- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Yikilmadim ama aayakta da degilimZamanı gelince bence gecikme bile yaşamadan öğreniceksin. Sen güçlüsün zaten canım. Herşey nasip kısmet. En önemlisi de hayırlısı.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yikilmadim ama aayakta da degilimZamanı gelince bence gecikme bile yaşamadan öğreniceksin. Sen güçlüsün zaten canım. Herşey nasip kısmet. En önemlisi de hayırlısı.![]()
Hiç öyle düşünme kuzum o kadar çok örneği var ki benim etrafımda tedaviyle olmayıp sonradan doğal yolla olan, imkansız denilen , Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah o mutluluğuInsallah artik zaten mucize bekliyordumniye üzülüyorsam 2 yildir tedavilerle olmamis simdi olucak canom
![]()
Rabbim kolaylaştırsın imtihanımizi insallahhhHiç öyle düşünme kuzum o kadar çok örneği var ki benim etrafımda tedaviyle olmayıp sonradan doğal yolla olan, imkansız denilen , Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah o mutluluğuAllah ol derse olur bu kadar basit bize zor görünenler
![]()
Mucizenin ne zaman nasıl geleceği belli olmaz. Tedavi den sonra kendiliğinden hamile kalan çok var. İnşallah sende onlardan biri olursunInsallah artik zaten mucize bekliyordumniye üzülüyorsam 2 yildir tedavilerle olmamis simdi olucak canom
![]()
Insallah bakalim önümüzdeki aylar bize neler gosteriri. Artik gunum geçse bile inanmiycamMucizenin ne zaman nasıl geleceği belli olmaz. Tedavi den sonra kendiliğinden hamile kalan çok var. İnşallah sende onlardan biri olursun![]()
Tüp bebekten alınan onca hormondan havalardan şu aralar yaşanan stres etkiler gecikmeleri. 2 3 gün geçikme olursa o zaman test yaparsınInsallah bakalim önümüzdeki aylar bize neler gosteriri. Artik gunum geçse bile inanmiycam
Ogrendim artik bunlari ama umut dunyasi yine deTüp bebekten alınan onca hormondan havalardan şu aralar yaşanan stres etkiler gecikmeleri. 2 3 gün geçikme olursa o zaman test yaparsınilk 5 dakikadan sonra çıkan çizgiyi de önemseme artık
![]()
Her zaman yanındayız canımKizlar cok tesekkur ederim hepinize Allah gonlunuzden geceni omrunuze hayirli bir sekilde nasip etsin insallah . Hepiniz ayri ayri cok iyi insanlarsınız iyi ki tanimisim sizihayirlisi boyleymis demekki sadece azicik uzuldum sonra toparlandim .
tup bebekten sonra olabiliyormuş boyle dedi tup bebek doktorum . Evvela nasip hersey . Ama,farkettim ki bu ay cogu kisinin gecikmiş bence mevsimsel gecislerden de kaynaklanabiliyor
Nasip olaudi iyiydi ama olmadiHer zaman yanındayız canımbence streste olabilir bu birüsten dolayı gerildi herkes
![]()
Oyle dusunme Allah buyuk zamani gelince bebelerimiz gelecek insallahhInsallah artik zaten mucize bekliyordumniye üzülüyorsam 2 yildir tedavilerle olmamis simdi olucak canom
![]()
Insallah beubimm rabbim tez zamanda nasip etsinOyle dusunme Allah buyuk zamani gelince bebelerimiz gelecek insallahh![]()
Sen saglikli ol sana bisey olmasin bebek elbette olacak buna inanmaktan vaz gecme yeterki rabbim önümüzdeki aylarda yasatsin bu sevinci hic beklemedigin anda mujdelesin aminnn❤Insallah beubimm rabbim tez zamanda nasip etsin![]()
AmmiiinnnnnSen saglikli ol sana bisey olmasin bebek elbette olacak buna inanmaktan vaz gecme yeterki rabbim önümüzdeki aylarda yasatsin bu sevinci hic beklemedigin anda mujdelesin aminnn❤![]()
Vaaayyyyyyyy hosgeldinnDuydumki bana ihtiyacınız varmıs ciceklerim...
Hosbulduk balam biraz daha iyimisin?Vaaayyyyyyyy hosgeldinn
Iyiyim sukur ama hala kirmizi degilHosbulduk balam biraz daha iyimisin?
Aynen sağlık olsunda hepsi olur sen merak etme dün gece dus ettim senin için ama hayırlı zamanı bekliyor allahım belkideNasip olaudi iyiydi ama olmadi![]()
Aaaayyyy sonundaaaa gitme bir daha yaaaa lütfeen özledikkkDuydumki bana ihtiyacınız varmıs ciceklerim...