- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Insllhh hepimzin kiiSağlıkla gelsin normal doğum olsun inşallah canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insllhh hepimzin kiiSağlıkla gelsin normal doğum olsun inşallah canım![]()
Normaldir herhalde canım yasadıkların doğum yaklastıkça hayırlısıyla gelsin de yaa inşallahKiz wc den hic cikamiorm yaa bıktm
Basiyla mesaneme bi vuruo gitmesem olmuo. Bide kac gundur karnimin alti agrio ayaktayken herlde yerlesmye calisio. Karinda kasilmalar var zaten. Bu gece de bi gariptim. Sanki adet agrisi gelckmis gibi oluo ama gelmio
Doğunca seni uykusuz birakcak ya ,surekli wc ye kaldirarak kalk antrenman yap alış diyodur yavrumKiz wc den hic cikamiorm yaa bıktm
Basiyla mesaneme bi vuruo gitmesem olmuo. Bide kac gundur karnimin alti agrio ayaktayken herlde yerlesmye calisio. Karinda kasilmalar var zaten. Bu gece de bi gariptim. Sanki adet agrisi gelckmis gibi oluo ama gelmio
Ayyynen oleeeDoğunca seni uykusuz birakcak ya ,surekli wc ye kaldirarak kalk antrenman yap alış diyodur yavrum![]()
Yalancı kasılmalar ağrılar başlamış kuzum yavaştan yavaştan yaklaşıyor doğumun Allahın izniyle sağlıkla kavuşsun inş miniğinle isim belirledinizniAyyynen oleeealismadim desem yalan olur hani
Allh razi olsn cnm insllh. Ismi Ali Mirza diye kaldi galiba o olckYalancı kasılmalar ağrılar başlamış kuzum yavaştan yavaştan yaklaşıyor doğumun Allahın izniyle sağlıkla kavuşsun inş miniğinle isim belirledinizni
Oy maşallah ne güzel isim öyle adıyla yaşasın kuzucukAllh razi olsn cnm insllh. Ismi Ali Mirza diye kaldi galiba o olck
sen de yolu yarilamissin masllh. Durumun nasil. Sen de serklaj olmustun sanki yanlis hatrlamiosam
amin insllh saoalsn ❤Oy maşallah ne güzel isim öyle adıyla yaşasın kuzucuk
Evet cnm yemek namaz wc harici yatıyorum yinede kısalma mevcut 28 olsam diye dua ediyorum süreç zor geçiyor tekrar erken doğum korkusu falan buda insanı derinden sarsıyo Rabbim hayırlısını versin hakkımızda
İnan birgün geçti yada yeni haftaya girdim diye nasıl seviniyorum
Yok kuzum hiç düşünmedik isimamin insllh saoalsn ❤
Haklisin. Ben bile tedrgin oluodum ya erkn gelirse ya bi sorun cikrsa naparm diye. Benm de kac ay once 30 du. Kac zamndr ne durumda bilmiorm.Rabbim tamamina erdrsin insllh. Siz isim dusundunz mu hic![]()
yapmadim daha test bugun ile beraber 4 gun gecikmeGünaydın, hayırlı cumalar.. Bu lorik nerelerde, test yapsın artık yaa ☺
test yapmiycaaamGünaydinnn canlarimmm valla topigimiz pek bi sessizlesti nerlerdesinizz N Nana Ana yok dimyemi bu sessizlik :) L Loriklorik lorikommmm nerlerdesinnn catladik artik burda yaaainsallah gebesindir :)
aaaaammiiinn insalllah gecikmemin sebebi gebeligimdirCanım hayırlı cumalar.. insAllah bebegin seninledir. Test yapma stres yapma bekle derim.. kuzum Allah sevincini tam yaşatsın sana![]()
Kız sen bizi çatlatmak mı istiyorsun zalımyapmadim daha test bugun ile beraber 4 gun gecikme
test yapmiycaaamrahat 1 hafta gecsin sonra
aaaaammiiinn insalllah gecikmemin sebebi gebeligimdir
Kendimi de catlatmak istiyorum . Hep negatif gormektense su an ekşin yasiyorumKız sen bizi çatlatmak mı istiyorsun zalım![]()
Aman sonu sevinç olsun da bekleriz ne yapalım, ekşın iyidirKendimi de catlatmak istiyorum . Hep negatif gormektense su an ekşin yasiyorum
sen bu ay farkli birsey denemismiydin canimm? ☺☺Kendimi de catlatmak istiyorum . Hep negatif gormektense su an ekşin yasiyorum
İnşallah gelmez kırmızılar bebiş vardır yaaa hiç gecikmiyodu demiyapmadim daha test bugun ile beraber 4 gun gecikme
test yapmiycaaamrahat 1 hafta gecsin sonra
aaaaammiiinn insalllah gecikmemin sebebi gebeligimdir
Yeşil mercimek yemeği, pilav, cacık ve son olarak kabak tatlısı. Senin?Akşam menünüz ne kızlar sohbet olsun![]()
Oh ne güzel vallaYeşil mercimek yemeği, pilav, cacık ve son olarak kabak tatlısı. Senin?![]()
Bende geçen gün yapmıştım senin menüyü.Oh ne güzel vallavalla artık aklıma yemek gelmiyor inan, ıspanak yaptım yanınada yoğurt
şehriye çorbası birde
![]()
valla bilmiyorum kocis ne pisirirse oAkşam menünüz ne kızlar sohbet olsun![]()