• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah artik zaten mucize bekliyordum 😁😁😂 niye üzülüyorsam 2 yildir tedavilerle olmamis simdi olucak canom 😁😁😂
Hiç öyle düşünme kuzum o kadar çok örneği var ki benim etrafımda tedaviyle olmayıp sonradan doğal yolla olan, imkansız denilen , Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah o mutluluğu 🙏🙏🙏 Allah ol derse olur bu kadar basit bize zor görünenler 🌼😘😘

Hiç öyle düşünme kuzum o kadar çok örneği var ki benim etrafımda tedaviyle olmayıp sonradan doğal yolla olan, imkansız denilen , Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah o mutluluğu 🙏🙏🙏 Allah ol derse olur bu kadar basit bize zor görünenler 🌼😘😘
Rabbim kolaylaştırsın imtihanımizi insallahhh

Kizlar cok tesekkur ederim hepinize Allah gonlunuzden geceni omrunuze hayirli bir sekilde nasip etsin insallah . Hepiniz ayri ayri cok iyi insanlarsınız iyi ki tanimisim sizi 😍 hayirlisi boyleymis demekki sadece azicik uzuldum sonra toparlandim . 😁 tup bebekten sonra olabiliyormuş boyle dedi tup bebek doktorum . Evvela nasip hersey . Ama,farkettim ki bu ay cogu kisinin gecikmiş bence mevsimsel gecislerden de kaynaklanabiliyor
Her zaman yanındayız canım🙏🥰 bence streste olabilir bu birüsten dolayı gerildi herkes 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back