• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydin kizlar tecrubeli olanlardan fikirlerinizi istiyorum adetim 9 gun gecti iki gun bekleyip test yaptim bisi cikmadi tarlusal ictim daha once dr s 2 a2 olacak sekilde gunde dirttane ic demisti yinr oyle ictim biteli ilac uc gun oldu on gune kadar adet olunuyor ama dayanamadm gebelik testi yoktu ovulasyon yaptim boyle cikti dun aksam hafif bi bas donmesi oldu bugunde sabah boyle bir garibim tukuruk bezlerim denmi ne agzim sulaniyor hafif mide bulantisi gibi sizce hamile olabilirmiyim

Eklentiler

• 15849556839657958884422316460839.webp
    15849556839657958884422316460839.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 26
evet canimm ya artik takmiyorumda.. alistik her ay ayni sey 😂 internette siyah maca diye birsey okudum onu siparis ettim esim icin bakalim morfolojiyi düzeltiyomus ve baska etkileride varmis 🤗🤗
Benim gibisin🤣🤣 ayyniiii tam tedaviden cikar cikmaz alternatif seyler arastirmaya girmissin sifffaaa olsunn

Gmiş olsun canım, ertelediğin sürede bitkisel bişiler deneyebilirsin belki. Saraçoğlunun kürleri acaba etkili mi çikolata kistinde... Bir bak istersen... Çok geçmiş olsun canım 🙏
Clife kullanıyorum cnm onları daha önce kullandım

Gunaydin kizlar tecrubeli olanlardan fikirlerinizi istiyorum adetim 9 gun gecti iki gun bekleyip test yaptim bisi cikmadi tarlusal ictim daha once dr s 2 a2 olacak sekilde gunde dirttane ic demisti yinr oyle ictim biteli ilac uc gun oldu on gune kadar adet olunuyor ama dayanamadm gebelik testi yoktu ovulasyon yaptim boyle cikti dun aksam hafif bi bas donmesi oldu bugunde sabah boyle bir garibim tukuruk bezlerim denmi ne agzim sulaniyor hafif mide bulantisi gibi sizce hamile olabilirmiyim
Bence gebelik testi yap lh testinden çok anlamayabiliriz çok koyu da değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X