Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlarr duaniza ihtiyacim varrr evimizi aldik ama iskani alinmamisti aldigimizda iskandan sonra evde yapilacak isler var müteahhit basvurmuss ama corona yuzunden yavaslamiss sirada bekliyolarmis hala dolayisiyla teslim sureside uzadi benim 1 senem doldu kirada ev sahibi zam. Yapiyo ayni zamandada senetle kontrat nisan 12sine kadar cikmazsam kontrat yapmam lazim derken esim issiz kaldii benim maasim krediye gidicek müteahhit ile konustuk esyalari 1 odaya koyup kilitleyip annemlerde kalicazz ama cok zorr ev ustune ev olmazz biliyorumm babamin evii onuda biliyorummm amaaa gercektenn cok zorr duruma dustuk vee mecburuzz nolurr dua edin birann oncee kurtulalim su corona belasindan moralim cok bozuk Allahim nolurr yardim et

Canım kısa çalışma ödeneği çıkmış eşin hemen ona başvursun çok üzüldüm dua edicem senin için Allah yardımcınız olsun çok zor hergün bende bekliyorum acaba eşimi beni işten çıkartırlar mı

Yaaaa kuzum benim ne olmuş oyle Rabbim bir an once feraha ugramanizi nasip etsin bolluk bereket nasip etsin size insalllaahhhh. Kendi evinizde huzur icinde kalirsiniz insallah

Allhin izniyle biteck yavrm. Canini skma. Sonucta bole gitmicek. Illa ki duzelcek bu durum. Kendini ole motive et. Allh bi an once ferahliga cikrsin hepimizi

Allah yardımcınız olsun inşallah bu virüs herkesi zora koydu biter umarım kosa zamanda

Cok sagolun kizlar cok sagolun kisa calismaya basvuramiyomuss devlet kapatin demedigi icin cikmazmiss ozel sektorr istee sabahtan beri agliyorummm cok zorr Allahim kimseye yasatmasin esimde ben kira parasini bulurum bi sekilde yeterki aglama tamam kalalim diyoo kalsak nolucakk sanki elektrik su yeme icme ustune ev sahibi kabul etmezz gicigin teki Allahimm gercekten kimseye gostermesin

Canım benim çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun devletin yeni açıkladığı paketlerden faydalanabilirsiniz belki onları anlatmışlardı sabah TV de...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…