- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 32
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.501
Canım bir kan testi ver en doğrusu orda çıkar.Geçen hafta çarşamba yaptım idrar testi negatif çıktı bende değilimdir dedim daha da yapmadım umudum gitti. Geç döllenme olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum :)
HayııırrrrAY benim de evlilik yıl dönümüm geliyo elimde erken gebelik testi var yapsam mı diyorum BAT’a da daha var
1 hafta daha bekliyim sonrasında yapıcam canım bakalımCanım bir kan testi ver en doğrusu orda çıkar.
Aslında benim BAT tarihi 10'ydu. Geçen ay 15i oldu sebepsizce. Bence psikolojik tabii kiHayııırrrrBat gününe en erken 3 varken yap. Yoksa negatif çıkıyor üzülüyoruz.Kendi kendini demoralize etmenin anlamı yok.
Kız ne sabırlısın ben şimdiye 100 kere kan vermiştim1 hafta daha bekliyim sonrasında yapıcam canım bakalım
Olsun olsun bekle en azından kesin sonuç alırsınAslında benim BAT tarihi 10'ydu. Geçen ay 15i oldu sebepsizce. Bence psikolojik tabii ki
Yani aslında şimdiye kadar kana geçmesi gerektiKorkuyorum ya yne yoksa diye adet olmayıncada hala ümitleniyor insan :)
en fazla 36 saatte ama normali 24 saat , test bozukta olabilirhmm evde kalmadi testim ozaman aksama alip tekrar yapiyim.. peki ama böyle 4-5 gün arayla bida yumurtanin catlamasi mümkünmü?
geçmiş olsun bel fıtığın mı var?Selam hanımlar
4 gündür şiddetli bel ağrım var bel fıtığım çoştu heralde gene.
Cherry5 canım hayırlı olsun tebrik ederim
Valla canım geçen aylarda 2 kere vermiştim dayanamayarak negatifi görünce moralim bozuluyordu. Şimdi heveslenipte kan veresim yok azcık daha bekliyim nasılsa anlaşılır ya adet olurum yada bebek vardırKız ne sabırlısın ben şimdiye 100 kere kan vermiştim
Kan testi yaptırmadım hiç idrar yaptırdım ben negatifti geçen haftaYani aslında şimdiye kadar kana geçmesi gerekti
Hep kafamızda ya ondan oluyor herhalde. Kayınvalidemde beni 2 kere görmüş bir kere hamileymişim bir kerede yanımda bir kız çocugu varmıs keşke gerçek olsa ama :)bugün çok moralim bozuk uyandım ya , rüyamda arkadaşım hamile olduğunu söylüyor nerdeyse doğurmak üzere sonra diyor ki bugün doktordan geldim, diğerini farketmemişler ikizlerim olcak diyor , ben niye benim olmuyor diye ağlıyordum , ayy çok etkilendim ya
Ama adet söktürücüyse gebelik durumunda tehlikeli değil mi?kuzum gebeliğe rahimi hazırlıyor ayrıca kolay hamile kalmayı sağlıyor , bebiş varsa düşük riskini azaltıyor , adet söktürücü , çikolata kisti küçültme tedavisinde kullanılıyor. Benim daha önce 3 ay olmamıştı 4.ayda bunu kullandım gebeliğimi öğrenmiştim. Bu ay yine kullanıyorum artık nasip
Hadi bakalım inşallah vardır bebişValla canım geçen aylarda 2 kere vermiştim dayanamayarak negatifi görünce moralim bozuluyordu. Şimdi heveslenipte kan veresim yok azcık daha bekliyim nasılsa anlaşılır ya adet olurum yada bebek vardır
Hahahaha kız aynı durumu ben yaşıyorum şu an. Arkadaşım hamileydi dün ikiz olduğunu öğrendik.bugün çok moralim bozuk uyandım ya , rüyamda arkadaşım hamile olduğunu söylüyor nerdeyse doğurmak üzere sonra diyor ki bugün doktordan geldim, diğerini farketmemişler ikizlerim olcak diyor , ben niye benim olmuyor diye ağlıyordum , ayy çok etkilendim ya
İnşallah canımHadi bakalım inşallah vardır bebiş
Hahahaha kız aynı durumu ben yaşıyorum şu an. Arkadaşım hamileydi dün ikiz olduğunu öğrendik.Devamlı aklında olduğu için bilinçaltı oyunudur işte.