- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 36
- Konu Sahibi balbocegi35
10 haziranda oldumtamam canım ekliyorum ,transfer hagi tarihte oldun onu yazayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 haziranda oldumtamam canım ekliyorum ,transfer hagi tarihte oldun onu yazayım
yeni başladım feramat kullanıyorum şimdi o da yan etki yapıyor ama malesef çare yokAlla alla ya geçer inşallah bir an önce vitamin takviyesi yapmıyor musun
Inşaallah hayırlı haberlerle yazarım burayaSenin günün gelmiş o zaman :) hadi bakalım hayırlısı sonucu yaz mutlaka
Negatifi görürsen hiç canını sıkma , allah ne zaman verirse o zaman olurInşaallah hayırlı haberlerle yazarım buraya
Hım Allah şifa versinyeni başladım feramat kullanıyorum şimdi o da yan etki yapıyor ama malesef çare yok
SağolasınHım Allah şifa versin
Salataların falan üstüne atıyorum canım. Soğan salatasını sever eşim onun üstüne bolca döküyorum. Tabi sen soğan yiyemezsin :)öyle mii hiç duymamıştım daha önce akşam alayım deneyim bi , suya mı karıştırayım sumağı
akşam bakayım ne yapabilirim , tuzlu sirke ile gargara yapıyodum o da iyi gelmediSalataların falan üstüne atıyorum canım. Soğan salatasını sever eşim onun üstüne bolca döküyorum. Tabi sen soğan yiyemezsin :)
Bak onu da ben hiç duymadım. Aman yeşillik salatası yap üstüne de dök gitsin.akşam bakayım ne yapabilirim , tuzlu sirke ile gargara yapıyodum o da iyi gelmedi
Teşekkür ederim.İnşaAllah güzel haberler alırız hepimizMerhaba hoşgeldin ekliyorum hemen
Amin canim nasipte varsa olur rabbim ol derse olur bize nasip ederNegatifi görürsen hiç canını sıkma , allah ne zaman verirse o zaman olur
Merhaba hoşgeldin :) çok az kalmış seninde , inşallah olumlu olurBenide ekleyebilirsin cnm 27 haziran bat bu aya ins vardır. Daha hic bir belirti yok ;(
Ev iş güç sen ne yapiyorsunhuhu kızlarrr ne yapıyorsunuz ?
herkes işine dalmış sanırım kimseden ses çıkmıyorhuhu kızlarrr ne yapıyorsunuz ?
Ev iş güç sen ne yapiyorsun
Herkes
herkes işine dalmış sanırım kimseden ses çıkmıyor
Aynen. ya ...selam kızlar mesai saati olunca sesi çıkmıyo kimsenin