Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha bi de belim agriyor su an
Bunlar hep hamilelik belirtisi olabilir benim de bir haftadır belim ağrıyor ara ara uzanıyorum... Beklemek belki daha iyi, ben üç gün önce öğrenince bir buçuk hafta sonra randevu verdi. Bekliyorum şimdi kese görünecek mi kalp duyulacak mı diye stresle bu gün bir daha test yaptım yakında olsaydın bende test var fazladan sana verirdim

At bakiyim yaptigin testi ben testte negatif gormeyi her ne kadar alistim desem de tahammul edemiyorum. Ister istemez uzuluyorum. Haa bi de kabizim

Yani aslında bi tek seni göremedim rüyamda. Burdaki kızlar toplanmış buluşuyomuşuz, nedense benim evin önünde toplanmış herkes. İşte isimleri soruyorum kim kimdir diye. Eee diyorum lorik hangisi acaba, bakıyorum ama çok kişi var. Seni göremeden uyandım. Neden rüyama girdin kız?

Senin evin onu coronasiz çünkü ben ne biliyim kiz ruyana neden girdim

At bakiyim yaptigin testi ben testte negatif gormeyi her ne kadar alistim desem de tahammul edemiyorum. Ister istemez uzuluyorum. Haa bi de kabizim
Kızım kalk git bir test al artık sen belirti saydık a ben acaba acaba hadi be diyorum

İlk defa net çizgi gördüm ben... Gebelik devam ediyor mu emin olmak için yaptım

Eklentiler

• 20200325_100404.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 30
Kızım kalk git bir test al artık sen belirti saydık a ben acaba acaba hadi be diyorum

İlk defa net çizgi gördüm ben... Gebelik devam ediyor mu emin olmak için yaptım
Ayyyyy hayalimdeki cizgilermassaalllaahhhhhhhhhhhhh .. bosver almiycam kuzummm 3 gun gecikmişti daha once . Ovu testin vwr mi bi de onu denebu erken gebelik testi mi

Ayyyyy hayalimdeki cizgilermassaalllaahhhhhhhhhhhhh .. bosver almiycam kuzummm 3 gun gecikmişti daha once . Ovu testin vwr mi bi de onu denebu erken gebelik testi mi
İnşallah kuzum darısı senin ve gruptaki kızların başına ovu testim yokmuş ya benim bitmiş toplu aldım da ben, hepsini kullanmışım
Yarın doktoru arayacağım cuma gel de diyebilir gelme de diyebilir virüs nedeniyle. İnşallah gel der ya, çatlayacağım meraktan eşime de söylemek istiyorum artık

Innnsallahh ınsalllahhh esinin haberi yok mu

Yok daha kimseye söylemedim sizden başka kese görünce söylerim boşu boşuna sevindirip umutlandırmayayım çocuğu cuma kese görsem akşamına söyliycem hemen
Insallahhh yaaaaaa nasil durdun soylemedin . Benim gebe kalmami iki sulalede bekliyorbayram havası olur resmen bizde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…