- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hamilelikte kremsi akıntı oluyormu?
[/QUOT
Kişiye göre değişir benim ilkin de olmamıştı şuan da var yine de değerimi bekliyorum emin olmak adına ama akıntım var feci
Aslına bakarsan benim de bariz hiçbir sıkıntım yoktu. Zaman zaman minik kistim oluyor sol yumurtada 1 tane. Bir dahaki adette atılıyor.Ben vücut dengemi bozmamak için bişey kullanamadım canım çünkü hormanlsr rahim ve yumurta durumu gayet normal seviyede. Ama bend bu ay ovulasyon da baya koyu gördüm hatta resmini atayım fotoğrafta pek kırmızılığı belli olmuyor ama geçen ay böylr değildi
Onlar biz farkında olmadan her vücutta olabiliyormış canım önemli değil zaten inşallah hayırlısı bakalımAslına bakarsan benim de bariz hiçbir sıkıntım yoktu. Zaman zaman minik kistim oluyor sol yumurtada 1 tane. Bir dahaki adette atılıyor.
Duphaston ne canım?inşallah ya , duphaston un yan etkisi olma ihtimalide yüksek, bilemedim.
Kırmızıları görene kadar ümit var , bekle bakalım az daha
Evet canım koyu kıvamlı iç çamaşırında pütür pütür duran beyaz renkli bir akıntı oluyor.Canım hamilelikte kremsi akıntı oluyormu?
kuzum gebeliğe rahimi hazırlıyor ayrıca kolay hamile kalmayı sağlıyor , bebiş varsa düşük riskini azaltıyor , adet söktürücü , çikolata kisti küçültme tedavisinde kullanılıyor. Benim daha önce 3 ay olmamıştı 4.ayda bunu kullandım gebeliğimi öğrenmiştim. Bu ay yine kullanıyorum artık nasipDuphaston ne canım?
tabi olma imkanı var , kan testi yaptır istersenCanım o akıntı bende oluyor 13 gün oldu hala regl olmadım geçen hafta test yaptım idrar negatif geç döllenme olabilir mi ki :)
Günaydınn canım hahha kocaların canına minnet öyle eğlenceyi kim istemezGünaydın kızlar Ne durumdasınız bakalım?
Ben hala reglin bitmesini bekliyorum. Bitse de eğlence başlasa.
Canım testler yanıltıcı olabilir , bir de ilk idrarın ile yapma yanlış çıkar sonucu , akşama bir daha yap istersenKizlaar günaydinn resim atiyorum bi bakarmisiniz.. Daha ilk denememiz oldugu icin pek anlamiyorum.. Pik den sonra tekrar koyulasti.. Bat 18.0Eki Görüntüle 2286816 7
hmm evde kalmadi testim ozaman aksama alip tekrar yapiyim.. peki ama böyle 4-5 gün arayla bida yumurtanin catlamasi mümkünmü?Canım testler yanıltıcı olabilir , bir de ilk idrarın ile yapma yanlış çıkar sonucu , akşama bir daha yap istersen
Anşadım canım sağol bende de var arada o dediğinden. 13 gün oldu adet olamadımda hala :)Evet canım koyu kıvamlı iç çamaşırında pütür pütür duran beyaz renkli bir akıntı oluyor.
Korkuyorum ya yne yoksa diye adet olmayıncada hala ümitleniyor insan :)tabi olma imkanı var , kan testi yaptır istersen
Ayy benim daha canıma minnet kızzzGünaydınn canım hahha kocaların canına minnet öyle eğlenceyi kim istemez
13 gün mü geciktinnn? Neden test yapmıyorsunAnşadım canım sağol bende de var arada o dediğinden. 13 gün oldu adet olamadımda hala :)
Geçen hafta çarşamba yaptım idrar testi negatif çıktı bende değilimdir dedim daha da yapmadım umudum gitti. Geç döllenme olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum :)13 gün mü geciktinnn? Neden test yapmıyorsun
AY benim de evlilik yıl dönümüm geliyo elimde erken gebelik testi var yapsam mı diyorum BAT’a da daha varGünaydın kızlar Ne durumdasınız bakalım?
Ben hala reglin bitmesini bekliyorum. Bitse de eğlence başlasa.