- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 28
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.661
Benim önceden bat 10du, geçen ay 15inde oldum. Bu ay 15i beklesem mi diyorum. O yüzden tarihimden emin değilimKizlaaar bugün yarin bat'i olanlar vaarvarmi bi gelisme söyle ciftcizgili resimler
Ahahahah bi dahakine artıkdesteğe çağır hemen gelirik , birimiz hepimiz için hepimiz topik için
O zaman biraz daha bekle bakalım, regl gelmezse tekrar yaparsın daha umut var.Yok canım normalde 25 26. Günde bir oluyorum bugün 25 idi
Benim de bata 2 gün kaldı, bugün 31. günüm.. Ama 40 gün olmadan test yapmayacağım bu sefer çünkü daha önce 40. günde regl olmuştum.Kizlaaar bugün yarin bat'i olanlar vaarvarmi bi gelisme söyle ciftcizgili resimler
Bekleyelim evet senin de daha var aslında bekleyecem demiştim ama burda öncesinde yapıp da silik de olsa gören arkadaşları görünce gaza geldimO zaman biraz daha bekle bakalım, regl gelmezse tekrar yaparsın daha umut var.
Benim de bata 2 gün kaldı, bugün 31. günüm.. Ama 40 gün olmadan test yapmayacağım bu sefer çünkü daha önce 40. günde regl olmuştum.
Başkası İÇİN sordum kuzumhayır canım hcg ilk idrarla yapılıyor ama lh testi ilk idrar ile yaparsan yanlış sonuç alabilirsin gün içerisinde 2 saat su içmeyip o şekilde doğru sonucu alırsın, yumurtlama 24 saat sürüyor çünkü
BIlmıyorum cnm acaba bu test mi bozuk adı Oben hiç duydunuz muyumurtlama olmuş ama diğerleri beklediği için mi bu kadar koyu acaba silikleşmemiş
Son 3 carsamba ve persembe gunune ait son ıkı testi bugun aralıklarla yaptımSon 2 3 tanesi bariz yumurtama
duymadım canım laboquıck kullanıyorum o da bazen yanlış sonuç verebiliyor ama dene derim 2. ayda da farklı testte dene bakalım sürekli aynı koyulukta görürsen doktora çıkarsın , bazılarında yumurta çatlama problemi de olabiliyorBIlmıyorum cnm acaba bu test mi bozuk adı Oben hiç duydunuz mu
Cuma zaten doktorumun yanına gıdecegım yarın yumurta catlarmış mı ona bakacak hayırlısıduymadım canım laboquıck kullanıyorum o da bazen yanlış sonuç verebiliyor ama dene derim 2. ayda da farklı testte dene bakalım sürekli aynı koyulukta görürsen doktora çıkarsın , bazılarında yumurta çatlama problemi de olabiliyor
Cuma zaten doktorumun yanına gıdecegım yarın yumurta catlarmış mı ona bakacak hayırlısı
Yaptım ama malesef negatif canım yarın bat günümAy bir hamişimiz daha var ne güzeeellllTebrik ederim Z zuzunun annesi sağlıkla gelsin Batı gelenler hadi yapın artıkk testleriii
Bende dün çalışmalara son hızla başladım
canım sen yarın olmazsan bir test daha yapsana ben sanki orda bir çizgi gördüm ama yanılıyorda olabilirim çekim açısından da kaynaklanıyor olabilir. Sen çıplak gözle gördün bembeyaz mıydı?Yaptım ama malesef negatif canım yarın bat günüm
Evet canım malesef silik çizgi bile Yok baya baktım yani yoktu acaba diyorum erken mi oldu Pazar günü bir daha yapacamcanım sen yarın olmazsan bir test daha yapsana ben sanki orda bir çizgi gördüm ama yanılıyorda olabilirim çekim açısından da kaynaklanıyor olabilir. Sen çıplak gözle gördün bembeyaz mıydı?
He tamam o zaman sen hiç bir şey göremediysen ben yanlış görmüşümdür. Aynen olmazsan pazar günü tekrarla bakalım testiEvet canım malesef silik çizgi bile Yok baya baktım yani yoktu acaba diyorum erken mi oldu Pazar günü bir daha yapacam
İnşallah yaaHe tamam o zaman sen hiç bir şey göremediysen ben yanlış görmüşümdür. Aynen olmazsan pazar günü tekrarla bakalım testi
Her ay psikolojik yapıyordum bend ama bu ay psikolojik bile yokbendede pek öyle bi belirti yok canimm yaa.. sanirim olanlarida ben piskolojik yapiyorum
bende iste biz 8 senelik evliyiz simdiye Kadar hic düsünmedik daha okullarimiz vardi daha sonra meslekde ileleyelim dedik.. simdi bu ay ilk defa denedik onun icin aklim heran bebekde hic cikmiyor aklimdan kendi kendime belirti yapiyorum kafamda.. heryerim agriyo.. uyukluyorum hep yorgunum.. kasiklarim belim agriyo vs..Her ay psikolojik yapıyordum bend ama bu ay psikolojik bile yokarada kasık ağrısı oluyor oda zaten hep var bakalım daha zamanı var demek artık eskisi kadar takmamaya dikkat ediyorum
Ben kimyasaldan sonra tatilede gideceğim bir an önce regl olayım diye ilaç almıştım. Oldum bitti işte dün. Tekrar başladık bakalım çalışmalara bu ay neyle karşılaşıcaz hiç bilmiyorum.İnşallah yaasenin nasıl gidiyo