- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.206
- 198
- 34
yumurta rezervin düşükse testeredişli aslan pencesi yada yayla balı polen tüketme lisin saraçoğlu öyle diyorAmiin onsallah rabbimmm bana nasip etmistir annelik duygusunu onsallah pozitiftir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurta rezervin düşükse testeredişli aslan pencesi yada yayla balı polen tüketme lisin saraçoğlu öyle diyorAmiin onsallah rabbimmm bana nasip etmistir annelik duygusunu onsallah pozitiftir
Aha 1 saat olduKan verdim bugun
Baktim yok simdi iyice gerildimAha 1 saat olduvarmi haber cağnımm
Ari sutu bal polen almostim ama takviye kullandigim icin kullanamadim .etkilesim etmesin diyeyumurta rezervin düşükse testeredişli aslan pencesi yada yayla balı polen tüketme lisin saraçoğlu öyle diyor
Hayırlısı lorikcigim uzulmek yok Calismalara devam bigun bizde gorecegiz o pozitifi inaniyorumsonuc .0.42
Off yaa, hayırlısı olsun ne yapalım. Niye böyle olmuş bir doktora mı görünsen gitmişkensonuc .0.42
Bilmiyorum belirtileri falan yasadim hep psikolojik degildi gercek belirtiler ama bilmiyorumOff yaa, hayırlısı olsun ne yapalım. Niye böyle olmuş bir doktora mı görünsen gitmişken
Nasip diyebiliyorumHayırlısı lorikcigim uzulmek yok Calismalara devam bigun bizde gorecegiz o pozitifi inaniyorum![]()
Belki daaha cok yenidir Allhualem.Nasip diyebiliyorum
Yasayanlar var tabi ama ben yasar miyim bilmiyorunBIRI BOLE YASAMIS
benim 22 aylik bir kizim var onu dusunmeye başladık ve korunmadik ilk ay olmadi 2. ay adetime bi hafta kala kan testi yaptırdım cikmadi 2 gun kalada çıkmadı sonra bizde olmadii dedik ogunde birlikte olmustuk 2 gun kala adete sinra olmadim 14 gun gecti evde test yapyim çıkmadı ama dikkatli baktimda hayelet bi cizgi gordum okadar siliktiki cok zor gozukuyodu gittim kan verdim ertesi gun 58 cikti 2 gube bir tekrarladik ultrasoba girdim sonra sat imi soledigimde doktor bu bebek o kadarlik yok gozukmuyo haftaya gel dedi yani kisscasi gec dollenne on gun one aldilsr adet tarihimi artik ole hesaplandı
Ne yapak bekleyiyoruz fatmam istesek de iatemesek de zaman akiyorBelki daaha cok yenidir Allhualem.
Bekleylm biraz daha
Ya bu kadar gecikme belirtiler çift çizgi lekelenme derken nedenmiş peki gebelik değilse doktorla görüştün mü cnm sadece kan mı verdinBilmiyorum belirtileri falan yasadim hep psikolojik degildi gercek belirtiler ama bilmiyorum
Kimse bilemez malesefYasayanlar var tabi ama ben yasar miyim bilmiyorun
Sadece kan verdim doktorla hic gorusemedimYa bu kadar gecikme belirtiler çift çizgi lekelenme derken nedenmiş peki gebelik değilse doktorla görüştün mü cnm sadece kan mı verdin, hayırlısı olsun inşallah
Bugün lekelenmenin 3.günü değil mi canım yerleşme dedikleri 3 gün sürüyor max bakalım inşallah belki regl olmayacak lekelenmelerin bugün sona erecek, öyle olursa geç döllenme dedikleri bi haftaya çıkar belli olur ancaSadece kan verdim doktorla hic gorusemedim
insallah dedigin gibidir kafam cok karisikBugün lekelenmenin 3.günü değil mi canım yerleşme dedikleri 3 gün sürüyor max bakalım inşallah belki regl olmayacak lekelenmelerin bugün sona erecek, öyle olursa geç döllenme dedikleri bi haftaya çıkar belli olur anca
Negatif ciktiL Loriklorik cnm dün akşamdan beri takip ediyorum yazılarını. Sanki çizgin tam yerinde dğeildi ve sonradan çıkmıştı çizgin benimde başıma gelmişti sonradan çıkan çizgiye çok güven olmuyo malesef.. Tüp bebekten sonra düzensizlik olabiliyormuş.. İnş geç döllenmedir inş ama negatif olma ihtimali de var malesef..