- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 28
Şaka yapmıştır belkiDenemk icin birakmis olabilir.
Bisey yapmadim aslnda sanki. Ama sanki dedikodu yaptm ailesi hakkinda annmlesknti orda
Gorcez artk gercktn ole bisey yapmis mi yoksa beni mi oyntio
Aynen meğersem güzel yermiş farklı geldi kuşlar falan ziyaretime geldiBalkonda cok guzelmos dimi
O zaman hamileliğini öne sürüp, bütün suçu hormonlarına atıcaksın canım.
Valla sesi cikmadi simdiye kdr..galiba oynatti bniŞaka yapmıştır belki
Olabilirrr
Oncesinde ailesyle sorunum olmasydi onu da yiyebilirdi. Kurtulusum yok her trlu
Valla sesi cikmadi simdiye kdr..galiba oynatti bni
Ne ameliyatı canım?Yorum yazanlara teşekkür ederim.. Ben ameliyatı erteleme kararı aldım bu ortamda ne kendimi ne ailemi riske atamıcam.
Erkk deiiller mi iste. Bizi anca bole konustruolr . Neler dedim nelerOlabilirrr
Haha aynen iyi yapmışsın pişman etErkk deiiller mi iste. Bizi anca bole konustruolr . Neler dedim neler
Ahahaha vallaha millet sikintidan cekirdek paketinin, pirinc tanelerini falan saymaya basladiBir fıkra okudum geçen, adam telefonda konuşuyor virüs yüzünden evden çıkamıyorum işte hanımla oturuyorum sohbet ediyoruz iyi birine benziyor diyoro geldi aklıma
Aynen meğersem güzel yermiş farklı geldi kuşlar falan ziyaretime geldi
Aynen yaaaa sormatalih kuşu onlar
O anlamda deil kiiz . Yani soledim sinirlndim de ama kendimi az ifsa ettim yani.Haha aynen iyi yapmışsın pişman et
Neden kameralı sesli bişeyler koymuş eve nereden icap etmiş?O anlamda deil kiiz . Yani soledim sinirlndim de ama kendimi az ifsa ettim yani.o anlmda soledim biseyler
Bilmiom ki korkudan sormadimNeden kameralı sesli bişeyler koymuş eve nereden icap etmiş?
Çok ayıp ama. Neden korkuyorsun ki? Çok mu kızar,?Bilmiom ki korkudan sormadim
Haa iyi yapmışsın o zaman canımO anlamda deil kiiz . Yani soledim sinirlndim de ama kendimi az ifsa ettim yani.o anlmda soledim biseyler
Yok da yanii. Neler konustgumu bilsin istemem cogu kisi gibiÇok ayıp ama. Neden korkuyorsun ki? Çok mu kızar,?
Çikolata kisti ameliyatı cnmNe ameliyatı canım?
Gmiş olsun canım, ertelediğin sürede bitkisel bişiler deneyebilirsin belki. Saraçoğlunun kürleri acaba etkili mi çikolata kistinde... Bir bak istersen... Çok geçmiş olsun canımÇikolata kisti ameliyatı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?