela nasip hersey . Ama,farkettim ki bu ay cogu kisinin gecikmiş bence mevsimsel gecislerden de kaynaklanabiliyor

İyi olmana sevindim doktorunla konuşman çok güzel olmuş en azından için rahatladı bir sıkıntı yoksa gelişmeler güzel olur inşallah

Zamanı gelince bence gecikme bile yaşamadan öğreniceksin. Sen güçlüsün zaten canım. Herşey nasip kısmet. En önemlisi de hayırlısı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…