Yyaa gecmis olsun üzüldüm amam nasip kuzumGünaydinnn tünaydinn canlarimmm
Kizlarr adetim geldii ama atesimde bi düsüklük yok ve sabahdan beri migdem bulaniyooahhh piskolejimm
evet canimm ya artik takmiyorumda.. alistik her ay ayni seyYyaa gecmis olsun üzüldüm amam nasip kuzumalistik
Benim gibisinevet canimm ya artik takmiyorumda.. alistik her ay ayni seyinternette siyah maca diye birsey okudum onu siparis ettim esim icin bakalim morfolojiyi düzeltiyomus ve baska etkileride varmis
napalimm Allah bos durani sevmezmis… ümidimizi kaybetmiyoruz deniyoruz hep yeni seylerBenim gibisinayyniiii tam tedaviden cikar cikmaz alternatif seyler arastirmaya girmissin sifffaaa olsunn
Clife kullanıyorum cnm onları daha önce kullandımGmiş olsun canım, ertelediğin sürede bitkisel bişiler deneyebilirsin belki. Saraçoğlunun kürleri acaba etkili mi çikolata kistinde... Bir bak istersen... Çok geçmiş olsun canım
Bence gebelik testi yap lh testinden çok anlamayabiliriz çok koyu da değilGunaydin kizlar tecrubeli olanlardan fikirlerinizi istiyorum adetim 9 gun gecti iki gun bekleyip test yaptim bisi cikmadi tarlusal ictim daha once dr s 2 a2 olacak sekilde gunde dirttane ic demisti yinr oyle ictim biteli ilac uc gun oldu on gune kadar adet olunuyor ama dayanamadm gebelik testi yoktu ovulasyon yaptim boyle cikti dun aksam hafif bi bas donmesi oldu bugunde sabah boyle bir garibim tukuruk bezlerim denmi ne agzim sulaniyor hafif mide bulantisi gibi sizce hamile olabilirmiyim
Coronadan biyerede cikamiyoruzBence gebelik testi yap lh testinden çok anlamayabiliriz çok koyu da değil
Yok kiz daha cok var
Aynen hayırlısı inşallah canımCoronadan biyerede cikamiyoruzbakalm bi kac gun daha bekleyip olmadi kan testi yapayim.
Belirti belim cok hafif agriyor bi de goguslerim ayni sekilde dokunsam hafif agridigini hissediyorumnapalimm Allah bos durani sevmezmis… ümidimizi kaybetmiyoruz deniyoruz hep yeni seyler
sen bat yarin varmi bi belirti birseyler?
Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah şu günler geçer de rahatlarızClife kullanıyorum cnm onları daha önce kullandım
ayy lütfen bi 9 ay 10 gün Kadar geciksinn noluuurrrrBelirti belim cok hafif agriyor bi de goguslerim ayni sekilde dokunsam hafif agridigini hissediyorumbelki gecikebilir
Ne cok isterdimayy lütfen bi 9 ay 10 gün Kadar geciksinn noluuurrrr
Ne zamandı adetinBelirti belim cok hafif agriyor bi de goguslerim ayni sekilde dokunsam hafif agridigini hissediyorumbelki gecikebilir
YarinNe zamandı adetin
Gelmez iniallah
Uzanmaca canım sen napıyosunMinnoslar nabıonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?