- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
- Konu Sahibi balbocegi35
-
10 haziranda oldumtamam canım ekliyorum ,transfer hagi tarihte oldun onu yazayım
yeni başladım feramat kullanıyorum şimdi o da yan etki yapıyor ama malesef çare yokAlla alla ya geçer inşallah bir an önce vitamin takviyesi yapmıyor musun
Inşaallah hayırlı haberlerle yazarım burayaSenin günün gelmiş o zaman :) hadi bakalım hayırlısı sonucu yaz mutlaka
Negatifi görürsen hiç canını sıkma , allah ne zaman verirse o zaman olurInşaallah hayırlı haberlerle yazarım buraya
Hım Allah şifa versinyeni başladım feramat kullanıyorum şimdi o da yan etki yapıyor ama malesef çare yok
SağolasınHım Allah şifa versin
Salataların falan üstüne atıyorum canım. Soğan salatasını sever eşim onun üstüne bolca döküyorum. Tabi sen soğan yiyemezsin :)öyle mii hiç duymamıştım daha önce akşam alayım deneyim bi , suya mı karıştırayım sumağı
Salataların falan üstüne atıyorum canım. Soğan salatasını sever eşim onun üstüne bolca döküyorum. Tabi sen soğan yiyemezsin :)
Bak onu da ben hiç duymadım. Aman yeşillik salatası yap üstüne de dök gitsin.akşam bakayım ne yapabilirim , tuzlu sirke ile gargara yapıyodum o da iyi gelmedi
Teşekkür ederim.İnşaAllah güzel haberler alırız hepimizMerhaba hoşgeldin ekliyorum hemen
Amin canim nasipte varsa olur rabbim ol derse olur bize nasip ederNegatifi görürsen hiç canını sıkma , allah ne zaman verirse o zaman olur
Merhaba hoşgeldin :) çok az kalmış seninde , inşallah olumlu olurBenide ekleyebilirsin cnm 27 haziran bat bu aya ins vardır. Daha hic bir belirti yok ;(
Ev iş güç sen ne yapiyorsunhuhu kızlarrr ne yapıyorsunuz ?
herkes işine dalmış sanırım kimseden ses çıkmıyorhuhu kızlarrr ne yapıyorsunuz ?
Ev iş güç sen ne yapiyorsun
Herkes
herkes işine dalmış sanırım kimseden ses çıkmıyor
Aynen. ya ...selam kızlar mesai saati olunca sesi çıkmıyo kimsenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?