-
- Konu Sahibi balbocegi35
şurda ki formları okudukça korkmadım desem yalan olurahh o maddiyat konusu zaten çalışan anneler için çok zor geliyor doğum sonrası , birazcık ekonomik özgürlükte sınırlandırılıyoruz. Bende senin gibi düşünüyordum ama ya hemen olmazsa diye başladım , çünkü diğer gebeliğimde 3ay sonra tutmuştu
çok geçmiş olsunYok tatlım ya 14 şubatta düşük yaşadım , ama maddiyat konusunda bende endişeliyim
Çalıştığımız için alışığız her ay düzenli maaşa o yüzden zor geliyorşurda ki formları okudukça korkmadım desem yalan olurinş önümüzdeki hafta doktora gidip kontrollerimi yaptırcam süreçle ilgili bilgi alacağım inş ondan sonra da Ağustosta başlarız. inş çok beklemeyiz en büyük korkum o . maddiyat konusunda şükür iyi durumdayız ama ben biraz pinpirikliyim sanırım en iyisi olsun istiyorum . evet maddi olarak sınırlandırılmak hiç istemediğim bir şey o yüzden daha ortada bi şey yokken bişeyler almaya bile başladım ya alamazsam diye
Bende şöyle kenardan kenardan izlemedeyimgeçen ay denemeye başladık ama olmadı bu ay belki diyorum artık Temmuz 2 beklemedeyim
Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin , geç olsun güç olmasın inşallah alırız temmuzda güzel haberleriniBende şöyle kenardan kenardan izlemedeyimgeçen ay denemeye başladık ama olmadı bu ay belki diyorum artık Temmuz 2 beklemedeyim
Sağol kuzum diğeri 2019 olduğu için ilgi çekmedi , 2020 yi kurdumHayırlı olsun topiğin canım ♥
Çok sağolasın yaçok geçmiş olsun
Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin , geç olsun güç olmasın inşallah alırız temmuzda güzel haberlerini
Allah yardımcımız olsun canım inşallah burdan hepimizin güzel haberlerini alırız
4/06/2019
Bal böceğii beni unuttunnMErhaba kızlar bende aranıza katılmak isterim benimde bat tarihim 10 Temmuz inş bu ay hepimize uğurlu gelir bol şans bizee
Gözümden kaçmış kuzum işteyim ya ondan hemen ekliyorum seni deBal böceğii beni unuttunn
Hiç kullanmadım kullanmak işe yarıyor muKızlar ovulosyon testi kullanan var mı ?
İyi yaptın canım bu yıl size uğur getirsinSağol kuzum diğeri 2019 olduğu için ilgi çekmedi , 2020 yi kurdum
Hoşgeldin :) tamamdır canım ekleyim bat tarihin ne ? İbrahim Saraçoğlu tavsiyesini aşağıda paylaştımBeni de ekleyebilir misiniz? Şuan adet dönemimdeyim artık bir sonraki aya kısmet. İncir kürüne adet döneminde başlanabiliyor mu?
Evet kuzum yarıyor , ovulosyon gününü tespit edip hamile kalma şansın daha yüksek , yumurtaların çatlayıp çatlayamadığını anlayabilirsin. Ben daha önce 2.kez kullanışımda işe yaradı, bu ay tutmazsa temmuzda alıp başlayacağımHiç kullanmadım kullanmak işe yarıyor mu