- 4 Haziran 2013
- 12.236
- 8.506
-
- Konu Sahibi balbocegi35
ayyy hadiii inşallahhhO bacım ekle beni de oraya hop hopben mikroskop kullanıyorum farklı marka, bugün 12. Günüm sanırsam 3 gün içinde ovu geliyor. Yaz bakayım ben bat a 7 temmuz hadi bakıyım kısmetse kırmızıları görmemek nasip olur
Merhabahuhu kızlarrr ne yapıyorsunuz ?
Örgü örüyorum been sen napıyosunhuhu kızlarrr ne yapıyorsunuz ?
çok teşekkür ederimm , karadutu daha önce denedim ama iyi gelmedi. Hem karbonat hemde sumağı deneyeceği bu akşamMerhababen yoğun bakımda hemşire olarak çalışıyordum,Aft sık olarak çıkan hastalarımız vardı, pamuğa biraz karbonat ve su döküp kullanırsan faydalı olabilir Aftın direk üzerine uygulayıp beklersen olumlu sonuç alırsın inşAllah ve birde karadut özü çok iyi geliyor eşimden biliyorum Allah şifa versin
Örgü örüyorum been sen napıyosun
Ay ben çok severim örgü örmeyi canımdıreenee marifetli hatunsun yani , valla elimden hiç öle işler gelmiyo ya
Kızlar bu arada nerelisinizAy ben çok severim örgü örmeyi canımdırbenim elimden de ev temizliği derlemesi toplaması gelmiyo hiç
Ay ben çok severim örgü örmeyi canımdırbenim elimden de ev temizliği derlemesi toplaması gelmiyo hiç
olsunnn canım diğer bata inşallahYazın bari beni de gerçi dün kan verdim bi cacık yok da yine de adım olsun bari, bat 23 haz
Kızlar bu arada nerelisiniz
iiyiyim balböceğii sen napıyorsunn iş yerindeyim biraz kendime zaman ayırdım şimdihuhu kızlarrr ne yapıyorsunuz ?
Adana’dan selamlarKızlar tanışmak amaçlı herkes memleketini yaşını yazsınolmamı ?
Sen ne iş yapıyorsun canım?iiyiyim balböceğii sen napıyorsunn iş yerindeyim biraz kendime zaman ayırdım şimdi
Cok iyi olurKızlar tanışmak amaçlı herkes memleketini yaşını yazsınolmamı ?
Gümüşhane nin neyi meşhur öğrenmiş olalım bizdeCok iyi olur
Gümuşhane yaş 22
Kebabın dürümün memleketinde olmak farklı nefsinle terbiye oluyorsun burada yemesen ayrı derthuhu adana dürümmm geldi aklıma
Pestıl kömeGümüşhane nin neyi meşhur öğrenmiş olalım bizde