- 16 Mayıs 2019
- 479
- 397
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.641
Sekreterlik yapıyorum tatlım ama, işyeri bildiğin beni kullanıyor. Her işi bana verdiler satınalma satış,sipariş... Çok stresli iş olmaya başladı akşama kadar başım ağrıyor. Bide servis de 1 saat zaman geçiyorum tümsek çukur in çık midem çok kötü bulanıyor başım dönüyor. habire geçirmek için kraker kuru üzüm atıyorum ağzıma.İşten neden ayrılıyorsun canım? Ne iş yapıyorsun, gebeliğin için sakıncalı bir iş mi?
hayır canım hcg ilk idrarla yapılıyor ama lh testi ilk idrar ile yaparsan yanlış sonuç alabilirsin gün içerisinde 2 saat su içmeyip o şekilde doğru sonucu alırsın, yumurtlama 24 saat sürüyor çünküİlk idrar da yapılmamalı mı ?
Üslup problemi olmuşkız nittin banlanmışsın?
yumurtlama olmuş ama diğerleri beklediği için mi bu kadar koyu acaba silikleşmemişKızlar bu 5 gun boyunca yaptıgım ovulasyon testı bugun yumurtlama olmuş mu
İnşallah canım hayırlısı napayım
İnşallahhayırlısı ya tez zamanda bizimde olsun
Başka bi topikte kızdırdılar benine demiştin ki
Merhaba canım hoşgeldin , ekledim seniMerhaba benim bat 21 temmuz beni de listeye alır mısınız
desteğe çağır hemen gelirik , birimiz hepimiz için hepimiz topik içinBaşka bi topikte kızdırdılar beni
üzme kendini moralini yüksek tut,İnşallah canım hayırlısı napayım
hosbuldum canım teşekkürler ettim eklediğin için umarım burası hepimize hayırlı gelirMerhaba canım hoşgeldin , ekledim seni
Anladım canım.. Ben de öğretmenim ve çalıştığım okulda çocukların terbiye sıfır, idare sıfır, disiplin yok. Derste bazen kalp krizi geçirecek gibi oluyorum nefes alamıyorum. Hep gebelikte nasıl olacak diye düşünüyorumSekreterlik yapıyorum tatlım ama, işyeri bildiğin beni kullanıyor. Her işi bana verdiler satınalma satış,sipariş... Çok stresli iş olmaya başladı akşama kadar başım ağrıyor. Bide servis de 1 saat zaman geçiyorum tümsek çukur in çık midem çok kötü bulanıyor başım dönüyor. habire geçirmek için kraker kuru üzüm atıyorum ağzıma.
Eğer sadece sekreterlik yapsam hani devam ederim bir süre ama, stresli bir iş halini almaya başladı. O yüzden çıkmayı düşünüyorum...
@yasir4321
Günün geçti mi canım?Kızlar malesef olmadı bu ay
Yok canım normalde 25 26. Günde bir oluyorum bugün 25 idiGünün geçti mi canım?
kıyamam ya, Allah bol sabır versin. Öğretmenliğe hep cennetlik meslek derim ...Anladım canım.. Ben de öğretmenim ve çalıştığım okulda çocukların terbiye sıfır, idare sıfır, disiplin yok. Derste bazen kalp krizi geçirecek gibi oluyorum nefes alamıyorum. Hep gebelikte nasıl olacak diye düşünüyorum