- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
Allah yardımcınız olsun canım benim inşallah daha iyi olacak.Günaydın canım.
Varikosel var eşimde. Sperm sayısı, hızı, morfoloji oldukça düşük. Ameliyat olmaya karar verdik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcınız olsun canım benim inşallah daha iyi olacak.Günaydın canım.
Varikosel var eşimde. Sperm sayısı, hızı, morfoloji oldukça düşük. Ameliyat olmaya karar verdik.
İyiyim çok şükür teşekkürler canım sen nasılsınNaber nasılsın
evet şu an tek İstanbul'da yapılıyormuş ama çok para deneyememPrp diye bişeyden bahsediyolar hiç araştırdın mı?
Amin canım inşallah. 1 sene oldu olacak diye beklerken meğer varikosel varmış. Bu sefer de takviyeydi kürdü yapalım da ameliyat olmasın dedim ama olmadı. Aslında en başında birlikte muayene olsaydık bu kadar vakit kaybetmezdik.Allah yardımcınız olsun canım benim inşallah daha iyi olacak.
Dilimde boğazımda aft çıkmış ya acılar içindeyimm pof nasıl geçer ki bu bilmiyorumİyiyim çok şükür teşekkürler canım sen nasılsın
Çok geçmiş olsun ya , olsun yine çok geç farkedilmemiş.Amin canım inşallah. 1 sene oldu olacak diye beklerken meğer varikosel varmış. Bu sefer de takviyeydi kürdü yapalım da ameliyat olmasın dedim ama olmadı. Aslında en başında birlikte muayene olsaydık bu kadar vakit kaybetmezdik.
Sen nasılsın, sende durumlar ne?
Evet takip ediyordum seni biliyorum. Rabbim inşallah çok bekletmez hayırlısını verir. Kistlerin için soğan kürü falan yaptın mı?Çok geçmiş olsun ya , olsun yine çok geç farkedilmemiş.
Bende 1 kez düşük yaşadım , kistlerim var , yine bebiş için bekliyorum bakalım
İnşallah hepimiz beklemeden alırız kucağımıza... Gastrit var bende soğan yesem hemen fena oluyorum , o yüzden hiç cesaret edemedim.Evet takip ediyordum seni biliyorum. Rabbim inşallah çok bekletmez hayırlısını verir. Kistlerin için soğan kürü falan yaptın mı?
Geçmiş olsun ya neden oldu kiDilimde boğazımda aft çıkmış ya acılar içindeyimm pof nasıl geçer ki bu bilmiyorum
İnşallah canım. Bende de gastrit ve ülser var etkilemedi. Ama bak çiğ soğan yesem ağrıyordu. Bir dene istersen. Kaynıyor ya o kadar mideyi rahatsız etmiyor.İnşallah hepimiz beklemeden alırız kucağımıza... Gastrit var bende soğan yesem hemen fena oluyorum , o yüzden hiç cesaret edemedim.
Sumak bire bir canım onun için. Eşimde olur da sumak yer geçer hemen.Dilimde boğazımda aft çıkmış ya acılar içindeyimm pof nasıl geçer ki bu bilmiyorum
ne kadar zamandır bekledin canım?
[/QUOTE
1.5 senedir bekliyorum kismetse simdi olucak.. bugunde kan tahliki verdim sonuca gore umudum artacak..
vitamin eksikliğinden dudak içinde çıkıyordu ilk kez dilimde boğazımda çıktıGeçmiş olsun ya neden oldu ki
ayy nebilim canım maydonoz suyunu bile tiksinerek içiyorum , soğan nasıl olur bilemedimİnşallah canım. Bende de gastrit ve ülser var etkilemedi. Ama bak çiğ soğan yesem ağrıyordu. Bir dene istersen. Kaynıyor ya o kadar mideyi rahatsız etmiyor.
öyle mii hiç duymamıştım daha önce akşam alayım deneyim bi , suya mı karıştırayım sumağıSumak bire bir canım onun için. Eşimde olur da sumak yer geçer hemen.
tamam canım ekliyorum ,transfer hagi tarihte oldun onu yazayımBeni eklermisiniz tup bebekle embriyo transferi oldum.. Adet gunun mayis 26 ama neyi baz alicam bilmiyorun kan tahlilim ilki 138.8 cikti ikinci tahliki bugun verdim sonucunu bekliyorum.. tesekkur ederim simdiden
Merhaba hoşgeldin ekliyorum hemenB balbocegi35 merhaba beni de ekler misiniz bat 9 Temmuz
Alla alla ya geçer inşallah bir an önce vitamin takviyesi yapmıyor musunvitamin eksikliğinden dudak içinde çıkıyordu ilk kez dilimde boğazımda çıktı