- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
- Konu Sahibi balbocegi35
Bir kamu kurumunda mühendisim canım , bende balıkesirden sizlerleyim yarısmacı arkadaslara basarılar dilerimSen ne iş yapıyorsun canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kamu kurumunda mühendisim canım , bende balıkesirden sizlerleyim yarısmacı arkadaslara basarılar dilerimSen ne iş yapıyorsun canım?
gebeler yarışıyor programı da sizlere başarılar dilerBir kamu kurumunda mühendisim canım , bende balıkesirden sizlerleyim yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim
iyi ki orda değilim o zaman aşırı yemeğe düşkün biri olarakkkKebabın dürümün memleketinde olmak farklı nefsinle terbiye oluyorsun burada yemesen ayrı dert kilosu ayrı dert
Van 32 yaşındayımizmir , 27 yaşındayım
meyve pestili galiba köme nasıl bişi bilmiyorum bakPestıl köme
aha memleketlimi buldum. Neresinde oturuyosun?bn brnva tarafındayım bi de hamiş olunca hangi hastane doktoru tercih ediceksin?izmir 29 herkezz hemen hamile kalsın
Dut pestili komede pestilin icinin cevzlisi yada findıklisı super bi lezzet mutlaka biyerde görurseniz tadınmeyve pestili galiba köme nasıl bişi bilmiyorum bak
Ben de baba tarfindan erzurumlu anne tarfindan vanli . Mersinde oturuodm evlndim istnbula yerlestm yasim 25 bucuk aday bebelerimi bekliorm kriterlerim saglikli olsn yetrliVan 32 yaşındayım
anneanem üzüm pestili yapardı bayılırdımm , koparıp koparıp yerdim , bizimkiler snra sulandırarak hoşaf gibi yapıyorlar. Şimdi mgrsta organik tatlı olarak satılıyor , katkı maddesi , şeker ilave vs. hiç bişi yok , çikolata yerine onu yiyorum ve bayılıyorumDut pestili komede pestilin icinin cevzlisi yada findıklisı super bi lezzet mutlaka biyerde görurseniz tadın
Çok iyiydi İstanbul nasıl hiç gelmedim çok kalabalık ya ben sakin yerleri seviyorum ki Van da baya kalabalıklaştıBen de baba tarfindan erzurumlu anne tarfindan vanli . Mersinde oturuodm evlndim istnbula yerlestm yasim 25 bucuk aday bebelerimi bekliorm kriterlerim saglikli olsn yetrli
Ay vlla ben de hic sevmiorm ya . Esimi isinden dolayi mecburen geldik iste. Esimin ailesi d.bkirda o yuzden bi yandan ii ki burdayim diorm evet baya kalabalik ilk aylrda disari cikinca cok bunaliodum o kalabalk insanlri gornce. Ama her sey gibi buna da alisiosn iste. Gezmk icin guzl bi yer amaÇok iyiydi İstanbul nasıl hiç gelmedim çok kalabalık ya ben sakin yerleri seviyorum ki Van da baya kalabalıklaştı
Afiyet olsun ozaman cok iyi cok faydali keske hepimiz oyle seyler yesekanneanem üzüm pestili yapardı bayılırdımm , koparıp koparıp yerdim , bizimkiler snra sulandırarak hoşaf gibi yapıyorlar. Şimdi mgrsta organik tatlı olarak satılıyor , katkı maddesi , şeker ilave vs. hiç bişi yok , çikolata yerine onu yiyorum ve bayılıyorum
ivit ama kahrolası çikolata yine her kızın zayıf noktasıAfiyet olsun ozaman cok iyi cok faydali keske hepimiz oyle seyler yesek
Kesinlikle gezmek gerek İstanbul tarihi bir şehir sonuçta Evet ya aileye uzak olmak çok iyi adamlar duymasınAy vlla ben de hic sevmiorm ya . Esimi isinden dolayi mecburen geldik iste. Esimin ailesi d.bkirda o yuzden bi yandan ii ki burdayim diorm evet baya kalabalik ilk aylrda disari cikinca cok bunaliodum o kalabalk insanlri gornce. Ama her sey gibi buna da alisiosn iste. Gezmk icin guzl bi yer ama
Evet ya malesefivit ama kahrolası çikolata yine her kızın zayıf noktası
özellikle kayınvaliye uzak olması dimiKesinlikle gezmek gerek İstanbul tarihi bir şehir sonuçta☺ Evet ya aileye uzak olmak çok iyi adamlar duymasın
ne kadar uzak o kdar kafan rahat ve degerlisin. Kalabalik olduklri icin ben yapamazdim zaten. Her sey gonlumuzce olsn hepimizin. Sen vanin neresondensinKesinlikle gezmek gerek İstanbul tarihi bir şehir sonuçta☺ Evet ya aileye uzak olmak çok iyi adamlar duymasın
Aslnda bizimkiler iiler dee kalabaliklar her gorumcemin 4 5 tane cocugu var ardi ardina yapmislar masllh bziim ailede de cocuk yok ilk evlenen de bnm o yuzden kafam kaldrmazdiözellikle kayınvaliye uzak olması dimi
Aminnn canım Van merkezdeyim ben adliyede çalışıyorumne kadar uzak o kdar kafan rahat ve degerlisin. Kalabalik olduklri icin ben yapamazdim zaten. Her sey gonlumuzce olsn hepimizin. Sen vanin neresondensin