Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah artik zaten mucize bekliyordum niye üzülüyorsam 2 yildir tedavilerle olmamis simdi olucak canom
Hiç öyle düşünme kuzum o kadar çok örneği var ki benim etrafımda tedaviyle olmayıp sonradan doğal yolla olan, imkansız denilen , Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah o mutluluğu Allah ol derse olur bu kadar basit bize zor görünenler

Rabbim kolaylaştırsın imtihanımizi insallahhh

Insallah bakalim önümüzdeki aylar bize neler gosteriri. Artik gunum geçse bile inanmiycam
Tüp bebekten alınan onca hormondan havalardan şu aralar yaşanan stres etkiler gecikmeleri. 2 3 gün geçikme olursa o zaman test yaparsın ilk 5 dakikadan sonra çıkan çizgiyi de önemseme artık

Tüp bebekten alınan onca hormondan havalardan şu aralar yaşanan stres etkiler gecikmeleri. 2 3 gün geçikme olursa o zaman test yaparsın ilk 5 dakikadan sonra çıkan çizgiyi de önemseme artık
Ogrendim artik bunlari ama umut dunyasi yine de

Her zaman yanındayız canım bence streste olabilir bu birüsten dolayı gerildi herkes

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…