Aminnnnn tum isteyenlere nasip olur insallahhhhInsallah onmuzdeki aya artik insallah olur hepimz kavusuruz minnoslara
YeeesssssssssssssssKızlarrrrr
Napıyorsunuz canım sıkılıyor be nimYeees
Yeeesssssssssssssss
Is guuucc vallaha benimde sıkılıyor üşüyorumNapıyorsunuz canım sıkılıyor be nim
Tv bakip bi yandan dusunuyorum bi yandan halim yikamadan geldi leke varmi die goz gezdiriyorum bi yandan kocama laf yetistiriyormNapıyorsunuz canım sıkılıyor be nim
Kızınıyorum MEB uzak tan eğitimde Adnan Menderes in hayatını anlatıp idam ını falan anlatmışlar ne dengesizlik tir bu ayıp valla...Is guuucc vallaha benimde sıkılıyor üşüyorumkola iciyorum kendime zararli seyler yiyorum seennn
Sefirin kızı var bakıyorum ama sıkıldım resmenTv bakip bi yandan dusunuyorum bi yandan halim yikamadan geldi leke varmi die goz gezdiriyorum bi yandan kocama laf yetistiriyorm
Evet görmüştüm internettr oylr bisey ..Kızınıyorum MEB uzak tan eğitimde Adnan Menderes in hayatını anlatıp idam ını falan anlatmışlar ne dengesizlik tir bu ayıp valla...
Valla yasak elma izliyip siritiyomSefirin kızı var bakıyorum ama sıkıldım resmen
Çocuklara siyaset üzerinden algı operasyonu yapılıyor resmen.. Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler. Osmanlı Devleti Atatürk işlenirdi.. Şimdi abuk subuk olmuş dersler...Evet görmüştüm internettr oylr bisey ..
Adetim de bitmedi bitse keşke 5. Gün karantina da ayrı bir dert Üfff yani....Valla yasak elma izliyip siritiyomne hallere dustummm karantina böyle bisi
Bnde gebis degilsem oliyim artikya hasta masta yumurta avina cikariz gun gunazcik heyecan olurAdetim de bitmedi bitse keşke 5. Gün karantina da ayrı bir dert Üfff yani....
Benimki si bitse ava çıkacam da :)))) bekliyorumBnde gebis degilsem oliyim artikya hasta masta yumurta avina cikariz gun gunazcik heyecan olur
Biter biter gelioyor bitiyor bide arada bebe nedeniyle ara versek iyi anlasicazda istee taktiri ilahiBenimki si bitse ava çıkacam da :)))) bekliyorum
Şuan çocuğu olanlar endişeli.. Biz cocuğumuz olsun diye uğraşıyoruzBiter biter gelioyor bitiyor bide arada bebe nedeniyle ara versek iyi anlasicazda istee taktiri ilahi
Aboo helle o kolayi nasil ozledimIs guuucc vallaha benimde sıkılıyor üşüyorumkola iciyorum kendime zararli seyler yiyorum seennn
Aboo helle o kolayi nasil ozledimdogumdan sonra dikecem 2.5 lt yi kafaya
Ya şuan varsa bir bebiktup bebekte bende hasret kalmistim abur cubura
Hayirlisi ile olsunda. Gerisine bakarizŞuan çocuğu olanlar endişeli.. Biz cocuğumuz olsun diye uğraşıyoruznolcak halimiz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?