- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.621
İlk idrarla yapılmaz, gün içinde en iyi öğleden sonra 3 gibi falan iyi diyorlar. Ben hep 3-4-5 gibi yaptım, nasıl denk gelirse.. Saati saatine yapmak pek mümkün olmuyor.İlk idrar da yapılmamalı mı ?
Canım inşallah hayırlısı olur hakkında..Kızlaaaarrrrrrrr yarın sabah test yapacam dualarınızı bekliyorum
İşten neden ayrılıyorsun canım? Ne iş yapıyorsun, gebeliğin için sakıncalı bir iş mi?kızlar nabersiniz.
inşallah işten ayrılmayı düşünüyorum, bol bol dua edecek vaktim olacak size.
İpekyolu canım sen nerdensinTeşekkür ederim canım hosbuldummm Van'ın neresindesinnn
Amin canım inşallah teşekkürlerCanım inşallah hayırlısı olur hakkında..
Bende dicektim valla sakıncalı bir durum yoksa işin de zor değilse devam etsen keşke hem rapor parası alırdın ablam geçen sene 5 bin aldı bu sene 7 ye yakın olmuş rapor ücretiİşten neden ayrılıyorsun canım? Ne iş yapıyorsun, gebeliğin için sakıncalı bir iş mi?
Pardon 6 bine yakın olmuş dicektim süt parası çocuk parasıBende dicektim valla sakıncalı bir durum yoksa işin de zor değilse devam etsen keşke hem rapor parası alırdın ablam geçen sene 5 bin aldı bu sene 7 ye yakın olmuş rapor ücreti
Benimde aynı günler ya inşallah olmuştur dicem ama sıfır belirti sanırım bu ayda olmadıaa bizim 1 gün var ya aramizda..ayy ozaman insallah birlikde aliriz haberii
Basbaya çizgi görünüyorKızlar bat’a 4 gün var sizce doğru mu görüyorum Eki Görüntüle 2287697
Selam kızlar. Ben de 4 Temmuzda aşılama oldum4 tane var herhalde listede oyle cherry5 yasirli4321 sevenanne ve karabiber
bendede pek öyle bi belirti yok canimm yaa.. sanirim olanlarida ben piskolojik yapiyorumBenimde aynı günler ya inşallah olmuştur dicem ama sıfır belirti sanırım bu ayda olmadı
canimm üzme kendini herseyde bi hayir vardir insallah gelcek ayaKızlar malesef olmadı bu ay
ayy cook heycanlandimm bizde birgün görürüz o cift cizgiyi insallahKızlar bat’a 4 gün var sizce doğru mu görüyorum
İnşallah canım hayırlısı napayımcanimm üzme kendini herseyde bi hayir vardir insallah gelcek aya
burdaki herkez birgün hamis olacak insallah
Son 2 3 tanesi bariz yumurtamaKızlar bu 5 gun boyunca yaptıgım ovulasyon testı bugun yumurtlama olmuş mu
Çok belli çizgi, sağlıkla devam eder inşallahKızlar bat’a 4 gün var sizce doğru mu görüyorum Eki Görüntüle 2287697