• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallahhh yaaaaaa 🤣🤣nasil durdun soylemedin . Benim gebe kalmami iki sulalede bekliyor🤣🤣🤣bayram havası olur resmen bizde
Şu an çatlıyorum ama işte net olsun da söyleyeyim istiyorum. Bugün salata yaptım iki tabağa ayırdım artan da bir tabağa koydum, gelmiş diyor ki üç kişi miyiz 😂😂 bir bilsen aslında üç kişi gibiyiz 😂😂

Şu an çatlıyorum ama işte net olsun da söyleyeyim istiyorum. Bugün salata yaptım iki tabağa ayırdım artan da bir tabağa koydum, gelmiş diyor ki üç kişi miyiz 😂😂 bir bilsen aslında üç kişi gibiyiz 😂😂
Ogrenince dersin ki hissetmissin askim 3 kisi oldugumuzu😂😂😂

L Loriklorik lorikoooooğğğğ yufeeeen teyjeee bize kankimizzz yolda dere😂🥰♥️😍inşallah bu sefer inanıyorum kuzum valla burdaki bütün gebelik isteyen arkadaşlara akşam namazında dua ettim salâvat zinci vardı onuda tamamlayıp hem efendimize hem de çevremde umutla bebiş bekleyen tanıdıklarıma tanımadıklarıma hediye ettim Allah kabul etsin

Gebemisin yoksa yavru kuşşşş 😍
İvittttttt 😍😍😍😍😍😍 4 hafta 6 gün oldu teyzesi 😍😍😍😍 cuma bir aksilik olmazsa kese bakmaya gidicem 🤭 inşallah görürüz, yoksa hem çok üzülürüm hem çatlarım 😳 eskiden olsa bir doktor yetmez başka doktora da gider bol kan verirdim ama şimdi virüs vurdu 🤣 🤣

İvittttttt 😍😍😍😍😍😍 4 hafta 6 gün oldu teyzesi 😍😍😍😍 cuma bir aksilik olmazsa kese bakmaya gidicem 🤭 inşallah görürüz, yoksa hem çok üzülürüm hem çatlarım 😳 eskiden olsa bir doktor yetmez başka doktora da gider bol kan verirdim ama şimdi virüs vurdu 🤣 🤣
Çoooook sevindimmmm rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnnnnnnn... Kocana dedin mi 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Çoooook sevindimmmm rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnnnnnnn... Kocana dedin mi 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Aminnn canım ☺️☺️☺️Çok çok çok teşekkür ederim 😍😍😍😍 darısı hepimizin başına 😍😍😍😍😍 kocama söylemedim 🤣🤣 keseyi görüp yeni kan değerimi görüp emin olmadan söylemek istemiyorum 🤭 ama çatlıyorum çünkü çok iyi sır tutarım ama bu çok zormuş 🤣🤣 bir de onun tarafında daha torun yok herkes çok istiyor 🤭 eşime söylesem de ailelere kalbi duyduktan sonra söyleriz inşallah 🤭

Rabbime çok şükürrrrr binlerce kez şükürrrrr Y yaska32 hamileeeeeee eee oyyyyyyy çok seviniyorum ❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩❤❤
Ayyyyy yerim ama seni 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Çok şükür bin şükür 😍😍😍😍😍😍😍 Allah çok büyük kuzum ben bunu biliyorum 😍😍😍😍😍Ben hep derdim buradan aldığım her hamilelik haberi bana umut oluyor diye 😍😍😍😍😍😍😍 Ezan okunuyor bak, Allahım isteyen herkesin kucağını en hayırlı en güzel zamanda doldursun bebişle 🙏🙏😍😍☺️☺️ İnşallah bizim bebiş de normal sağlıklı bir bebiştir 😍😍😍☺️☺️☺️☺️

Göbek atacam oryantal açıp ona göre ❤
Ben napicam o ara ayilip bayilirim .🤣🤣🤣🤣
İçine doğdu resmen çocuğun ya 😂😂 inşallah yani 🤭
Kac yasindasiniz ikiniz😂😂🤣 adam istiyor ya muneccin oldun askim nerden bildiim hamile oldugumu falan
L Loriklorik lorikoooooğğğğ yufeeeen teyjeee bize kankimizzz yolda dere😂🥰😍inşallah bu sefer inanıyorum kuzum valla burdaki bütün gebelik isteyen arkadaşlara akşam namazında dua ettim salâvat zinci vardı onuda tamamlayıp hem efendimize hem de çevremde umutla bebiş bekleyen tanıdıklarıma tanımadıklarıma hediye ettim Allah kabul etsin
Aallahh rqzi olsun yaa Allah kabul etsin insallahhhhhhh😍😍😍😘 tiiiizzooooşs insallah kankini saçından tutup zorla getircem 🤣🤣
Kız inşallah gebesindirrr göbek atacam😂😂🥰🥰🥰🥰 L Loriklorik
Insallah ya mucize olur gebe kalirsam. 2 asilama 1 tup bebek denesik bana misin demedi ya🤣🤣🤣🤣🤣

Ben napicam o ara ayilip bayilirim .🤣🤣🤣🤣

Kac yasindasiniz ikiniz😂😂🤣 adam istiyor ya muneccin oldun askim nerden bildiim hamile oldugumu falan

Aallahh rqzi olsun yaa Allah kabul etsin insallahhhhhhh😍😍😍😘 tiiiizzooooşs insallah kankini saçından tutup zorla getircem 🤣🤣

Insallah ya mucize olur gebe kalirsam. 2 asilama 1 tup bebek denesik bana misin demedi ya🤣🤣🤣🤣🤣
33-32 bizim 😂 kot bedeni gibi yaşlar 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X