-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.681
Belli olmaz canım belki bikere de tutmuştur, yani inşallahhh öyledirbende iste biz 8 senelik evliyiz simdiye Kadar hic düsünmedik daha okullarimiz vardi daha sonra meslekde ileleyelim dedik.. simdi bu ay ilk defa denedik onun icin aklim heran bebekde hic cikmiyor aklimdan kendi kendime belirti yapiyorum kafamda.. heryerim agriyo.. uyukluyorum hep yorgunum.. kasiklarim belim agriyo vs..
E hadi hayırlısı bakalım inşallah çok güzel bir ay olur senin için gebelik öğreneceğin bir zaman olurBen kimyasaldan sonra tatilede gideceğim bir an önce regl olayım diye ilaç almıştım. Oldum bitti işte dün. Tekrar başladık bakalım çalışmalara bu ay neyle karşılaşıcaz hiç bilmiyorum.
İnşallah beraber öğreniriz canımcımE hadi hayırlısı bakalım inşallah çok güzel bir ay olur senin için gebelik öğreneceğin bir zaman olur
İnşallahhhhhh aminnnnnİnşallah beraber öğreniriz canımcım
Bnmde memişler davul gibi , beyaz akıntı da var dört gözle beklyorumHer ay psikolojik yapıyordum bend ama bu ay psikolojik bile yokarada kasık ağrısı oluyor oda zaten hep var bakalım daha zamanı var demek artık eskisi kadar takmamaya dikkat ediyorum
Bu şekil çıkması normal Canım. Test yapmaya devam et. T çizgisinidaha koyu gördüğün günü ve sonraki iki günü değerlendir yine test yap tabii, T çizgisinin koyuluğu gidince çatlama olmuş demek oluyor..Kızlar selaamm dün adetim bitti bugun ilk ovulasyon testini yaptım bu sekılde olunca ne anlama geliyor hemen catlama olur mu adet sonrasında kafam karıstı aydınlatırmısınız
Aynen canım, hatta bazı öğrencilere “senin annen olsam eve almam seni” dediğim bile oluyor (hep erkek öğrencilere nedense)Anladım canım.. Ben de öğretmenim ve çalıştığım okulda çocukların terbiye sıfır, idare sıfır, disiplin yok. Derste bazen kalp krizi geçirecek gibi oluyorum nefes alamıyorum. Hep gebelikte nasıl olacak diye düşünüyorum
Bende yaptığım da yoktu ümitlendirmek istemem ama umudunu da kaybetme inşaAllah sonraki testlerim silikleşti sonra da koyulaştı gebelik testindeEvet canım malesef silik çizgi bile Yok baya baktım yani yoktu acaba diyorum erken mi oldu Pazar günü bir daha yapacam
Dün tekrar kan verdim Pazartesi 51di çarşamba 111 çıktıCherry5 canım ne yaptın değerinin sonucuna baktın mı ?
Çok sevindim yükselicek Allahım izniyleDün tekrar kan verdim Pazartesi 51di çarşamba 111 çıktı
İnşalllaaahÇok sevindim yükselicek Allahım izniyle
E zaten diyorlar, inanmıyorlar. İmam hatipteyim ben sırf erkek sınıfları oluyor biliyorsun, tam işkence..Aynen canım, hatta bazı öğrencilere “senin annen olsam eve almam seni” dediğim bile oluyor (hep erkek öğrencilere nedense)o kadar deli ediyorlar ki sınıfa kamera koysak ve ebeveynler kendi çocuklarını izleseler bazıları kendi çocuklarının yaptığı hatalarına inanamazlar eminim buna. Bu çocuk benim çocuk değil evde kuzu gibi derler
Bende İHLAS mezunuyum gerçekten erkekler öyleydiE zaten diyorlar, inanmıyorlar. İmam hatipteyim ben sırf erkek sınıfları oluyor biliyorsun, tam işkence..
Sen gebe misin tam Anlamadım yazdığından bir şey yanı benimde çıkabilir mi sonradanBende yaptığım da yoktu ümitlendirmek istemem ama umudunu da kaybetme inşaAllah sonraki testlerim silikleşti sonra da koyulaştı gebelik testinde
Süper yaaaa bende ordayimmmİpekyolu canım sen nerdensin
Ciddi misinSüper yaaaa bende ordayimmm