Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normaldir herhalde canım yasadıkların doğum yaklastıkça hayırlısıyla gelsin de yaa inşallah

Doğunca seni uykusuz birakcak ya ,surekli wc ye kaldirarak kalk antrenman yap alış diyodur yavrum

Yalancı kasılmalar ağrılar başlamış kuzum yavaştan yavaştan yaklaşıyor doğumun Allahın izniyle sağlıkla kavuşsun inş miniğinle isim belirledinizni
Allh razi olsn cnm insllh. Ismi Ali Mirza diye kaldi galiba o olck
sen de yolu yarilamissin masllh. Durumun nasil. Sen de serklaj olmustun sanki yanlis hatrlamiosam

Allh razi olsn cnm insllh. Ismi Ali Mirza diye kaldi galiba o olck
sen de yolu yarilamissin masllh. Durumun nasil. Sen de serklaj olmustun sanki yanlis hatrlamiosam
Oy maşallah ne güzel isim öyle adıyla yaşasın kuzucuk
Evet cnm yemek namaz wc harici yatıyorum yinede kısalma mevcut 28 olsam diye dua ediyorum süreç zor geçiyor tekrar erken doğum korkusu falan buda insanı derinden sarsıyo Rabbim hayırlısını versin hakkımızda
İnan birgün geçti yada yeni haftaya girdim diye nasıl seviniyorum

amin insllh saoalsn ❤
Haklisin. Ben bile tedrgin oluodum ya erkn gelirse ya bi sorun cikrsa naparm diye. Benm de kac ay once 30 du. Kac zamndr ne durumda bilmiorm.Rabbim tamamina erdrsin insllh. Siz isim dusundunz mu hic

amin insllh saoalsn ❤
Haklisin. Ben bile tedrgin oluodum ya erkn gelirse ya bi sorun cikrsa naparm diye. Benm de kac ay once 30 du. Kac zamndr ne durumda bilmiorm.Rabbim tamamina erdrsin insllh. Siz isim dusundunz mu hic
Yok kuzum hiç düşünmedik isim
Sende vakitli saatli sağlıkla al inş cnm benim

Günaydın, hayırlı cumalar.. Bu lorik nerelerde, test yapsın artık yaa ☺
yapmadim daha test bugun ile beraber 4 gun gecikme
Günaydinnn canlarimmm valla topigimiz pek bi sessizlesti nerlerdesinizz N Nana Ana yok dimyemi bu sessizlik :) L Loriklorik lorikommmm nerlerdesinnn catladik artik burda yaaa insallah gebesindir :)
test yapmiycaaam rahat 1 hafta gecsin sonra
Canım hayırlı cumalar.. insAllah bebegin seninledir. Test yapma stres yapma bekle derim.. kuzum Allah sevincini tam yaşatsın sana
aaaaammiiinn insalllah gecikmemin sebebi gebeligimdir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…