- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
SIMDI VERDIM GELDIMGunaydinnnn ne zaman gidicin kan vermeye de hele
Iyi uyumiym bari beklemedeyimSIMDI VERDIM GELDIM1 SAATTE ÇIKIYORMUŞ
Hazirim her konudaIyi uyumiym bari beklemedeyimha bu arada 2 sonucada hazırlıklı ol kendini üzmek yok hayat devam ediyor okeymii
İnşallah inşallah o beta degerin nirvana yapmıştırHazirim her konudaneyse artik ciksin insallah gebeliktir
Insalllahhh yaa insalllaahhhhhhİnşallah inşallah o beta degerin nirvana yapmıştır
Canim hayırlı olsun insallah değerin güzel cikar :) bu arada ben 15 Mart'ta aşılama yapmıştım, cuma günü pozitifi gördüm çok şükür. Kan verdim değerim 79 cikti. Bugün tekrar kan vericem, artışa bakilacak.Insalllahhh yaa insalllaahhhhhh
Hayirli olsunnn cok sevindim senin adina masaaaalllaahhh yyaaaCanim hayırlı olsun insallah değerin güzel cikar :) bu arada ben 15 Mart'ta aşılama yapmıştım, cuma günü pozitifi gördüm çok şükür. Kan verdim değerim 79 cikti. Bugün tekrar kan vericem, artışa bakilacak.
Sağolasın, Allah razı olsunHayirli olsunnn cok sevindim senin adina masaaaalllaahhh yyaaaben2 tane asilama yaptim tutmadi hicbiri de :) sizin sorun neydi
Cok iyi masaallahh benim de yumurta rezervim düşükmüşSağolasın, Allah razı olsun
7 senedir bebek istiyoruz , once hiçbir sorununuz yok dediler. 4 sene önce hamile kaldım doğal yoldan ama 11. Haftada gelişim durdu, kürtaj oldum. Sonra biraz ara verdik. başka doktora geçtim, yumurta rezervim az dedi, bir de Meğer kürtajdan sonra rahim içinde yapışıklık olmuş. Geçen sene histereskopi oldum bunun için. Şimdi de ilk aşılamayı denedik. İnşallah hayırlısıyla devamı gelir.
Hayrli olsn Rabbim tamamina erdrsin saglicklaCanim hayırlı olsun insallah değerin güzel cikar :) bu arada ben 15 Mart'ta aşılama yapmıştım, cuma günü pozitifi gördüm çok şükür. Kan verdim değerim 79 cikti. Bugün tekrar kan vericem, artışa bakilacak.
Cok iyi masaallahh benim de yumurta rezervim düşükmüşrabbim saglikla ilerlemesino saglasin insallahh
Çok teşekkür ederim kızlar, Allah razı olsunHayrli olsn Rabbim tamamina erdrsin saglickla
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hadi bakalımmmmmmmmSIMDI VERDIM GELDIM1 SAATTE ÇIKIYORMUŞ
Hadi hayırlısı, mutlu haberi paylaşmanı nasip etsin Allahım. BekliyoruzSIMDI VERDIM GELDIM1 SAATTE ÇIKIYORMUŞ
Insalllaahh pozitiftirhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hadi bakalımmmmmmmm
Amiin onsallah rabbimmm bana nasip etmistir annelik duygusunu onsallah pozitiftirHadi hayırlısı, mutlu haberi paylaşmanı nasip etsin Allahım. Bekliyoruz
İnşallah balım İnşallahInsalllaahh pozitiftir
Tek dusuncem insallah pozitiftirİnşallah balım İnşallah
İnşallah canımAmiin onsallah rabbimmm bana nasip etmistir annelik duygusunu onsallah pozitiftir
Yarın bir test yap bakalım :) inşallah gebesindirEveett devamke
Kan verdim bugunYarın bir test yap bakalım :) inşallah gebesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?