Tek derdi biz degilizdir emin olGaliba istisare var
Bize nanamizi versin insallah basinda bir sürü dert var abinin napsin o daTek derdi biz degilizdir emin ol
Tabi cnm. Kac kisilik onmli bi platfrm.Tek derdi biz degilizdir emin ol
Bize ciceklerim derdi nana ana kazen abiiiiiKazen abi bisey diyim mi burda cogumuz esimizden gizli giriyorz buraya bilio musun?
Burda guzl bi ortam bulmusuz kendimize. Kfamizi dagitiorz kendimizce. Hele ki bole bi zmnda.
KK EVIMIZ NANA ANAMIZanasiz bu cicekler napsin. Beni uvey ana ilan etmislerdi. Ben de yakinda dogurcm napcak bu çıcıklar
Loriğim, hayırlısı olsun canım... Üzülmek yok, önümüzdeki aylar çalışmalara devamKizlar cok tesekkur ederim hepinize Allah gonlunuzden geceni omrunuze hayirli bir sekilde nasip etsin insallah . Hepiniz ayri ayri cok iyi insanlarsınız iyi ki tanimisim sizihayirlisi boyleymis demekki sadece azicik uzuldum sonra toparlandim . tup bebekten sonra olabiliyormuş boyle dedi tup bebek doktorum . Evvela nasip hersey . Ama,farkettim ki bu ay cogu kisinin gecikmiş bence mevsimsel gecislerden de kaynaklanabiliyor
Evet sanirim bende o cogunluktayomLoriğim, hayırlısı olsun canım... Üzülmek yok, önümüzdeki aylar çalışmalara devamen güzel zamanda olacak ben eminim bu arada virüsün yarattığı gerginlikten dolayı çoğu adet gecikiyormuş bu ay...
Sonucum 0.48 cikti hala sokulmedim bugun geceli 7.gunL Loriklorik naptın.. sonuç nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?