- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.601
Öğleden sonraları yap canım aynı saatte yapmaya çalışKızlarr yarından itibaren ovulasyon testini yapmaya baslayacagım sabah kalktıgımızda ilk saatlerde mı yapmalı gun içinde mi yapmalı, hep aynı saatlerde yapmalıyım dımi testi? birde adetim yarın bitmiş oluyor yarın baslarsam pik görene kadar devam edeceğim yani dimi
İnş bakalım canım bu ay daha sıkı bır calısma planlıorumAynen canım devam edecen ve evet aynı saatlerde yapmaya özen göster testin geçerliliği için e hadi bakalım hayırlısı
İnşallahhhhh yaaaaa inanki kendim kadar burda bekleyen bütün arkadaşlar İçin de çok istiyorumİnş bakalım canım bu ay daha sıkı bır calısma planlıorum3. ayımız olacak denemelere başlayalı minik için
Bende oyle kuzucum yaa hep birlikte aynı dönemler hamile oluruz inşallahta sonra ki asamalarıda bırlıkte takip ederizİnşallahhhhh yaaaaa inanki kendim kadar burda bekleyen bütün arkadaşlar İçin de çok istiyorum
Evet yaaaa bunlardı düşünmesi bile heyecan vericiBende oyle kuzucum yaa hep birlikte aynı dönemler hamile oluruz inşallahta sonra ki asamalarıda bırlıkte takip ederiz
4 tane var herhalde listede oyle cherry5 yasirli4321 sevenanne ve karabiberBizim burda kaç hamiş var şimdi
Hım biz de oluruz inşallah4 tane var herhalde listede oyle cherry5 yasirli4321 sevenanne ve karabiber
İnşallah canımmmHım biz de oluruz inşallah
Var canım bir tane kızım var 2 yaşında ondan sonra zaten iki kürtaj oldu ikinciyi istiyorum bakalım nasip senin ilk mi olacakİnşallah canımmmseninde ilk gebeliğin mi olacak yoksa baska cocugun var mı
Evet ilk olucak inş allah nasip ederse, denemeye baslayalı 3. ayımız olucak bakalım biran once olsun ıstıyoruz artıkVar canım bir tane kızım var 2 yaşında ondan sonra zaten iki kürtaj oldu ikinciyi istiyorum bakalım nasip senin ilk mi olacak
İnşallah canım Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana daEvet ilk olucak inş allah nasip ederse, denemeye baslayalı 3. ayımız olucak bakalım biran once olsun ıstıyoruz artık
Bilgiler için coook teşekkür ederim bal böceğimm bu ay yine umutlar tavan bakalım birde bu ay adetin ikinci gününden beri bal, çörek otu tarcın yemeye başladım sabah ve akşam yemeklerden once şifa ve enerji niyetine belki bı etkisi olur minik için
Sabah ilk idrarın olmadıktan sonra sorun yok 2saat su içme testi öyle yapKızlarr yarından itibaren ovulasyon testini yapmaya baslayacagım sabah kalktıgımızda ilk saatlerde mı yapmalı gun içinde mi yapmalı, hep aynı saatlerde yapmalıyım dımi testi? birde adetim yarın bitmiş oluyor yarın baslarsam pik görene kadar devam edeceğim yani dimi
İlk idrar da yapılmamalı mı ?Sabah ilk idrarın olmadıktan sonra sorun yok 2saat su içme testi öyle yap
İnşaAllah güzel haberlerini bekliyoruz aminKızlaaaarrrrrrrr yarın sabah test yapacam dualarınızı bekliyorum
Teşekkür ederim canım hosbuldummm Van'ın neresindesinnnMerhabalar ben de Van dayımbir kızım var ikinciyi istiyorum Allah nasip ederse hoşgeldin