- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Banyo yaptm uzandim. Uzanis o uzanisUzanmaca canım sen napıyosun
Ben birktm artk o manyaklri.Esra erol izlemeceler
Napcagink şaşırmış herkesBanyo yaptm uzandim. Uzanis o uzaniskalkip aksma yemek yapmm lazm
Ben birktm artk o manyaklri.zuhal topala sardim ama o da sıktı artk. Ordakiler dr ayri mal
Paranin adi yetio isteNapcagink şaşırmış herkes
Şuan izliyorum.bende esrayi kadini parçalayasim geldi dert tuta didimNapcagink şaşırmış herkes
Para kazanmak kolay degilParanin adi yetio isteherkes birbirini satio
Bi esra bi mügeŞuan izliyorum.bende esrayi kadini parçalayasim geldi dert tuta didim
Canım kısa çalışma ödeneği çıkmış eşin hemen ona başvursun çok üzüldüm dua edicem senin için Allah yardımcınız olsun çok zor hergün bende bekliyorum acaba eşimi beni işten çıkartırlar mıKizlarr duaniza ihtiyacim varrr evimizi aldik ama iskani alinmamisti aldigimizda iskandan sonra evde yapilacak isler var müteahhit basvurmuss ama corona yuzunden yavaslamiss sirada bekliyolarmis hala dolayisiyla teslim sureside uzadi benim 1 senem doldu kirada ev sahibi zam. Yapiyo ayni zamandada senetle kontrat nisan 12sine kadar cikmazsam kontrat yapmam lazim derken esim issiz kaldii benim maasim krediye gidicek müteahhit ile konustuk esyalari 1 odaya koyup kilitleyip annemlerde kalicazz ama cok zorr ev ustune ev olmazz biliyorumm babamin evii onuda biliyorummm amaaa gercektenn cok zorr duruma dustuk vee mecburuzz nolurr dua edin birann oncee kurtulalim su corona belasindan moralim cok bozuk Allahim nolurr yardim et
Yaaaa kuzum benim ne olmuş oyle Rabbim bir an once feraha ugramanizi nasip etsin bolluk bereket nasip etsin size insalllaahhhh. Kendi evinizde huzur icinde kalirsiniz insallahKizlarr duaniza ihtiyacim varrr evimizi aldik ama iskani alinmamisti aldigimizda iskandan sonra evde yapilacak isler var müteahhit basvurmuss ama corona yuzunden yavaslamiss sirada bekliyolarmis hala dolayisiyla teslim sureside uzadi benim 1 senem doldu kirada ev sahibi zam. Yapiyo ayni zamandada senetle kontrat nisan 12sine kadar cikmazsam kontrat yapmam lazim derken esim issiz kaldii benim maasim krediye gidicek müteahhit ile konustuk esyalari 1 odaya koyup kilitleyip annemlerde kalicazz ama cok zorr ev ustune ev olmazz biliyorumm babamin evii onuda biliyorummm amaaa gercektenn cok zorr duruma dustuk vee mecburuzz nolurr dua edin birann oncee kurtulalim su corona belasindan moralim cok bozuk Allahim nolurr yardim et
Allhin izniyle biteck yavrm. Canini skma. Sonucta bole gitmicek. Illa ki duzelcek bu durum. Kendini ole motive et. Allh bi an once ferahliga cikrsin hepimiziKizlarr duaniza ihtiyacim varrr evimizi aldik ama iskani alinmamisti aldigimizda iskandan sonra evde yapilacak isler var müteahhit basvurmuss ama corona yuzunden yavaslamiss sirada bekliyolarmis hala dolayisiyla teslim sureside uzadi benim 1 senem doldu kirada ev sahibi zam. Yapiyo ayni zamandada senetle kontrat nisan 12sine kadar cikmazsam kontrat yapmam lazim derken esim issiz kaldii benim maasim krediye gidicek müteahhit ile konustuk esyalari 1 odaya koyup kilitleyip annemlerde kalicazz ama cok zorr ev ustune ev olmazz biliyorumm babamin evii onuda biliyorummm amaaa gercektenn cok zorr duruma dustuk vee mecburuzz nolurr dua edin birann oncee kurtulalim su corona belasindan moralim cok bozuk Allahim nolurr yardim et
Bende yaptım valla üşensemdeBanyo yaptm uzandim. Uzanis o uzaniskalkip aksma yemek yapmm lazm
Ben birktm artk o manyaklri.zuhal topala sardim ama o da sıktı artk. Ordakiler dr ayri mal
Allah yardımcınız olsun inşallah bu virüs herkesi zora koydu biter umarım kosa zamandaKizlarr duaniza ihtiyacim varrr evimizi aldik ama iskani alinmamisti aldigimizda iskandan sonra evde yapilacak isler var müteahhit basvurmuss ama corona yuzunden yavaslamiss sirada bekliyolarmis hala dolayisiyla teslim sureside uzadi benim 1 senem doldu kirada ev sahibi zam. Yapiyo ayni zamandada senetle kontrat nisan 12sine kadar cikmazsam kontrat yapmam lazim derken esim issiz kaldii benim maasim krediye gidicek müteahhit ile konustuk esyalari 1 odaya koyup kilitleyip annemlerde kalicazz ama cok zorr ev ustune ev olmazz biliyorumm babamin evii onuda biliyorummm amaaa gercektenn cok zorr duruma dustuk vee mecburuzz nolurr dua edin birann oncee kurtulalim su corona belasindan moralim cok bozuk Allahim nolurr yardim et
Kalktm pizza hamuru yaptm. Simdi de ic malzemelrini yapcm. Allhtan yemk secmio bnm okuzmBende yaptım valla üşensemde
Ooo hamaratsın valla yaa ye yeKalktm pizza hamuru yaptm. Simdi de ic malzemelrini yapcm. Allhtan yemk secmio bnm okuzm
Selam canım, napalım işte bugün biraz çıkıp alışveriş yaptımMinnoslar nabıonuz
Sen napıyorsun nasıl gidiyor son haftalarMinnoslar nabıonuz
Canım benim çok üzüldümCok sagolun kizlar cok sagolun kisa calismaya basvuramiyomuss devlet kapatin demedigi icin cikmazmiss ozel sektorr isteesabahtan beri agliyorummm cok zorr Allahim kimseye yasatmasin esimde ben kira parasini bulurum bi sekilde yeterki aglama tamam kalalim diyoo kalsak nolucakk sanki elektrik su yeme icme ustune ev sahibi kabul etmezz gicigin teki Allahimm gercekten kimseye gostermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?