- 4 Nisan 2019
- 5.910
- 6.337
- 198
Canım inşallah bu ay hamile kalırsın ben de senin durumu yaşadım sadece peçetesonuc .0.42
Tüm herkes burda gebesin yazdı. Kardeşimin gebelikleride lekelenme olunca bende hamileyim diye düşünüyordum değilmişim . Kasım da aşılama oldum. Şubatta bu lekelenmeyi yaşadım. Bi kaç ay düzensizlik olabilir çok fazla iğne vuruldun doktorum 2-3 ay da bazılarının vücudu anca toparlar..tüp bebek te 6 ay düzensiZlik lekeli adet dönemi görülebilir demişti banasonuc .0.42
Heyecanla geldim bende.. iyide niye o zaman lekelenmen oluyorki yasonuc .0.42
bak dün lekelenmelerin oldu belkide gercekdende yerlesiyodur bebisin.. bekle bakalim canimm ya allahdan ümit kesilmezSadece kan verdim doktorla hic gorusemedim
hayırlısı olsun inşallah loriğimsonuc .0.42
Lorikcim saglık olsun ama gıtmısken bı sordaydın doktora neden boyke kahve leke halınde gelıyor falan diye, yada erken mi baktırdın ki kana axavaNe yapak bekleyiyoruz fatmam istesek de iatemesek de zaman akiyor
Rabbim elbet verecek bir gün bize de kuzum mutluluğusonuc .0.42
Canım belki de kimyasal olmuştur bilemiyoruz ki, benim de hamilelikten 2 ay önce böyle sonradan çıkan çizgi vardı hatta daha belirgindi kana baktırmıştım 1,48 çıkmıştı reglim de geç olmuştu kimyasaldan şüphelenmiştimBilmiyorum belirtileri falan yasadim hep psikolojik degildi gercek belirtiler ama bilmiyorum
Hayırlısı olsun demekki zamanı gelmemiş daha.. Bizim bu bebeler çok nazlı çıktı..Negatif ciktioturup hayırlısını bekliycem
Hic canını sıkma zamanla adetin nolcak bekleyip gorelim geç döllenmedir insallahYasayanlar var tabi ama ben yasar miyim bilmiyorun
Kuzum naptın çıktımı sonucAmiin onsallah rabbimmm bana nasip etmistir annelik duygusunu onsallah pozitiftir
Sakin üzülme bu ay çalışma Lara devam :)Negatif ciktioturup hayırlısını bekliycem
Ama iki czgi vardisonuc .0.42
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallahsonuc .0.42
İyi olmana sevindimKizlar cok tesekkur ederim hepinize Allah gonlunuzden geceni omrunuze hayirli bir sekilde nasip etsin insallah . Hepiniz ayri ayri cok iyi insanlarsınız iyi ki tanimisim sizihayirlisi boyleymis demekki sadece azicik uzuldum sonra toparlandim . tup bebekten sonra olabiliyormuş boyle dedi tup bebek doktorum . Evvela nasip hersey . Ama,farkettim ki bu ay cogu kisinin gecikmiş bence mevsimsel gecislerden de kaynaklanabiliyor
Insallah artik zaten mucize bekliyordumİyi olmana sevindimdoktorunla konuşman çok güzel olmuş en azından için rahatladı bir sıkıntı yoksa gelişmeler güzel olur inşallah
Kizlar cok tesekkur ederim hepinize Allah gonlunuzden geceni omrunuze hayirli bir sekilde nasip etsin insallah . Hepiniz ayri ayri cok iyi insanlarsınız iyi ki tanimisim sizihayirlisi boyleymis demekki sadece azicik uzuldum sonra toparlandim . tup bebekten sonra olabiliyormuş boyle dedi tup bebek doktorum . Evvela nasip hersey . Ama,farkettim ki bu ay cogu kisinin gecikmiş bence mevsimsel gecislerden de kaynaklanabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?