- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 32
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Evet orasıda doğru. Neyse ben benim hocaylada konuşayım bir ona göre hareket yaptırsın bana doktora danışana kadar.Mat üzeri canım. Belki de o yüzden sıkıntı etmedi doktorum. Ama gene de dikkatli olmak gerekiyor. Gerçi olduktan sonra millet hopluyor zıplıyor gene birşey olmuyor.
şuan yumurtlama dönemindesin canım iyice değerlendir. Farklı marka olduğu için sana silik gelmiş fakat değil, tamamen silik olana kadar devam et testeKizlar bir sorum var lutfen yardim edin kafam cidden karisti. Simdi normal sartlara ovu haftasindayim...
2 gun one ovu belirtilerini yasadim su seffaf akinti oldu
Test ise boyleydi
Eki Görüntüle 2280606
Sonra dahada koyulasir diye dusundum ertesi gun aniden cok silik bir cizgi cikti. Tamam dedim belirtiler var testte koyu catladi.
Bugunde baska marka deniyim dedm predictorunkini denedim boyle cikti...
Eki Görüntüle 2280609
Yumurtam mi yok acaba catlamiyo mu oyleyse seffaf akinti niye geldi, belirtilerinide hissediyorum eger oyleyse bu niye koyulasti hangi gunu denicemi sasirdim onu birakin hangi gun catliyo onu bile anlamis degilim artk
Boyle olabilir mi koyuyken silinip ertesi gun tekrar koyu?
unutur muyum canım seni hiç, ne yazalım şimdi bata ?@balboceği35 canım ben dün adet oldum Malasef bir sonraki aya inşallah çok ama çok erken geldibenide eklemen inanılmaz hoşuma gitti çok mutlu oldum
Amasyalıyım ben canım sen?Kızlar bu arada nerelisiniz
Amigurumi kuzum oyuncak örüyorumbi kaç kere denedim atkıyı bile beceremedim bi de sıkılıyorum fıydırtıverdim gitti. Ne örünn peki?
Vanlıyım canımAmasyalıyım ben canım sen?
Gitmek istediğim bi yerVanlıyım canım
Hobi edin canım başka uğraşların olsun. İlk zamanlar bende öyleydim şimdi telefondaki uygulama haber verdikçe hatırlıyorumBi şey soracağım çok düşünmekte bebek olmamasına engelmiş. Ben çalışmıyorum artık hep evdeyim sadece spora gidip geliyorum ve aklımda sadece hamile olmalı var. Bir de Başak burcuyum takıntılı bi insanım düşünmeden edemiyorum. Sizce en iyi yöntem nedir düşünmemek adına?
1 senedir istiyoruz fakat olmadı. Hiçbir sorun da gözükmüyor dedi gittiğimiz doktor ama ilgilenmesini hiç beğenmediğim için içim rahat etmedi.Hobi edin canım başka uğraşların olsun. İlk zamanlar bende öyleydim şimdi telefondaki uygulama haber verdikçe hatırlıyorum
Ins cnmMerhaba hoşgeldin :) çok az kalmış seninde , inşallah olumlu olur
Hayırlısı olsun inşallah. Herhangi bir problem gözükmüyor mu?
Eşimde morfoloji ve ileri hız düşüklüğü var. Bende de prolaktin biraz yuksekti 30 cıvarı düşürdük onu. Yumurta tembelliği var dedi doktor onuda duzelttik. Eşimde bir sürü vitamin ilaç kullanıyor doktor kontrolunde. Ama işte olmadı. Rahim filmi cektirdim temiz dediler sadece rahmım Y şeklinde biraz ama hamıle kalmaya engel degıl dediler doktorlar.
Gel misafirim ol beklerim her zAmanGitmek istediğim bi yer
Stres yapma düşünme, düşünmeyi bıraktığın zaman olur derler. Bende bir Başak burcu olarak bunu yapmak hiç kolay değil. Söylemesi kolay ama yapması öyle değil işte. Ben çalıştığım halde sürekli aklım çocuk da oluyor ki evde olunca haliyle daha zor olur.Bi şey soracağım çok düşünmekte bebek olmamasına engelmiş. Ben çalışmıyorum artık hep evdeyim sadece spora gidip geliyorum ve aklımda sadece hamile olmalı var. Bir de Başak burcuyum takıntılı bi insanım düşünmeden edemiyorum. Sizce en iyi yöntem nedir düşünmemek adına?