- 4 Haziran 2013
- 12.264
- 8.537
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.521
Ama adet söktürücüyse gebelik durumunda tehlikeli değil mi?
Bebişim herkesin bir nasibi var. Bizim de zamanımız gelecek. Allah arkadaşların sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bize de en yakın zamanda versin.Bizimde olsun artık ama çok kötü bi his bu ya
Hep kafamızda ya ondan oluyor herhalde. Kayınvalidemde beni 2 kere görmüş bir kere hamileymişim bir kerede yanımda bir kız çocugu varmıs keşke gerçek olsa ama :)
o arkadaşım hamile değil kız rüyamdaydıBebişim herkesin bir nasibi var. Bizim de zamanımız gelecek. Allah arkadaşların sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bize de en yakın zamanda versin.
Kız genel olarak konuştum beno arkadaşım hamile değil kız rüyamdaydı
Kız genel olarak konuştum ben
Valla ben de çok etkileniyorumbugün çok moralim bozuk uyandım ya , rüyamda arkadaşım hamile olduğunu söylüyor nerdeyse doğurmak üzere sonra diyor ki bugün doktordan geldim, diğerini farketmemişler ikizlerim olcak diyor , ben niye benim olmuyor diye ağlıyordum , ayy çok etkilendim ya
Kız sormaaa beynim buharlaşacakkAllahımmm bu ne sıcak Yarabbiiim
Kıyamisu ben sanahee alıcılar iyi çekmiyor benim
Blböceğim duphason nu kendinmi alıp kullanıyorsun yoksa doktor mu yazması gerekıyor, kişi kendi alıp kullansa sıkıntı olur mu kikuzum gebeliğe rahimi hazırlıyor ayrıca kolay hamile kalmayı sağlıyor , bebiş varsa düşük riskini azaltıyor , adet söktürücü , çikolata kisti küçültme tedavisinde kullanılıyor. Benim daha önce 3 ay olmamıştı 4.ayda bunu kullandım gebeliğimi öğrenmiştim. Bu ay yine kullanıyorum artık nasip
Labquick kullanıyorum ben. Gittigidiyor dan almıştımCanım kızlar birde bu ay adetim bittikten sonra direk ovulasyon testi deneyeceğim 3. ay olucak bu ay çalışmalarımız, dolayısıyla ilk kez ovulasyon testini deneyeyim diyorum bu yüzden sizce ne marka alayım vs. bu ovulasyon testi ile ilgili aydınlatacak olan var mı acabaaa
Tesekkür ederim canımm bende internetten alacagım sanırım eczaneler aynı ürünü daha pahalıya satıyor cunkuLabquick kullanıyorum ben. Gittigidiyor dan almıştım
Allahımmm bu ne sıcak Yarabbiiim
az buçuk ne zaman yumurtladığını öğrenmişsindir olmadı öyle yaparsın bir deValla ben de çok etkileniyorumbeklemek de zor geliyor.Nasıl geçecek bu 1 hafta hiç bilmiyorum. 2. deneme de olmazsa takibi bırakıp oluşuna bırakacağım.
EVet canım bel fıtığı öldürdü beni kaç gündür. Bugün gece tekrar mr çektireceğim bakalımgeçmiş olsun bel fıtığın mı var?
Kıyamisu ben sana
Evde de yanıyoruzKız sormaaa beynim buharlaşacakkİşi olmayan dışarı çıkmasın ya gerçi hafta sonu serinleyecekmiş ama neye yarar ben tatile yine sıcağa gidiyorum. Şansımı biiiiiiipppppppp
N11 den almıştım ben, Laboquick kullanıyorum.Canım kızlar birde bu ay adetim bittikten sonra direk ovulasyon testi deneyeceğim 3. ay olucak bu ay çalışmalarımız, dolayısıyla ilk kez ovulasyon testini deneyeyim diyorum bu yüzden sizce ne marka alayım vs. bu ovulasyon testi ile ilgili aydınlatacak olan var mı acabaaa
Aynen üfleyin bacılaryanıyor tikkabilla üfleyin profiline serinlesin azcık penceleri de açmış zaten efil efill ohhh
Evde kullanmak için elektro var elektrik akımı veriyorsun , kaslarını güçlendiriyor ve ağrıları azaltıyor , fizik tedavide en etkili o , anneme almıştım çok memnun kalmıştı. Ağrıların sık sık oluyorsa bir nebze azaltır.EVet canım bel fıtığı öldürdü beni kaç gündür. Bugün gece tekrar mr çektireceğim bakalım