Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili yöneticimiz Kazen bey burada topikde aylardır Nana ula birlikteyiz ve her birimize nasıl destek olduğunu bazen burdan bazen özelden bizleri nasıl teselli ettiğini biz biliyoruz. Bayanlar için hamilelik mevzu çok hassastır özellikle aylarca yıllarca bebek bekleyen birileri için. Hepimiz Nana ya kefiliz kalkıpta hepimize bu kadar destek çıkmış biri alay etmez. Yanlış anlaşılma vardır. Zaten ban verip uzaklaştırarak gerekeni yaptınız. Lütfen onu geri getirtin

Kazen abi bisey diyim mi burda cogumuz esimizden gizli giriyorz buraya bilio musun?
Burda guzl bi ortam bulmusuz kendimize. Kfamizi dagitiorz kendimizce. Hele ki bole bi zmnda.
KK EVIMIZ NANA ANAMIZ anasiz bu cicekler napsin. Beni uvey ana ilan etmislerdi. Ben de yakinda dogurcm napcak bu çıcıklar

Bize ciceklerim derdi nana ana kazen abiiiii boyle bir zamanda zati eve tikilmisiz birazcik da olsa burda arkadaslarla gulusuyoruz eğleniyoruz dertlesiyoruz. Kac gundur nananin gelmesini bekliyorduk kazen abi buyukluk sende kalsin ya nanayi bize geri ver lutfeenn

Loriğim, hayırlısı olsun canım... Üzülmek yok, önümüzdeki aylar çalışmalara devam en güzel zamanda olacak ben eminim bu arada virüsün yarattığı gerginlikten dolayı çoğu adet gecikiyormuş bu ay...

Evet sanirim bende o cogunluktayom

Evet belki bi hata yaptı o şekilde davranarak yanlış anlattı kendimi cezasını da çekti lütfen geri dönsün

Kazen bey lütfen topiğimizin sahibini nanamızı geri vermenizi rica ediyoruz, burda kaç kişi bu topikte toplandık günlük hayatta kimseye açamadığımız her şeyi konuşuyoruz içtenlik var samimiyet var bu topik belki hepimize moral motive oluyor yıllardır sadece okurdum ama bu topik sayesinde üye oldum ben de yazmak sormak istedim topiğin sahibi neşesi O, aysonunu zor beklerken şimdi bizi birde böyle tamamen umutsuz bırakıp üzmeyin lütfen.

Bukadar büyütülecek Bi konu değildi bence cezasa ceza 1 hafta dan fazla çekti zaten niye ve neden üyeliği kaldrıldı anlam veremedim daha bisürü saçma sapan şeyler olurken nanaya niye bukadar takılındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…