- Konu Sahibi balbocegi35
-
Üç ay öncesinde gitmiştim,rahmin temiz olduğunu bir problem olmadığını söylemişti,beklemedeyiz bakalım,bende folik asit kullanıyorumMerhaba hoşgeldin , olsun sen yine de hiç kasma sıkıntı ettikçe olumsuz olur bak. Doktora gittin mi hiç kontrole falan?
Hos buldum cnmMerhaba canım hoşgeldin :) mevet tarihlerimiz çok yakın . Göğüslerde dolgunluk ve sızı var. Bugünde kasığımda batma var, popmda ağrıyo , bir de beyaz sıvı akıntımda var hayırlar olsun diyelimm. Sende var mı peki?
İnşallah canım zaten dediğim gibi bu ayda olmazsa ovülasyon testiyle bakıcam. Gerçi ne kadar bakarsan bak allah nasip etmedikçe olmuyor.Evet canım herkesin yumurtlama tarihleri farklı probramlar yanlış gösteriyor , en sağlıklısı ovulosyon testi . Ovulosyon harici günlerde hamiş kalma şansı çok düşük. Evet bazı arkadaşlar lekelnme yaşıyor , inşallah seninde öyledirr
Hoşbuldum. İnşallah görürüz o çift çizgileri. Ben pazartesi kan vermeye gitmeyi düşünüyorum. pazar günü regl olmazsam. inşallah olmamMerhaba hoşgeldin canımm , oo sen benden 1 gün öncesinhayırlısı inşallah görürüz çift çizgileri
olsun canım kullanabilirsin yine de yumurtlama gününü daha sağlıklı şekilde görürsünilk deneme de kullanmak gerekir mi benim adetlerim çok düzenli değilde
hoşgeldinnn gel tabi beraber bekleyelimmİki yıldır bekliyorum azcıkta burda bekliyim
ben bitki çaylarından korkuyorum canım ya , doktorum sürekli içmek düşüğe neden olduğunu söylemişti tavsiye etmedi bana. ben yumurta kalitesi için bal tarçın çörekotu yapmıştım regli olursam yine başlıcamBu sitede okumuştum adet ağrılarına ve yumurtlamaya yardımcı oluyormuş. İnternetten detaylı araştırdım. Kadınlar için şifa diyorlar. Benimde adet ağrılarım çok şiddetli doğum sancısı çeker gibi, birde yumurtlamaya yardımcı olduğundan hamile kalmayı kolaylaştırdığı için denemeye başladım.
merhaba hoşgeldinnn ekliyorumm hemenmerhaba beni de listeye eklerseniz bat tarihim 18 temmuz
Hos buldum cnmEvet ya bende de beyaz akinti var . Bi ara ole cok geliodu ki herlde yumurtlma akintisidr dedim. Gun icerisinde goz kararmasi yasiorm.bulanti falan yok. Gogsumun de ucu agrio kasinio surekli
Bat 17 temmuz ama salı günü hastaneye gitcem tedavi başlarsak değişebilirhoşgeldinnn gel tabi beraber bekleyelimm
Koalacım ikimiz aynı zamanda çalışmaya başlamış bulunuyoruz daha fazla hiiiç beklemeden haberi alırız diye umuyorummİnşallah canım zaten dediğim gibi bu ayda olmazsa ovülasyon testiyle bakıcam. Gerçi ne kadar bakarsan bak allah nasip etmedikçe olmuyor.
İnşallah canım benim. Beraber ilerler gebeliğimizde güzel olur.Koalacım ikimiz aynı zamanda çalışmaya başlamış bulunuyoruz daha fazla hiiiç beklemeden haberi alırız diye umuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?