Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yardımcınız olsun canım, kötü düşünme sakın.Bir süre ailenizin yanında olmak iyi gelir belki. Aile sarıp sarmalar. Ev ev üstüne olarak düşünme canım, geçici bir süre ziyaret olarak düşün. Havalar ısınınca düzelecek inşallah her şey

Uzulme lutfen bebegin sagligi icin hersey yoluna girer elbettr her zorlukla beraber bir kolaylik vardir

Canım böyle bi zamanda maalesef herkes düşünceli olamıyor. Çoğu kişi seninle aynı durumda ve maalesef yapacak birşey yok. Devlet sokağa çıkma yasağı getirmediği için bazı şeylerden yararlanamıyor herkes. İnşallah bu günlerde geçecek en kısa zamanda. Sen stres yapma, iyi ki böyle zamanda sırtını yaslayabileceğin bir ailen var.

Gebesin ola bilir. Kan testi verin. Hayırlısı olsun

Evde geçiyor bı sekilde kilo almaya devam Aşılama da oldum bekliyorum sen neler yapıyorsun nasılsın lorikimmm
Ne ara oldun kiz asilama kac yumurtwn gelismisti kac milimdi hayirlisi olsun insalllaahhh hayirli sonuclarla ben de oturuyom ayni karpuz büyütüyorum benim de bat yarin hala gelen yok insallah gelmezkacinci gunub bugun

Ne ara oldun kiz asilama kac yumurtwn gelismisti kac milimdi hayirlisi olsun insalllaahhh hayirli sonuclarla ben de oturuyom ayni karpuz büyütüyorum benim de bat yarin hala gelen yok insallah gelmezkacinci gunub bugun
Ahhh bacım 16 tane iğne yedim 12 günde bitti şükür 10.günüm bugün . Şubat ayının sonundan beri gidip geliyordum on gündür evdeyim Allah'tan . Geç gelişti biraz en son 150 ml verdi dört kadar , üç tane oldu ikisi 16 ve 17 mldi . İnşallah tutmuştur İğneler morartti beni bir de gün aşırı kan verdim durdum kolumda morardı .Allah herkesin emeğinin karşılığını versin kimseyi kucağı boş bırakmasın inşallah İnşallah adetin gelmez bebek gelmiştir sevinelim birlikte

Gebesin ola bilir. Kan testi verin. Hayırlısı olsun
Tesekkurler canm. Yarim saat once kan verdim bugun surekli agzim sulaniyor sbah beri olmazdi boyle en azimdan limon yerken falan olurdu hemen gecerdi surekli olnca meraktan catladm zaten suphem var kan verdim dua edin insallah hamileyimdir. Saat on gibi ogrenicez sonucu insallah hayirlisi gonlumuzdeki gibi olur.

Insallllaahhh tutunmusturbebis olsun yumoslar

Selam canım, napalım işte bugün biraz çıkıp alışveriş yaptım yarın iğne için hastaneye gidicem kendim çarşaf götüreyim diyorum
Gotur icin rahat edeckse. Gerci ortuyle de kalmio ki malesef. Ellerini yuzune goturmemeye calis. En onmlisi o.
Sen napıyorsun nasıl gidiyor son haftalar
Valla yavastan yalnci kasilmalar basladi. Belki yoruldgum icindr. Tam bilemiorm.. bizim grupta doguran dogurana. Kimse kendi zamnnda dogurmdi simdiye kadr

Sonucu paylas canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…