- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.206
- 198
- 34
2 gün geçti dimi?Insallahhh yaaaaaanasil durdun soylemedin . Benim gebe kalmami iki sulalede bekliyor
bayram havası olur resmen bizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün geçti dimi?Insallahhh yaaaaaanasil durdun soylemedin . Benim gebe kalmami iki sulalede bekliyor
Bah simdi normalde dün olmam gerekiyordu . Ama genelde 1 gun oncesi falan da olurdum ya da 1 gun sonrasi2 gün geçti dimi?
Şu an çatlıyorum ama işte net olsun da söyleyeyim istiyorum. Bugün salata yaptım iki tabağa ayırdım artan da bir tabağa koydum, gelmiş diyor ki üç kişi miyizInsallahhh yaaaaaanasil durdun soylemedin . Benim gebe kalmami iki sulalede bekliyor
Gebe kalırsın insallah... Güzel haberler verse Asena gibi evde göbek atayımBah simdi normalde dün olmam gerekiyordu . Ama genelde 1 gun oncesi falan da olurdum ya da 1 gun sonrasibugun 1 gun sonrası yani gelmeyen 2. Gunum . Onsallah gelmez de hamileyimdie
Ogrenince dersin ki hissetmissin askim 3 kisi oldugumuzuŞu an çatlıyorum ama işte net olsun da söyleyeyim istiyorum. Bugün salata yaptım iki tabağa ayırdım artan da bir tabağa koydum, gelmiş diyor ki üç kişi miyizbir bilsen aslında üç kişi gibiyiz
![]()
Gebe kalırsın insallah... Güzel haberler verse Asena gibi evde göbek atayım![]()
Gebemisin yoksa yavru kuşşşşŞu an çatlıyorum ama işte net olsun da söyleyeyim istiyorum. Bugün salata yaptım iki tabağa ayırdım artan da bir tabağa koydum, gelmiş diyor ki üç kişi miyizbir bilsen aslında üç kişi gibiyiz
![]()
Göbek atacam oryantal açıp ona göreinsalllahhhh insalllahhh
İçine doğdu resmen çocuğun yaOgrenince dersin ki hissetmissin askim 3 kisi oldugumuzu![]()
İvitttttttGebemisin yoksa yavru kuşşşş![]()
Çoooook sevindimmmm rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnnnnnnn... Kocana dedin miİvittttttt4 hafta 6 gün oldu teyzesi
cuma bir aksilik olmazsa kese bakmaya gidicem
inşallah görürüz, yoksa hem çok üzülürüm hem çatlarım
eskiden olsa bir doktor yetmez başka doktora da gider bol kan verirdim ama şimdi virüs vurdu
![]()
![]()
Aminnn canımÇoooook sevindimmmm rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnnnnnnn... Kocana dedin mi![]()
Ayyyyy yerim ama seni
Ben napicam o ara ayilip bayilirim .Göbek atacam oryantal açıp ona göre ❤
Kac yasindasiniz ikinizİçine doğdu resmen çocuğun yainşallah yani
![]()
Aallahh rqzi olsun yaa Allah kabul etsin insallahhhhhhhL Loriklorik lorikoooooğğğğ yufeeeen teyjeee bize kankimizzz yolda dere♥
inşallah bu sefer inanıyorum kuzum valla burdaki bütün gebelik isteyen arkadaşlara akşam namazında dua ettim salâvat zinci vardı onuda tamamlayıp hem efendimize hem de çevremde umutla bebiş bekleyen tanıdıklarıma tanımadıklarıma hediye ettim Allah kabul etsin
Insallah ya mucize olur gebe kalirsam. 2 asilama 1 tup bebek denesik bana misin demedi ya
33-32 bizimBen napicam o ara ayilip bayilirim .
Kac yasindasiniz ikinizadam istiyor ya muneccin oldun askim nerden bildiim hamile oldugumu falan
Aallahh rqzi olsun yaa Allah kabul etsin insallahhhhhhhtiiiizzooooşs insallah kankini saçından tutup zorla getircem
Insallah ya mucize olur gebe kalirsam. 2 asilama 1 tup bebek denesik bana misin demedi ya![]()
Allah bebenizle beraber huzurunuzu bozmasin bozanlara da mani olsun insallah33-32 bizimkot bedeni gibi yaşlar
![]()