Allah yardımcınız olsun canım, kötü düşünme sakın.Bir süre ailenizin yanında olmak iyi gelir belki. Aile sarıp sarmalar. Ev ev üstüne olarak düşünme canım, geçici bir süre ziyaret olarak düşün. Havalar ısınınca düzelecek inşallah her şeyKizlarr duaniza ihtiyacim varrr evimizi aldik ama iskani alinmamisti aldigimizda iskandan sonra evde yapilacak isler var müteahhit basvurmuss ama corona yuzunden yavaslamiss sirada bekliyolarmis hala dolayisiyla teslim sureside uzadi benim 1 senem doldu kirada ev sahibi zam. Yapiyo ayni zamandada senetle kontrat nisan 12sine kadar cikmazsam kontrat yapmam lazim derken esim issiz kaldii benim maasim krediye gidicek müteahhit ile konustuk esyalari 1 odaya koyup kilitleyip annemlerde kalicazz ama cok zorr ev ustune ev olmazz biliyorumm babamin evii onuda biliyorummm amaaa gercektenn cok zorr duruma dustuk vee mecburuzz nolurr dua edin birann oncee kurtulalim su corona belasindan moralim cok bozuk Allahim nolurr yardim et
Uzulme lutfen bebegin sagligi icinCok sagolun kizlar cok sagolun kisa calismaya basvuramiyomuss devlet kapatin demedigi icin cikmazmiss ozel sektorr isteesabahtan beri agliyorummm cok zorr Allahim kimseye yasatmasin esimde ben kira parasini bulurum bi sekilde yeterki aglama tamam kalalim diyoo kalsak nolucakk sanki elektrik su yeme icme ustune ev sahibi kabul etmezz gicigin teki Allahimm gercekten kimseye gostermesin
Yaşamaya calisiyoruzYaşiyor muyuz
Nasil geciyorÇok şükür yaşıyoruz
Yaşamaya calisiyoruz
Canım böyle bi zamanda maalesef herkes düşünceli olamıyor. Çoğu kişi seninle aynı durumda ve maalesef yapacak birşey yok. Devlet sokağa çıkma yasağı getirmediği için bazı şeylerden yararlanamıyor herkes. İnşallah bu günlerde geçecek en kısa zamanda. Sen stres yapma, iyi ki böyle zamanda sırtını yaslayabileceğin bir ailen var.Cok sagolun kizlar cok sagolun kisa calismaya basvuramiyomuss devlet kapatin demedigi icin cikmazmiss ozel sektorr isteesabahtan beri agliyorummm cok zorr Allahim kimseye yasatmasin esimde ben kira parasini bulurum bi sekilde yeterki aglama tamam kalalim diyoo kalsak nolucakk sanki elektrik su yeme icme ustune ev sahibi kabul etmezz gicigin teki Allahimm gercekten kimseye gostermesin
Gebesin ola bilir. Kan testi verin. Hayırlısı olsunGunaydin kizlar tecrubeli olanlardan fikirlerinizi istiyorum adetim 9 gun gecti iki gun bekleyip test yaptim bisi cikmadi tarlusal ictim daha once dr s 2 a2 olacak sekilde gunde dirttane ic demisti yinr oyle ictim biteli ilac uc gun oldu on gune kadar adet olunuyor ama dayanamadm gebelik testi yoktu ovulasyon yaptim boyle cikti dun aksam hafif bi bas donmesi oldu bugunde sabah boyle bir garibim tukuruk bezlerim denmi ne agzim sulaniyor hafif mide bulantisi gibi sizce hamile olabilirmiyim
Evde geçiyor bı sekilde kilo almaya devamNasil geciyor
Ne ara oldun kiz asilama kac yumurtwn gelismisti kac milimdiEvde geçiyor bı sekilde kilo almaya devamAşılama da oldum bekliyorum sen neler yapıyorsun nasılsın lorikimmm
Ahhh bacım 16 tane iğne yedim 12 günde bitti şükür 10.günüm bugün . Şubat ayının sonundan beri gidip geliyordum on gündür evdeyimNe ara oldun kiz asilama kac yumurtwn gelismisti kac milimdihayirlisi olsun insalllaahhh hayirli sonuclarla ben de oturuyom ayni karpuz büyütüyorum benim de bat yarin hala gelen yok insallah gelmez kacinci gunub bugun
Tesekkurler canm. Yarim saat once kan verdim bugun surekli agzim sulaniyor sbah beri olmazdi boyle en azimdan limon yerken falan olurdu hemen gecerdi surekli olnca meraktan catladm zaten suphem var kan verdim dua edin insallah hamileyimdir. Saat on gibi ogrenicez sonucu insallah hayirlisi gonlumuzdeki gibi olur.Gebesin ola bilir. Kan testi verin. Hayırlısı olsun
Insallllaahhh tutunmusturAhhh bacım 16 tane iğne yedim 12 günde bitti şükür 10.günüm bugün . Şubat ayının sonundan beri gidip geliyordum on gündür evdeyimAllah'tan . Geç gelişti biraz en son 150 ml verdi dört kadar , üç tane oldu ikisi 16 ve 17 mldi . İnşallah tutmuştur İğneler morartti beni bir de gün aşırı kan verdim durdum kolumda morardı .Allah herkesin emeğinin karşılığını versin kimseyi kucağı boş bırakmasın inşallah İnşallah adetin gelmez bebek gelmiştir sevinelim birlikte
Aminnnnnnnnnn inşallah inşallahInsallllaahhh tutunmusturbebis olsun yumoslar
FazlasiylaaaaaAminnnnnnnnnn inşallah inşallahBu zor günlerde güzel haberlere ihtiyacımız var
Gotur icin rahat edeckse. Gerci ortuyle de kalmio ki malesef. Ellerini yuzune goturmemeye calis. En onmlisi o.Selam canım, napalım işte bugün biraz çıkıp alışveriş yaptımyarın iğne için hastaneye gidicem kendim çarşaf götüreyim diyorum
Valla yavastan yalnci kasilmalar basladi. Belki yoruldgum icindr. Tam bilemiorm.. bizim grupta doguran dogurana. Kimse kendi zamnnda dogurmdi simdiye kadrSen napıyorsun nasıl gidiyor son haftalar
Sonucu paylas canımTesekkurler canm. Yarim saat once kan verdim bugun surekli agzim sulaniyor sbah beri olmazdi boyle en azimdan limon yerken falan olurdu hemen gecerdi surekli olnca meraktan catladm zaten suphem var kan verdim dua edin insallah hamileyimdir. Saat on gibi ogrenicez sonucu insallah hayirlisi gonlumuzdeki gibi olur.
1.8 ckmis negatif maalesef cnmSonucu paylas canım
Üzülmek yok... Çalışma lara devam1.8 ckmis negatif maalesef cnm
Insallah onmuzdeki aya artik insallah olur hepimz kavusuruz minnoslaraÜzülmek yok... Çalışma lara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?