- 13 Ocak 2013
- 91
- 8
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.701
Aynennn hangi mahalledesinnCiddi misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynennn hangi mahalledesinnCiddi misin
Hadi inşallah seviniriz hep beraber inşallahBnmde memişler davul gibi , beyaz akıntı da var dört gözle beklyorum bir de bu hafta hep yorgunnum 9.30ta uyur oldum akşamları hayretler vericiyim
Günaydın canımGünaydın kızlar
Ali paşaAynennn hangi mahalledesinn
Benimde 4günüm kaldı,bendede inanılmaz halsizlik ve kasık batmaları var normalde olmaz ama merakla bekliyorum bu sefer günüm geçtiği zaman test yapıcam negatifleri görmek istemiyorumkizlaar birsey sorcam sizlere benim bat'a daha 6 gün var ama kasik agrisi bel agrisi ve ögleden sonralari yorgunlukdan haric hic bi belirtim yok.. öyle yerlesme kanamasida olmadi.. bu durumda olupda hamile olanlar varmi.. pazar yada pazartesi erken gebelik testi yapcam ama hic ümitli degilim
Hayırlısı olsun canım. Demek ki varmış daha vakti zamanı. İnsan kendinde türlü türlü belirti ararken olmayınca gerçekten hayal kırıklığına uğruyor.Günaydın kızlar, reglim geldi çok üzüldüm, o kadar ümitliydim ki Yeni bat 14 ağustos canım B balbocegi35
Bi sonraki deneme de umarım olursun.. benim de regli belirtileri var bugün yarın gelir.. zaten hiç hamile gibi hissetmiyordumGünaydın kızlar, reglim geldi çok üzüldüm, o kadar ümitliydim ki Yeni bat 14 ağustos canım B balbocegi35
Hayırlısı dediğin gibi..Hayırlısı olsun canım. Demek ki varmış daha vakti zamanı. İnsan kendinde türlü türlü belirti ararken olmayınca gerçekten hayal kırıklığına uğruyor.
Artık denemek gelmiyor içimden.. Geçen ay çok yorulduk, sıkı çalıştık olmadı. İnsanın hevesi kırılıyor işte.. İnşallah senin regl gelmez canım.Bi sonraki deneme de umarım olursun.. benim de regli belirtileri var bugün yarın gelir.. zaten hiç hamile gibi hissetmiyordum
Ne kadardır istiyorsunuz? Ovülasyon testi kullandın mı hiç ?Hayırlısı dediğin gibi..
Artık denemek gelmiyor içimden.. Geçen ay çok yorulduk, sıkı çalıştık olmadı. İnsanın hevesi kırılıyor işte.. İnşallah senin regl gelmez canım.
Evet canım gebeyim ilk yaptığımda çıkmadı sonradan silikleşe silikleşe koyulaştı bi 5-6 kere yaptığım İÇİNSen gebe misin tam Anlamadım yazdığından bir şey yanı benimde çıkabilir mi sonradan
Evet katılıyorum insanın denemekte gelmiyo içinden hayat kalitesini düşürüyor zaten sıkı çalışmak. Sürekli yorgun oluyorumHayırlısı dediğin gibi..
Artık denemek gelmiyor içimden.. Geçen ay çok yorulduk, sıkı çalıştık olmadı. İnsanın hevesi kırılıyor işte.. İnşallah senin regl gelmez canım.
Yaklaşık 7 ay oldu canım, 2 aydır ovü yapıyorum. Tekrar sipariş ettim bugün..Ne kadardır istiyorsunuz? Ovülasyon testi kullandın mı hiç ?
Ben bu ay yumurtlamayı görene dek 3 günde bir yapacağım. 2 gün çok yorucu oluyor.Evet katılıyorum insanın denemekte gelmiyo içinden hayat kalitesini düşürüyor zaten sıkı çalışmak. Sürekli yorgun oluyorum