- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
-
- Konu Sahibi balbocegi35
İnşallah ya, içim ferahladi birazYok yok korkulacak birşey değil. Alttan bakması daha iyi oluyor aslında. Dediğim gibi hiç kasmayın kendinizi. Canınız falan acımıyor rahat olun.
aha memleketlimi buldum. Neresinde oturuyosun?bn brnva tarafındayım bi de hamiş olunca hangi hastane doktoru tercih ediceksin? canım izmirde gitmiycem manisaya taşınacağız iş sebebiyle diğer ay ordan arkadaşımın önerdiği doktora gitmeyi düşünüyorum
Nasıl rahatlattiniz anlatamam, çok sağ olun ciddenBir hemşire olarak korkacağım hiçbir şey yok, uzun bir cihaz Rahime göre ayarlı uzunluğu,steril olmadı açısından üzerine prezervatif takılarak kullanılıyor, tüm rahim inceleniyor,kendinizi rahat bırakırsanız herhangi bir acı hissetmezsiniz,smear alınırken de vajinayı aralayarak kulak temizlemek için kullanılan çöp gibi steril bir çubukla sürünüp alınıyor herhangi bir acı hissetmiyorsunuz,kendinizi rahat bırakmak önemli☘
Utanmam ayol, adamın karısına bile artık o gozle bakabildigini sanmam. Yazık bikmistir görmektenInan ki kasmana gerek yok gunde kac defa bakiolr bole. Herkeste ayni sey var utanma da yanikesinlikle icin raht olsn acidan yana . Ben acidan deil de utandgim icin cekindim bacagimi tam acamiodum
bende yapıyorum spor salonundaki hocalar bir şey olmıycağını söylediler ama yinede bana çok yorucu yaptırmıyorlar aralarda dinleniyorum 1 dk ara yerine 3 dk flaanSelam kızlar, bugün hiç uğrayamadım buralara.Ne güzel her yerden arkadaşlar var. Bende istanbuldayım. 26 yaşındayım.
Aranızda spor yapan var mı merak ettim gebeliğin ilk zamanlarında sıkıntı olur mu sizce?
Kardiyo mu yapıyorsunuz? Ben reformer pilates yapıyorum bazen çok alengirli hareketleri oluyor yabende yapıyorum spor salonundaki hocalar bir şey olmıycağını söylediler ama yinede bana çok yorucu yaptırmıyorlar aralarda dinleniyorum 1 dk ara yerine 3 dk flaan
Utanmam ayol, adamın karısına bile artık o gozle bakabildigini sanmam. Yazık bikmistir görmekten
evet kardiyo canım ama dediğim gibi karın hareketlerini falan yapmıyorum yumurtlama gününden sonra ama kırmızı kart yedimi yapıyorum falanKardiyo mu yapıyorsunuz? Ben reformer pilates yapıyorum bazen çok alengirli hareketleri oluyor yaacaba etkiler mi diye düşündüm
Tamam canım, teşekkürler cevabın içinevet kardiyo canım ama dediğim gibi karın hareketlerini falan yapmıyorum yumurtlama gününden sonra ama kırmızı kart yedimi yapıyorum falan
bende yapıyorum spor salonundaki hocalar bir şey olmıycağını söylediler ama yinede bana çok yorucu yaptırmıyorlar aralarda dinleniyorum 1 dk ara yerine 3 dk flaan
Kardiyo mu yapıyorsunuz? Ben reformer pilates yapıyorum bazen çok alengirli hareketleri oluyor yaacaba etkiler mi diye düşündüm
Yaaaa gerçekten miiiiiii ? Ne güzel tam da incelmeye başlamıştım.Hele reformer a asla dedi. Ki ben gecen ay tam cocuk denedigimiz gunlerde hoppidi hoppidi reformerdaydim
sadece yürüyüş yapsak olabilir aslındaBen yillardir yaparim ama gebelik dusundugumden beri yapmiyorum doktorum hic ama hic pimpirik olmamasina ragmen hatta ekstra rahat bi tip yapamazsin dedi sadece hamileyken hamile pilatesi oda agirliksiz falan. Hayatimda ilk defa spor yapmadigim bir ay yasiyorum (gebelik calismalari suruyor)
Ben her gün günde 10.000 adım atıyorum ya kötü mü yapıyorum? Doktorum diyebileceğim sürekli gittiğim birisi yok maalesef.sadece yürüyüş yapsak olabilir aslında
ben sporda yapıyorum ama kendimi çok yormadan salondaki hocalar yapsan bir sorun olmaz dedi ama bilemiyorum doktor kontrolünde yapan arkadaşlarımda oldu ama bende doktoro hiç gözükmedim hep kırmızı kart yediğim içinBen her gün günde 10.000 adım atıyorum ya kötü mü yapıyorum? Doktorum diyebileceğim sürekli gittiğim birisi yok maalesef.
Bende pilates yapıyorum. Doktor ilk 3 ay dikkat edilmesi gerektiğini söylemişti. Ağır spor yapma, pilates sıkıntı olmaz demişti. İstersen sende bir doktoruna danış.Selam kızlar, bugün hiç uğrayamadım buralara.Ne güzel her yerden arkadaşlar var. Bende istanbuldayım. 26 yaşındayım.
Aranızda spor yapan var mı merak ettim gebeliğin ilk zamanlarında sıkıntı olur mu sizce?
Senin de reformer mı yoksa mat üzerinde olan mı canım? Tamam,teşekkürler.Bende pilates yapıyorum. Doktor ilk 3 ay dikkat edilmesi gerektiğini söylemişti. Ağır spor yapma, pilates sıkıntı olmaz demişti. İstersen sende bir doktoruna danış.
Mat üzeri canım. Belki de o yüzden sıkıntı etmedi doktorum. Ama gene de dikkatli olmak gerekiyor. Gerçi olduktan sonra millet hopluyor zıplıyor gene birşey olmuyor.Senin de reformer mı yoksa mat üzerinde olan mı canım? Tamam,teşekkürler.